Nicole Kidman şi Sam Worthington - pe lista prezentatorilor Globurilor de Aur 2010

de Răzvan Boboc în 2 Ian 2010
Nicole Kidman şi Sam Worthington - pe lista prezentatorilor Globurilor de Aur 2010

Actriţa Nicole Kidman şi starul din Avatar, Sam Worthington, au fost adăugaţi pe lista prezentatorilor ceremoniei Globurile de Aur de anul acesta, conform Variety.

Organizatorii au anunţat deja că o mulţime de vedete de primă mână vor urca pe scena Globurilor pentru a anunţa premiile pentru 2010: Jennifer Aniston, Halle Berry, Colin Farrell, Matthew Fox, Julia Roberts şi Mickey Rourke.

Robert De Niro şi Leonardo DiCaprio îi vor înmâna premiul Cecil B. DeMille celebrului cineast Martin Scorsese.

Gala Globurilor va avea loc pe 17 ianuarie, iar gazda serii va fi Ricky Gervais.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Marin10 pe 2 ianuarie 2010 11:30
Abia astept!
Rosanita pe 2 ianuarie 2010 13:00
Sunt de-a dreptul fermecatori, si sa speram ca si castigatorii pe care-i vor anunta ne vor fermeca la fel de mult:)
florentindeac pe 2 ianuarie 2010 13:04
Astept ceremonia si mi se pare superb gestul de a-i inmana DiCaprio si DeNiro premiul lui Scosese ! Actorul care a devenit cunoscut şi altfel ca „cel de pe Titanic”, idolul femeilor, a cunoscut adevarata punere in valoare in filmele lui Scorsese - Bandele din New York - 2002, Aviatorul - 2004, Cartita - 2006, filme de referinta pentru tanarul actor si adevarate rampe de lansare. Personal, cred ca si Danny Boyle a pus o piatra la temelia carierei lui DiCaprio, cu Plaja - 2000. Scorsese este, insa, şi cel care l-a pus în cea mai bună valoare pe DeNiro (Casino, Cape Fear, Goodfellas, Raging Bull, Taxi Driver), asa ca un premiu oferit de catre cei doi actori reprezinta si o recunoastere a ochiului pentru actori de valoare si un multumesc pentru increderea dovedita !
victor_neo75 pe 2 ianuarie 2010 14:17
Am cautat si pe rottentomatoes si pe imdb parerile criticilor si am ajuns la un fel de consens mai mult personal! Castigatori la genul drama: 'The Hurt Locker' (2008) sau 'Up in the Air' (2009), Cea mai buna comedie/musical: '(500) Days of Summer' (2009); Cel mai bun actor intr-un film drama: George Clooney ('Up in the Air') sau Jeff Bridges ('Crazy Heart'); Cea mai buna actrita intr-un film drama: Carrey Mulligan ('An Education'); Cel mai bun actor intr-o comedie: Michael Stulhbarg ('A Serious Man'); Cea mai buna actrita intr-o comedie: Meryl Streep ('Julie & Julia'); Cel mai bun actor in rol secundar: Christph Waltz ('Inglourious Basterds'); Cea mai buna actrita in rol secundar: Mo'Nique ('Precious'); cel mai bun regizor: Kathryn Bigelow ('The Hurt Locker') sau Jason Reitman ('Up in the Air'); Cel mai bun scenariu: Mark Boal ('The Hurt Locker') sau Jason Reitman, Sheldon Turner ('Up in the Air'); Cel mai bun desen animat: 'Up' sau cine stie 'Fantastic Mr. Fox'; Cel mai bun film strain ('La Nana' (Chile) sau 'Un Prophete' (Franta)). Oricum, majoritatea filmelor nominalizate la Globuri sunt de vazut, si o sa vedem castigatorii in aproximativ 2 saptamani.
voldenuit pe 2 ianuarie 2010 16:40
Bla bla..
StevieGG08 pe 2 ianuarie 2010 20:36
Sam Worthington?......pentru cateva aparitii?...ca in rest a fost doar voce LOL...ei bine stiu ca gestica si restu tot lui ii apartin dar sa fim seriosi nu m-a surprins cu nimic
nicholas.ro pe 2 ianuarie 2010 23:12
Abia astept :)
kristiansen pe 3 ianuarie 2010 13:23
Este o actrita foarte buna.Chiar daca nu ai vazut nici un film cu ea sigur o cunosti dupa nume.Este foarte celebra si buna in actorie.Chiar este interesata de meseria ei
tero pe 3 ianuarie 2010 13:46
abia astept sa vad !
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2012 15:36
sigur s-au descurcat exceptional !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells