Nicole Kidman se intoarce pe platourile de filmare

de Razvan Boboc în 5 Aug 2008
Nicole Kidman se intoarce pe platourile de filmare

Proaspata mamica, Nicole Kidman, castigatoare a premiului Oscar, va reveni pe platourile de filmare ale peliculei "Australia". Si asta la doar cateva saptamani de la nasterea fetitei sale, Sunday Rose. Hugh Jackman, care joaca alaturi de Kidman in film, a declarat ca vedeta va relua peste cateva saptamani filmarile la pelicula "Australia", regizata de Baz Luhrmann.

Jackman a spus ca se bucura foarte tare pentru Nicole Kidman si Keith Urban: "Sunt mai mult decat bucuros pentru ea. Ma refer la faptul ca este o femeie minunata. A fost o prietena adevarata de-a lungul timpului. Sa ai parte de un asemenea moment este ceva minunat. Pentru ea nu a fost, insa, intotdeauna minunat in timpul filmarilor din Australia", a declarat actorul.

In filmul "Australia", programat pentru lansare in 2008, actrita recompensata cu un premiu Oscar pentru rolul din "The Hours" interpreteaza rolul unei aristocrate britanice in varsta de 30 de ani care mosteneste o ferma de vite. In film, Nicole, in varsta de 41 de ani, trebuie sa invete tot despre ceea ce inseamna administrarea unei astfel de ferme, inclusiv cum sa castreze tauri.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 3 decembrie 2011 18:09
o veste imbucuratoare , care a dat randament maxim .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells