Gwyneth Paltrow a primit un Emmy pentru rolul din Glee

de Cristina Grigore în 12 Sep 2011
Gwyneth Paltrow a primit un Emmy pentru rolul din Glee

Actorii Gwyneth Paltrow şi Justin Timberlake, alături de serialele Boardwalk Empire şi Mildred Pierce au fost marii câştigători ai premiilor din cadrul galei Creative Arts Emmy, desfăşurată cu o săptămână înaintea Prime Time Emmy, a căror decernare va avea loc pe 18 septembrie, scrie contactmusic.com.

A fost prima statuetă Emmy pentru Gwyneth, recompensată pentru scurta apariţie în rolul profesoarei cu sex-appeal din Glee, pe când Timberlake, câştigător la două categorii (ca actor de comedie participant la spectacolul de televiziune Saturday Night Live şi ca co-autor al melodiei cântate în acelaşi program TV), are acum la activ patru premii Emmy.

Miniseria a cărei protagonistă este Kate Winslet, Mildred Pierce, a primit trei statutete, iar Boardwalk Empire a fost preferat drept câştigător la nu mai puţin de şapte categorii (printre care şi cele referitoare la regie, montaj, machiaj). Mad Men, cel mai bun serial dramatic al ultimilor trei ani de la Creative Arts Emmy nu a primit de această dată nicio distincţie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 septembrie 2011 11:59
Parerea mea este ca nu merita premiul asta.... rolul nu a fost cu nimic special, mai ales fata de celelalte personaje din Glee. Dar ce sa zic.... renumele ajuta
Crist11 pe 12 septembrie 2011 13:47
Bravo Justin, bravo Justin, bravo Justin... nu mai dai si tu nici un semn de viata de cand esti vedeta si totodata star la holiud, vai Justin da-mi buzz.

Penibil, penibil, penibil...nu-i suport doamne, si din pacate au inceput sa se inmulteasca, toti cantareti se lanseaza in actorie, de vina si Dumnezeu asta.

k-rissa pe 12 septembrie 2011 14:16
nu mi-a placut niciodata actrita asta..
xerses pe 12 septembrie 2011 17:39
E un premiu ... asa ca: Felicitari!
Costirik pe 12 septembrie 2011 19:28
ce perspicace esti:)) bravo
dandi pe 12 septembrie 2011 20:44
La meritat din plin, deoarece a jucat foarte bine rolul care i sa dat,si alti actori din glee au luat premii.
alex_il_fenomeno pe 13 septembrie 2011 19:52
felicitari pentru premiile adunate !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells