Johnny Depp, în costumaţie completă pentru The Lone Ranger

de Cristina Grigore în 21 Sep 2012
Johnny Depp, în costumaţie completă pentru The Lone Ranger

Noi fotografii de pe platourile de filmare ale lui The Lone Ranger au fost publicate ieri de site-ul Just Jared, în care protagonistul acestora, Johnny Depp, apare ca o variantă ceva mai excentrică şi mai sălbatică a lui Jack Sparrow.

Distribuit în noua producţie de amploare a lui Gore Verbinski, The Lone Ranger, în rolul lui Tonto, ajutorul personajului principal preluat din serialul anilor ’50 cu acelaşi nume, Depp pare să îl eclipseze, atât prin accentul pus în scenariu pe personajul său, cât şi prin popularitatea sa, pe Armie Hammer, cel are îl va interpreta de această dată pe Călăreţul Singuratic.

Pictat pe faţă, plin de tatuaje şi accesorii indiene, plus o cioară ataşată „turbanului” său, actorul se menţine în sfera personajelor excentrice interpretate de-a lungul carierei, ultimul asemenea erou portretizat fiind simpaticul pirat aventurier din franciza Piraţii din Caraibe.

Spre deosebire de acesta însă, Tonto nu are o pasiune pentru alcool, astfel că Depp, un adept al „method acting” - o tehnică de actorie ce presupune ca actorul să se transpună complet în pielea personajului, îmbinând propriile experienţe cu documentarea intensă – s-a forţat şi el să renunţe la alcool pe parcursul filmărilor.

Pentru neobişnuita „pălărie”, actorul s-a inspirat din tabloul artistei Kirby Sattler, în care era înfăţişat un indian desenat şi echipat aproape identic cu celebrul actor, aşa cum poate fi văzut acesta în fotografiile din galeria articolului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 21 septembrie 2012 10:03
Cum ar putea Jack Sparrow sa fie si mai excentric??? Joaca exact acelasi rol, doar un costum diferit si un accent putin modificat.
Ioana_ngr pe 21 septembrie 2012 10:22
chiar ca, nu e departe de Sparrow rolul asta; numai sa iasa un film bun
paul2011 pe 21 septembrie 2012 11:41
Foarte faine pozele . Abia astept sa vad acest film si chiar imi place costumatia .
Rose pe 21 septembrie 2012 15:57
Pozele promit mult. Aştept cu nerăbdare să văd filmul, mai ales că Depp a anunţat că rolul indianului va fi abordat difierit.
deadlord pe 21 septembrie 2012 17:31
sper sa fie un film reusit
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 15:52
Depp in stilul sau caracteristic, atat de inedit de fiecare data!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells