Scenarist de Oscar pentru Oblivion

de Cristina Grigore în 12 Sep 2010
Scenarist de Oscar pentru Oblivion

Studiourile Disney l-au angajat pe William Monahan (scenarist pentru The Departed, Body of Lies, Kingdom of Heaven) pentru a adapta pentru marele ecran povestea romanului grafic Oblivion, anunță Deadline.

Filmul va fi regizat de Joseph Kosinski, cel care a scris și romanul. În prezent, Kosinski lucrează la regia lui TRON Legacy,  tot pentru Disney, pentru care va mai regiza și un remake al The Black Hole din 1979, precum și eventualele două sequel-uri Tron. De asemenea, Kozinski a fost angajat să regizeze și Archangels, produs de frații Ridley și Tony Scott. Destul de impresionant pentru un regizor care încă nu și-a făcut debutul la box-office!

Povestea din Oblivion ne înfățișează un Pământ post-apocaliptic, în care omenirea a ajuns să trăiască deasupra norilor, departe de suprafața poluată și nelocuibilă a planetei. În această lume, tânărul Jak, un fost soldat care se ocupă cu repararea utilajelor de la suprafață, descoperă, într-o navă spațială prăbușită, o tânără fată care pare să-l cunoască. De aici se declanșează o întreagă aventură plină de mister și dragoste, în care își va face simțită prezența și o rasă extraterestră.
 
Kosinski lucrează la poveste din 2009, însă romanul nu va fi lansat decât în această toamnă. Cât despre premiera filmului, momentan se vehiculează anul 2012, dar totul depinde de succesul lui TRON: Legacy și de eventualul sequel pe care ar trebui să-l regizeze Kosinski.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 12 septembrie 2010 13:46
Ar fi bine sa se faca un film dupa acest roman!!!
aego pe 12 septembrie 2010 17:33
Hehe, prima data am crezut ca e vorba despre filmul dupa jocul The Elder Scrolls IV Oblivion.

Oricum, pare interesant si asta, sunt curios cand apare. Pana atunci, am gasit primul capitol din roman aici: http://www.aintitcool.com/images2009/comics/column09/oblivionsdcc1p1.JPG

Piratu pe 12 septembrie 2010 19:52
tron legacy cred ca se va descurca in box office
StevieGG08 pe 12 septembrie 2010 20:27
aego....mdea chiar era ceva sa faca o adaptare dupa TES IV....un RPG de toata frumusetea :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells