Mary Jane va lipsi din noul film Spider-Man

de Cristina Grigore în 5 Nov 2010
Mary Jane va lipsi din noul film Spider-Man

Căutarea celor de la Sony a luat sfârşit, dar nici una dintre actriţele propuse pentru rolul lui Mary Jane nu fost aleasă, deoarece personajul nu va mai exista în Spider-Man-ul programat pentru 2012. Ştirea ne este adusă de site-ul TheWrap şi urmează alteia la fel de suprinzătoare pentru fani, apărute acum o luna, în care se anunţa distribuirea actriţei Emma Stone în rolul lui… Gwen Stacy!

Imogen Poots, Ophelia Lovibond, Dianna Agron şi Mia Wasikovska s-au numărat printre actriţele ce ar fi putut primit rolul lui Mary Jane, însă acum scenariul lui James Vanderbilt s-a simplificat considerabil, Gwen Stacy rămânând singura atracţie a lui Spider-Man în cea mai recentă parte a francizei, lăsând-o pe roşcata eroină Marvel pentru un viitor sequel.

Până acum, doar Rhys Ifans a mai fost adăugat distribuţiei noului film Spider-Man, alături de Andrew Garfield şi Emma Stone. Acum însă, tot TheWrap anunţă că distribuţia s-a îmbogăţit prin adăugarea lui Martin Sheen în rolul unchiului Ben Parker, iar Sally Field (Forrest Gump, Mrs. Doubtfire) este în discuţii pentru rolul mătuşii May.

Gwendolyn "Gwen" Stacy a apărut prima dată în seria de benzi desenate Spider-Man a celor de la Marvel Comics.
Creată de scriitorul Stan Lee şi artistul grafic Steve Ditko, şi-a făcut intrarea în 1965, în ediţia pe decembrie a revistei, mai exact în numărul 31 al The Amazing Spider-Man. Gwen este prima iubită a lui Spider-Man, iar fanii polemizează şi acum în legătură cu cine anume este adevărata mare dragoste a lui Spidy - Gwen, sau Mary Jane Watson - care îi devine soţie în versiunea printată.

În lungmetrajul din 2007, Spider-Man 3, Gwen a fost jucată de Bryce Dallas Howard. În varianta fără titlu, aflată în pregătire, Emma Stone a obţinut partitura.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
10nutz_413x pe 5 noiembrie 2010 11:13
Prost...prost...prost va iesi filmul...sper sa ma insel dar cu un asa actor ca si spiderman...uite-te frate ce fata are....ce distributie de cacao....what ever
mirko pe 5 noiembrie 2010 11:25
Daca asta va fi distributia, atunci nici nu ma voi chinui sa-l vad... nu inteleg de ce se vrea o recreere a lui Spider-man? mai ales cu o distribuite ca asta.
alphaville pe 5 noiembrie 2010 11:36
Cu totii stim serialele si desenele animate, in care povestea lui Spider-Man se axa in jurul lui si lui Mary-Jane (din punct de vedere amoros). Pe mine unul schimbarile astea nu ma atrag. In plus, cred ca ar trebui sa se tina cont de povestea initiala si de dusmanii adevarati ai lui Spidy. E doar parerea mea, sau Fisc era cel mai inversunat contra lui ?

In fine, acum sa vedem filmul si cum se vor descurca noii actori in rolurile propuse. Sper ca scenariul sa fie bine facut.

Equilibrium pe 5 noiembrie 2010 12:02
Mare prostie fac cu filmul asta,de ce nu au putut lasa distributia cum a fost ?! era excelenta.Totusi ,asta e continuare sau se incepe o noua serie?
florinpiticu pe 5 noiembrie 2010 12:20
fara mary jane nu mai are nici un farmec filmul
george b pe 5 noiembrie 2010 14:42
sincer ambii actori care au jucat rolurile lui spider-man si mj au fost deplorabili , pt un asemenea film ar trebuie sa fie ceva mai seriosi cei care il produc. sa se uite la desenele animate si sa gaseasca niste actori pe masura asemanarilor lor, nu astia de acum... pacat :|
PRINCESS1 pe 5 noiembrie 2010 15:05
Cred ca au gresit cand au schimbat distributia filmului si pentru asta, cred ca pierd fanii acestui film. Nu cred ca va mai fi la fel de atractiv ca alta data schimband actorii, pacat.
andytimofte94 pe 5 noiembrie 2010 15:17
cu siguranta va fii un rahat de film, mai bine ma uit la batman the brave and bold
Bayard pe 5 noiembrie 2010 16:22
Dati nene filmului asta o sansa!!!! .... oare la primul Spiderman erau asa de cunoscuti actorii?? Nici vorba. Si clar seria asta de filme avea nevoie de un suflu nou, Spiderman 3 mie mi s-a parut slab. Cat despre Tobey Maguire, eu parca auzisem ca nu mai vrea sa joace in S4...... din moment ce au fost obligati sa schimbe tocmai actorul principal, cum ar fi fost sa vezi pe noul Spiderman, cu Kirsten Dunst? clar trebuiau sa-i schimbe pe toti. Si de ce neaparat Mary Jane si nu Gwen? ca apare si ea destul de mult in benzi.

Cei care sunt ingrijorati ca nu o sa se respecte benzile desenate sau filmele de animatie.... stati linistiti, aia de la Marvel sunt foarte atenti la treburile astea, mai ales cu personajul lor principal. Si da, sunt convins ca este o serie noua de filme Spiderman.... nu o continuare a celei vechi (sper totusi sa nu reapara aceleasi personaje din primele..... cum se intampla in Batman, m-am cam saturat de Goblin) :))

Paulie pe 5 noiembrie 2010 17:50
in sfarsit fac si ei un reboot calumea. Gwen nu prea e cunoscuta in afara revistelor e timpul sa i se dea atentia meritata, cel putin mie mi-a placut mai mult decat MJ
x pe 5 noiembrie 2010 18:05
da ce va agitati toti cu Mary Jane atata, nici macar nu ati vazut filmul.... ati vazut si voi primele 3 parti cu Mary Jane si repede inseamna ca numa aia ii potrivita ca si personaj... stati sa vedem ce ii si cu Gwen, cum va interpreta rolul Emma Stone si dupaia n-aveti decat sa o tot dati in sus si in jos dupa Mary Jane... boo-freakity-hoo!
Turturel pe 5 noiembrie 2010 18:43
Nu este bine! Oare de ce nu o lasa pe Kirsten Dunst si pe Tobey Maguire?
kronos18 pe 5 noiembrie 2010 19:39
:( :( :( naspa
fyna94 pe 5 noiembrie 2010 20:13
spidermanu asta se duce din ce in ce mai in rapa doamne doamne undei spiderman-u de alta datta
slam pe 5 noiembrie 2010 20:29
Mary Jane este pentru Spider man cum este Lois Lane pentru Superman.Va iesi o porcarie chiar daca va avea efecte de ultima ora
cetateanu pe 5 noiembrie 2010 22:43
Pana apre filmul multe se mai pot intampla asa ca sa avem un pic de rabdare si vom vedea cine apare in noua productie.
JohnnyAddams pe 5 noiembrie 2010 22:53
Asta e distributie de cacao? Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans. Sa nu mai vorbim de Sally Field.

Iar in legatura cu Mary Jane, inainte sa comentati asigurati-va ca o faceti corect. Mary Jane nu este acelasi lucru cu Lois Lane, Gwen Stacy este acelasi lucru, Gwen Stacy este prima iubire a lui Spider-Man. Daca nu stiti nu mai comentati.

kingdogg69 pe 5 noiembrie 2010 23:24
Ce sa ne mai facem cu tara noastra de critici care stiu dinainte sa se inceapa filmarile daca un film e prost sau nu? Mie imi place cum joaca Andrew Gafield. Sunt curios daca macar unul din cei care au spus ca actorii sunt praf a vazut vreun film cu Andrew Garfield. Eu unul am vazut The Boy A si mi s-a parut ca Andrew a interpretat rolul foarte bine. Oare daca asta ar fi fost distributa filmului din 2002 ati mai fi vrut ca acum sa fie schimbata cu cea veche?
KingAnubis pe 6 noiembrie 2010 11:05
ce pot sa spun...sunt fan spider-man dinainte sa merg:))...nu imi place ideea filmului...actorii din serile precedente mi-au placut intradevar foarte mult..dar acum pare ca totul se darama...sincer sper sa ma insel...mi-a placut mult cum a jucat tobey ca spider-man...sper sa fie un film bun...dar decat sa scoata un film prost...mai bine nu mai scot...
kensu pe 6 noiembrie 2010 11:29
Recreeaza filmul fiindca Sony nu a vrut sa-i acorde bugetul care l-a cerut regizorul si a trebuit sa schimbe tot, fiindca na, ei vin cu banii, ei controleaza tot.
Spartacus pe 6 noiembrie 2010 12:19
Prostia si lipsa completa de imaginatie a producatorilor de la Hollywood isi arata rezultatele inca o data. SPIDERMAN ar fi trebuit continuat cu viata lui ca si om matur, dupa ca am vazut in trei pelicule viata lui ca tinar, de la inceputul muscaturii de paianjen. Acum ar fi putut continua binemersi cu alte aventuri, mai elaborate (v. BATMAN al lui Nolan). Dar, deh, prostia se plateste si asta se va arata la lansarea noului film. Si-o merita. Parerea mea.
LaFox pe 6 noiembrie 2010 12:38
Din cate am citit bugetul va fii doar de vreo 80-100 mil $.
atat i-au acordat.parerea mea...cam mic...pt a realiza un film spectaculos din punct de vedere vizual....

RaVaGe93 pe 6 noiembrie 2010 13:59
nush...dak schimba actorii care au fost in spi.3 nu ma mai uit:|
edy21 pe 6 noiembrie 2010 14:50
nu stiu ce sa zic fara tobey maguire in rolul lui Spider-man si fara Kristen Dunst nu stiu cum o s-a iasa no sa mai fie la fel...
Iar matusa May si unchiul lui Peter de ce au fost inlocuiti ?...gosh :)))

JohnnyAddams pe 6 noiembrie 2010 15:34
Pentru ca e un reboot, cand Tobey Maguire a fost ales ca Spider-Man, toti l-au criticat, asa si cu Heath Leadger in The Dark Knight. Acum toata lumea ii simte lipsa. Casting-ul e mai bun cu exceptia lui James Franco si a lui William Defoe.

Iar Sally Field ca Matusa May este mult mai bine, actrita de A list intr-un rol minor.

dante pe 6 noiembrie 2010 20:10
@JohnnyAddams si Lana Lang a fost prima iubire a lui Superman, dar Lois Lane este celebra la fel si Spider man
Blondie pe 6 noiembrie 2010 21:35
@Turturel, nu au continuat cu aceasi distributie pentru ca Tobey Maguire nu a mai vrut sa continue seria (ceva legat de careariera lui), asta e cel putin unul dintre motive.
Nu cred ca bugetul a fost o problema la cati bani a incasat franciza ca sa nu mai vorbim de bugetul de 250 mil $ pe care la avut ultima parte.

abc pe 6 noiembrie 2010 22:41
:(
JohnnyAddams pe 7 noiembrie 2010 18:20
@Blondie : Nu este adevarat. Asta este un reboot. Sony a decis sa refaca seria considerand ca Sam Raimi a distrus-o, asa ca l-au inlocuit cu Marc Webb. Actorii era normal sa fie schimbati. Nu a fost problema banilor, ci diferentele creative, Sony au dorit sa-l controleze pe Raimi cum au vrut, acesta l-a dorit pe Vulture ca rol negativ in Spider-Man 4, ei au refuzat.

@dante: Lana Lang este a doua iubire a lui Superman, nu este prima. Te-ai informat gresit, personajul Lois Lane a fost creat in 1938, in timp ce Lana Lang in 1950. In plus Lana Lang devine SuperGirl in benzile desenate, nu cred ca cei de la Warner Bros. vor dori sa includa un astfel de personaj in film.

StarKiller pe 7 noiembrie 2010 18:37
Andrew Garfield e un gay mai pe romaneste deci o sa fie un film de cacao.
Piratu pe 7 noiembrie 2010 22:48
cred ca iar fac o mare prostie scotand acest personaj ce farmec va amai avea filmu asa.schimba distributia iar acuma scot personaje,astia merg din ce in ce mai rau...pacat.......
legolas05 pe 7 noiembrie 2010 22:59
sa vede ce va fi,insa nu cred ca va fi la fel de bun ca primele,mai ales ca nu sunt aceeasi actori ....
MiHaItZu pe 8 noiembrie 2010 02:39
Sincer de cand am auzit ca S4 nu va fi continuarea povestii am ajuns la concluzia ca nu imi va acapara atentia atat de mult.Ceea ce vreau sa spun este ca S1,2,3 au fost reusite iar daca nu ma insel a fost unele din filmele cele mai asteptate de fanii din intreaga lume!Dar haideti sa gandim pozitiv "poate ne va impresiona si acest Spider-man"
PEACE!!!

Blondie pe 8 noiembrie 2010 09:41
@JohnnyAddams stiu ce este un reboot insa la fel de bine stiu ca nici Tobey Maguire nu a mai vrut sa continue rolul din Spiderman pentru a nu fi identificat doar ca "tipu" care la jucat pe Spiderman, in cea ce priveste regizorul, nu zic ca nu e asa.
catasmile17 pe 30 aprilie 2012 00:15
o alegere foarte buna facuta de ei. sigur va fi un film superb.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells