Mad Max: Fury Road a depăşit bugetul şi orarul de producţie

de Cristina Grigore în 21 Oct 2012
Mad Max: Fury Road a depăşit bugetul şi orarul de producţie

Cea de-a patra parte a francizei Mad Max a ajuns cu greu în stadiul actual al producţiei şi întâmpină din nou probleme, cu o lună înaintea datei la care trebuia să fie finalizat. The Hollywood Reporter a aflat din surse apropiate producţiei că aceasta a depăşit bugetul alocat şi este în urmă şi cu filmările.

Pentru a readuce pe drumul cel bun producţia, preşedintele Warner Bros., Jeff Rovinov a mers el însuşi în Namibia, unde se desfăşoară acum filmările şi a desemnat-o ca supraveghetor pe producătorea Denise Di Novi. Deşi şi-a exprimat unele îngrijorări legate de buget şi orar, Robinov s-a declarat optimist în privinţa atingerii termenului limită propus pentru încheierea lucrului la film – luna noiembrie a acestui an.

Mad Max: Fury Road a început cu stângul producţia încă din 2010, când  ploile torenţiale din Australia au necesitat găsirea altei locaţii de filmare şi amânarea acestora. Deşi a rămas în atenţia celor de la Warner, nu s-a ştiut de atunci mai nimic despre Fury Road până în primăvara acestui an, când platourile de filmare au fost stabilite pe teritoriul Namibiei.

Tom Hardy şi Charlize Theron sunt ataşaţi distribuţiei încă din 2009, amânarea sequel-ului permiţându-le amândurora să accepte roluri în alte pelicule remarcabile (Inception, Warrior, Lawless, The Dark Knight Rises, respectiv Prometheus şi Snow White and the Huntsman).

Mad Max: Fury Road va avea lansarea în 2013, la o dată ce va fi anunţată ulterior.  

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 13:38
macar sa fie o productie care sa merite tot timpul si banii investiti in ea.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells