Roman Polanski îşi face soţia protagonista unei comedii erotice

de Cristina Grigore în 21 Sep 2012
Roman Polanski îşi face soţia protagonista unei comedii erotice

Înainte de anterior anunţata sa dramă istorică D (despre întemniţarea pe nedrept a Căpitanului francez Alfred Dreyfus, sursă a unui scandal ce a divizat lumea politică franceză la sfârşit de secol XIX şi început de secol XX), Roman Polanski vrea să adapteze marelui ecran o o comedie erotică.

Potrivit Collider.com piesa în cauză se numeşte Venus in Fur şi este un succes pe Broadway - actriţa principal a producţiei, Nina Arianda, a primit chiar un premiu Tony pentru interpretare. Piesa se bazează la rândul ei pe romanul din 1870 al lui Leopold von Sacher-Masoch şi are în centru un tânăr şi ambiţios dramaturg şi jocul său erotic, incitant, adulter, pe care îl întreţine cu una dintre actriţele ce vin la audiţie pentru una din piesele sale.

În rolul focoasei protagoniste, Polanski o va distribui chiar pe soţia, actriţa Emmanuelle Seigner (The Diving Bell And The Butterfly). Filmul – ca şi piesa de teatru – s-ar putea baza doar pe aceste două personaje, mai ales că pentru Carnage regitorul s-a inspirat tot dintr-o piesă de teatru (God of Carnage) şi a lăsat neschimbat unul din elementele principale ale poveştii, şi anume faptul că în cea mai mare parte acţiunea s-a petrecut în spaţiul limitat al unui apartament.

Venus in Fur va fi filmat independent, în limba franceză. Producţia va începe în luna noiembrie şi îl va avea rol rol central masculin pe Louis Garrel (The Dreamers).

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 12 octombrie 2012 15:50
are multa indrazneala in aceasta materie regizorul, ce e drept.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells