Deadpool, gata de producţie, ţinut în sah de studiourile Fox

de Cristina Grigore în 21 Oct 2012
Deadpool, gata de producţie, ţinut în sah de studiourile Fox

A trecut ceva vreme de când nu s-a mai menţionat nimic despre aducerea pe marele ecran a “mercenarului cu gura mare”, Deadpool. Adaptarea benzilor desenate are tot ce îi trebuie în acest moment – regizor, scenariu şi actorul din rolul principal – mai puţin aprobarea studiourilor Fox pentru demararea producţiei. Potrivit site-ului SuperHeroType, care a stat de vorbă cu regizorul Tim Miller, pelicula este încă în atenţia celor de la Fox şi are toată susţinerea sa.

“Am propus un scenariu nemaipomenit şi am făcut chiar unele teste preliminare de imagine despre care sunt convins că vor uimi fanii”, a declarant Miller. “Iar Ryan încă tine foarte mult la proiect. Aşa că depinde acum doar de studiouri dacă filmul va fi realizat sau nu – tot ce pot face eu este să sper (şi să mă rog periodic de producători să-şi dea acceptul)”, a adăugat el.

Deadpool, anunţat încă de acum doi ani, nu va avea legătură cu acţiunea din X-Men: Origins – unde Reynolds l-a interpretat pentru prima dată pe supererou. Filmul a primit inţial un rating PG-13 (nerecomandat celor sub 13 ani). Se pare însă că scenariul lui Paul Wernick şi Rhett Reese conţine destul de multe secvenţe violente şi sângeroase, astfel încât rating-ul recomandat (lucru susţinut de Reynols) acum ar fi R (cei sub 17 ani trebuie să fie însoţiţi de un adult pentru a putea viziona filmul).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
legolas05 pe 21 octombrie 2012 17:26
astept sa faca filmul
radurex25 pe 21 octombrie 2012 18:56
intai se anunta jocul, acum filmul? Deadpool, tata, in sfarsit primesti atentia cuvennita! I CAN'T WAIT!!!!!!!!!
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 13:39
promitator, cu atat mai mult cu cat sunt si niste actori ce pot da viata personajelor cu o maiestrie de invidiat.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells