James Bond 23 va fi lansat în 2012

de Cristina Grigore în 5 Nov 2010
James Bond 23 va fi lansat în 2012

Studiourile MGM şi-au clarificat probleme financiare odată cu depunerea dosarului pentru faliment, astfel încât pot acum să continue producţia celor mai valoroase proiecte aflate în lucru. După The Hobbit, ce a primit recent undă verde după numeroase tergiversări, este rândul francizei James Bond să revină în linie dreaptă.

Conform MovieWeb, MGM va deţine jumătate din drepturi, alături de un partener care va acoperi toate costurile de producţie.  Înţelegerea este valabilă pentru primele filme cu celebrul Bond, următoarele fiind deţinute şi produse în întregime de MGM. Intenţia studiourile este să lanseze un nou film cu James Bond la fiecare doi ani, începând cu noiembrie 2012, când va avea premiera James Bond 23.

Filmul  a fost amânat pe termen nedeterminat din luna aprilie a acestui an. Momentan nu se ştie daca scenariul va aparţine tot echipei Neal Purvis, Robert Wade şi Peter Morgan. Şi apariţia lui Daniel Craig este incertă, el fiind momentan ataşat trilogiei Millenium a lui Mikael Blomkvist, camerele rulând deja pentru primul film al seriei, The Girl With The Dragon Tatoo. Cum filmările la James Bond 23 sunt programate pentru sfârşitul verii următoare, Craig ar putea totuşi să îşi reia rolul de super-spion sub bagheta regizorală a lui Sam Mendes.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 5 noiembrie 2010 22:40
Iubesc seria James Bond dar poate il schimba pe Daniel Craig care imi pare cel mai slab actor din toti cei care l-au intruchipat pe celebrul spion.
kotor pe 16 ianuarie 2012 12:20
Imi pare rau cetatene, dar Craig e cel mai bun dintre bondzi :) Sper sa il mai tina, mai ales ca toate "episoadele" cu el au avut cele mai mari castiguri
hoferik pe 6 noiembrie 2010 08:21
ce vorbesti cetatene??? daniel craig este cel mai bun james bond din toate cele 22 de filme de pana acum
http://classiq.ro/ pe 6 noiembrie 2010 11:56
Eu sper sa-l vad din nou pe Daniel Craig in rolul lui James Bond. I se potriveste de minune rolul, iar in Casino Royal si Quantum of Solace a jucat foarte bine.
S pe 6 noiembrie 2010 12:23
Si eu sunt un fabn al serieie J.B., dar consider ca Daniel Craig este potrivit rolului ca nuca in perete. Trebuia cineva care sa continua sarmul lui Sean Connery, Roger Moore sau Pierce Brosnan, de departe cei mai potriviti. Daniel Craig are o fizionomie prea dura si un caracter prea rece pt un astfel de rol unde sarmul si viclenia reprezinta punctele tari ale eroului principal. Parerea mea.
danielopol radu pe 7 noiembrie 2010 12:58
PIERCE BROSMAN ESTE CEL MAI BUN 007
sabinalin pe 8 noiembrie 2010 08:43
Asteptam cu interes!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells