Aaron Eckhart, urmărit de CIA

de Cristina Grigore în 5 Nov 2010
Aaron Eckhart, urmărit de CIA

Aaron Eckhart, care a terminat de curând filmările la două producţii ce vor fi lansate în 2011 (Battle: Los Angeles şi The Rum Diary), a primit un nou rol, acela al unui fost spion aflat pe fugă în viitorul The Expatriate. Filmul va  fi regizat de Philipp Stolzl (North Face), după un scenariu al debutantului A.E. Amel.

Thriller-ul ni-l înfăţişează pe Eckhart în rolul unui fost agent CIA care părăseşte agenţia şi îşi ia o slujbă de consultant în securitate pentru o companie multinaţională din Belgia din dorinţa de a-şi repara relaţia cu fiica sa de 15 ani. Însă, în buna tradiţie a filmelor cu spioni, Eckhart descoperă că întreaga companie este doar un paravan şi toată lumea încearcă să-l ucidă. Aflat acum pe fugă, el trebuie nu doar să supravieţuiască asasinilor, dar şi să recâştige încrederea fiicei sale, pe măsură ce aceasta află adevărul despre trecutul tatălui.      

Filmările vor începe la începutul anului viitor în Belgia şi Canada. Până atunci, îl puteţi vedea pe Eckhart în Rabbit Hole, o dramă în care joacă alături de Naomi Watts, pentru care a primit deja numeroase aprecieri pozitive.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cetateanu pe 5 noiembrie 2010 22:37
Un nou film de actiune care nu spune deocamdata nimic.
Dan1910 pe 22 august 2011 22:54
da si in Rabbit Hole joaca Nicole Kidman nu Naomi Watts btw

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells