Gravity e în impas, Sandra Bullock ar putea fi salvarea

de Cristina Grigore în 12 Sep 2010
Gravity e în impas, Sandra Bullock ar putea fi salvarea

Cinemabled ne anunță că Alfonso Cuarón a propus rolul principal din Gravity actriței nominalizată cu Oscar pentru The Blind Side. Gravity ar putea avea un mare succes sau ar putea eșua considerabil, totul în funcție de actrița care va susține filmul din rolul principal. Studiourile vor un nume consacrat, tocmai pentru a minimiza acest risc. Angelina Jolie era considerată alegerea perfectă, însă, deși i s-a făcut oferta în nenumărate rânduri și producătorii au așteptat luni pentru ca aceasta să își dea acordul, Jolie a refuzat rolul.

Pe la începutul lunii apăreau știrile conform cărora Natalie Portman ar fi primit oferta rolului solitar din SF-ul plin de efecte speciale. Dar nici ea nu a confirmat încă, fapt care va duce la amânarea filmărilor și nu-i va mai permite nici lui Robert Downey Jr. să înceapă  la timp filmările pentru rolul său din Gravity.

Downey Jr. va începe să filmeze în octombrie la Sherlock Holmes 2, așa că va fi nevoit să lucreze la filmul lui Cuarón în pauzele de filmări.

Este de înțeles ca producătorii să-și dorească cea mai sigură alegere pentru filmul de 80 de milioane de dolari. Dacă nici Portman, nici Bullock nu vor accepta rolul, Cuarón și Warner Bros. vor trebui să scotocească iar lista cu actrițe faimoase de la Hollywood, cu suficient talent și popularitate pentru a o scoate la capăt în Gravity.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
smiley3abe pe 12 septembrie 2010 11:03
Natalie Portman mi se pare o alegere mai buna. Parca vad ca o sa amane si Gravity cum fac cu The Hobbit...
Blondie pe 13 septembrie 2010 09:02
De ce nu Jodie Foster? Cred ca s-ar descurca mai bine decat oricare dintre cele enumerate mai sus.
alex_il_fenomeno pe 24 noiembrie 2011 20:20
ar putea fi , in cazul in care va accepta sa joace .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells