Jesse McCartney, în serialul Locke & Key

de Ştefan Dobroiu în 4 Feb 2011
Jesse McCartney, în serialul Locke & Key

Jesse McCartney, unul dintre idolii adolescenţilor americani, a fost ales să interpreteze un rol principal în serialul care se anunţă senzaţia sezonului 2011-2012, Locke & Key.

Produs de Alex Kurtzman şi Roberto Orci (din CV-ul lor face parte, printre multe altele, şi seria Transformers), serialul va spune povestea Ninei Locke (pentru care a fost aleasă deja Miranda Otto), mamă a trei copii şi supravieţuitoare a unei tragedii, care se retrage în casa părintească din Massachusetts. McCartney va fi fiul cel mare, Tyler.

El va descoperi că misteriosul conac plin de cotloane întunecate ascunde înăuntrul zidurilor sale încăperi secrete ce pot fi deschise cu ajutorul unor chei în continuă transformare. Pe aceste chei vrea să pună mâna şi o creatură cu scopuri sinistre, strâns legată de un episod negru din istoria familiei Locke.

Serialul are mari şanse să primească undă verde pentru realizarea mai multor sezoane, mai ales că benzile desenate de la baza proiectului au patru părţi.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Mircea.. pe 4 februarie 2011 17:18
"Mare actor"
alex pe 4 februarie 2011 21:24
cred ca va fi super tare filmul mai ales din prezentarea sa pe scurt iti da de inteles ca este un film ff bun debea il ast sa-l vad

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells