Mariah Carey - de la eşecul Glitter la succesul Precious

de Răzvan Boboc în 1 Ian 2010
Mariah Carey - de la eşecul Glitter la succesul Precious

Mariah Carey speră ca o dată cu rolul din noul film Precious: Based on the Novel Push by Sapphire să reuşească să scape de comentariile negative pe care le-a primit în 2001, atunci când a jucat în eşecul Glitter, scrie Femalefirst.co.uk.

Pentru rolul din Glitter, Carey a primit chiar şi o ruşinoasă Zmeură de Aur, iar filmul a intrat în istorie ca unul dintre cele mai proaste realizate vreodată. Carey consideră că nu este vina ei că acel lungmetraj a fost un dezastru.

După opt ani, Carey interpretază în Precious rolul unei asistente sociale, iar criticii au fost destul de încântaţi de prestaţia ei.

Mariah Carey şi-a început cariera actoricească în 1999, cu The Bachelor. Au urmat Glitter, WiseGirls şi Tennessee. Niciunul nu a fost un mare succes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Rosanita pe 1 ianuarie 2010 10:27
Am vazut cateva scene din film, si dupa umila mea parere neavizata, mi s-a parut ca Mariah intra foarte bine in rol.
Oricum, ar trebui sa-i fie recunoscut si apreciat curajul de a aparea asa cum nu a mai vazut-o publicul pana acum - nemachiata si neingrijita...lucru condamnabil in viata de zi cu zi a divelor!

kristiansen pe 1 ianuarie 2010 13:20
Mie mi se pare ca Mariah nu este o buna actrita.S-a trezit si ea ca vrea sa fie mai celebra"nu ca ar fi fost celebra".A vazuto pe Angelina in vre-un film si s-a trezit si ea ca are chef de actorie
Criticescu Fanel pe 1 ianuarie 2010 14:49
Marioara din Carei a luat painea de la gura unei actrite adevarate. Are dreptate cand sustine ca nu e vina ei ca filmul "Glitter" a fost un dezastru. Ea a pus doar bomboana cu gust de zmeura pe coliva. Privighetoarea a avut din nou un cosmar dupa opt ani si a zis ca e bine sa se vada la cinema, pt ca de oglinda s-a saturat. A mai pus ceva kile pe ea (acu nu stiu daca de placere sau de amorul artei) si a purces la interpreta rolul de asistent social. In filmul urmator ne asteptam sa interpreteze rolul unei femei de servici, spalatoreasa si de ce nu... cantareata.
Liviu- pe 1 ianuarie 2010 15:51
Si tot ce ai zis tu ar fi fost relevant... daca nu ar fi jucat chiar bine, cat se putea pentru un asemenea rol, ceea ce a si facut de altfel.
Criticescu Fanel pe 1 ianuarie 2010 16:09
Asa cum zice si Florentin, pentru Marioara un rol intr-un film e doar motivul pentru a ramane in centrul atentiei. Unii actori chiar se straduiesc sa se perfectioneze(au si scoala pe deasupra) si se prezinta la "preselectia" pt un rol intr-un film(sa ii zicem Precious)... "Te contactam noi"... Apoi actrita respectiva se duce la cinema sa vada un film si ce vede?
kristiansen pe 1 ianuarie 2010 18:53
Mariah intra foarte bine in rolul personajului.Eu cred ca este si o actrita buna.Nu stiu totusi de ce se plange EA de esecul filmului"Glitter"?????.Pina la urma la toti ni se mai intampla....
Criticescu Fanel pe 1 ianuarie 2010 19:48
Hai sa nu ne incingem prea mult, pentru ca cei de la Cinemagia au schimbat fotografia initiala a lui Mariah... cu una mai provocatoare si care aduce audientza... M-am saturat sa vad starlete care au pretentia ca sunt si actrite... sa lasam profesionistii sa isi faca treaba. Hai sa fim realisti... Nu toti putem fi actori, cantareti sau cizmari... avem nevoie de pregatire pentru asta.
voldenuit pe 1 ianuarie 2010 19:57
E deja mult prea fumată fază cu actriţă şi cântăreaţă în acelaşi timp.N-ai cum să faci 2 chestii bune în acelaşi timp...io zic să-şi vadă de cântatul ei...nu că aş fi fană şi aşa nu excelează la nimic din pct meu de vedere.E mediocră!
IoanS pe 1 ianuarie 2010 19:57
Nu cred ca are rost sa o criticam pe Mariah Carey. In primul rand, inainte de inceperea filmarilor se realizeaza un casting pentru alegerea actorilor. Prin urmare, a fost aleasa sa interpreteze acest rol. Daca filmul va avea succes sau nu, nu va depinde de interpretarea unui singur actor!!! Eu o admir pentru faptul ca nu s-a lasat doborata de o amarata de Zmeură de Aur. Cred ca fiecare din noi am avut un moment in viata cand ni s-a "pus o eticheta", care nu ne reprezenta deloc. Depinde de noi daca acceptam sa traim sub acea eticheta, sau incercam sa demonstram ca de fapt, suntem mai presus de ea.
mitzura23 pe 1 ianuarie 2010 22:37
Sunt foarte multe cantarete care ar trebui sa renunte la dorinta lor de a straluci si pe marile ecrane, iar pana de curand Mariah Carey ocupa un loc fruntas alaturi de Jennifer Lopez sau Britney Spears. Daca cele doua n-au reusit inca sa demonstreze contrariul, se pare ca rolul privat de excesele de vanitate din aparitiile anterioare (in frunte cu Glitter), a scos la iveala si o alta latura actoriceasca a lui Carey. Am vizionat si eu filmul si pot sa zic ca a jucat neasteptat de bine. Nu e una din acele interpretari memorabile, dar e intr-adevar un progres. Iar faptul ca apare fara machiaj e de apreciat.
Nu cred ca merita condamnata pentru faptul ca le-a „furat” rolul altor actrite „cu scoala”. Mai mult, Lee Daniels, regizorul lui „Precious”, a fost producatorul filmului „Tennessee”, in care Carey are rol principal. Probabil ca Daniels a observat potentialul acesteia si i-a acordat un rol total diferit. Si din cate stiu, Helen Mirren trebuia sa o interpreteze pe Ms. Weiss, dar a renuntat, iar daca Daniels si-a asumat un asa risc, nu cred ca a facut-o intamplator.

Criticescu Fanel pe 1 ianuarie 2010 23:56
@ IoanS Ce casting?! Doar e Mariah Carey!!! Ea nu se prezinta decat pe platou sa isi ia in primire rolul... iti da peste nas mitzura23, care afirma ca regizorul de la "Precious" e acelasi cu cel de la "Tennessee”...
edo_me pe 2 ianuarie 2010 01:06
"După opt ani, Carey interpretază în Precious rolul unei asistente sociale, iar criticii au fost destul de încântaţi de prestaţia ei."....pacat k i.au dat rolul unui porcusor :)) se potrivea perfect
tero pe 2 ianuarie 2010 17:19
Mariah Carey este o actrita desavarsit de buna si o cantareata remarcabila si in ciuda diveleo din ziua de azi ea nu a aparut cu tone de machiaj si farduri sa stiti ca toti de la televizor in special femeile sunt total diferite atunci cand se scoala dimineata cautati poze cu Mariah pe internet si o sa vedeti ce diferenta este cat de bine arata ce frumoasa e si ce tanara pare in pozele de pe internet si ce fel arata nemachiata in filmul Precious veti vedea ce diferenta mare e ai zice ca in pozele in care e machiata e fica ei si cea din filmul precious e mama Mariei a avut curajul sa arate cine e cu adevarat si apreciez asta am vazut si un reportaj si era foarte mandra de cum arata spunea ca nu ii este rusine sa iasa din casa fara machiaj ca celelalte vedete pana la urma toti o sa aratam mai urat de la o varsta nu o sa avem pielea tanara si fara riduri la nesfarsit pana la urma o sa vina vremea cand o sa avem fata zbarcita . Eu cred ca este o femeia care a spus in fata lumii da uite asa arat eu si gata ,
nicholas.ro pe 2 ianuarie 2010 23:15
Ar fi bine sa cante doar pentru ca acolo se pricepe, sa se lase de actorie.
monisss pe 2 ianuarie 2010 23:50
Felicitari/// Sper sa castige multe premii cu acest film pentru ca merita...Si asa o sa demonstreze lumii care au criticat-o ca e in stare si sa cante si sa joace :D
alex_il_fenomeno pe 21 iunie 2012 15:35
cat de schimbata este ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells