Reese Witherspoon si Jack Gyllenhaal se pregatesc de casatorie

de Razvan Boboc în 5 Aug 2008
Reese Witherspoon si Jack Gyllenhaal se pregatesc de casatorie

Presa americana dezvaluie ca Reese Witherspoon ar fi acceptat cererea in casatorie facuta de prietenul ei, Jack Gyllenhaal, urmand sa isi oficializeze relatia anul acesta, chiar de Craciun. Actorul le-ar fi spus prietenilor sai ca planuieste sa o ia de sotie pe Reese in decembrie, dupa ce termina filmarile pentru "Prince of Persia: The Sands of Time".

"Mi-a spus ca a cerut-o in casatorie de mai multe ori, dar ea a continuat sa ii spuna ca vrea mai sa dea mai mult timp relatiei. Ultima oara cand a intrebat-o, in urma cu 2 saptamani, a raspuns in sfarsit cu da", spune o sursa.

Anul trecut, Jake Gyllenhaal a dus-o pe Reese Witherspoon in Italia pentru a o cere in casatorie. Se pare ca totul a fost insa un esec din moment ce actrita a refuzat. Desi sustine ca-l iubeste foarte mult pe Jack, ea a recunoscut ca nu intentioneaza sa se recasatoreasca prea curand. Reese crede ca divortul de Ryan este mult prea recent ca sa se gandeasca din nou la casatorie. Jake Gyllenhall pregatise un intreg scenariu pentru a-i cere mana lui Reese Witherspoon: o raita prin Piazza di Spagna, o vizita la Trinita dei Monti, o plimbare pe dealul Monte Mario si cina la Cafe Zodiac. Atunci s-a asezat in genunchi in fata ei si a rugat-o pe actrita sa se casatoreasca cu el. Raspunsul a fost negativ.

Relatia lor a inceput in urma cu 2 ani pe platourile de filmare ale filmului "Rendition".

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells