Filmele lunii iulie!

de Ştefan Dobroiu în 2 Iul 2012
Filmele lunii iulie!

Ceva ne spune că, în ciuda numărului mic de premiere, luna iulie va fi sus în topul lunilor cu cele mai mai venituri pentru cinematografe, din moment ce în următoarele patru săptămâni se grăbesc să apară pe ecrane trei dintre cele mai aşteptate filme ale anului. Poţi afla din materialul de mai jos informaţii despre titlurile lunii.

Care crezi că este cel mai aşteptat film?

Epoca de gheaţă 4: Continente în derivă - 7 iulie
Noi o să vedem filmul mâine, iar miercuri dimineaţa o să-ţi spunem ce credem despre el. Cronicile din SUA sunt cam împărţite, câteva precizând chiar că farmecul seriei s-a cam pierdut, dar asta nu înseamnă deloc că familii din lumea întreagă nu se vor înghesui în cinematografe pentru a vedea noile aventuri ale Sid, Diego şi Manny. De fapt Ice Age 4, deja lansat în 34 de ţări, s-a clasat pe primul loc în topul încasărilor absolut peste tot. La noi e singura premieră de vineri, prin urmare nicio nouă premieră n-o să-ţi distragă atenţia de la trioul glaciar, separat de restul "turmei" din cauza desprinderii unei limbi de pământ, pe care ajung să plutească în derivă, întâlnind în cale o mulţime de provocări.

Caut prieten pentru sfârşitul lumii - 13 iulie
Am văzut-o recent pe Keira Knightley în trailerul la Anna Karenina şi ne-am mai adus aminte o dată cât de mult i se potrivesc acriţei rolurile de epocă. Alăturarea ei cu amuzantul Steve Carell ni s-a părut cel puţin forţată, dar iată că unii critici americani spun că această combinaţie formează "unul dintre cele mai surprinzătoare şi în acelaşi timp emoţionante cupluri romantice ale anului". De-abia aşteptăm să ne convingem! Cu acţiunea plasată în viitorul foarte apropiat, filmul scris şi regizat de Lorene Scafaria explorează cum reacţionează oamenii când ştiu că sfârşitul planetei este aproape. În vizor îi avem pe Dodge şi Penny, doi vecini care, când află că sfârşitul omenirii este aproape, reacţionează foarte diferit în faţa viitorului atât de sumbru.

Uimitorul Om-Păianjen - 13 iulie
Iată că Hollywood-ul a făcut-o şi pe-asta, adică un reboot la doar un deceniu de la lansarea primei francize Spider-Man. Noi de-abia aşteptăm să vedem cât de bine se descurcă Andrew Garfield şi Emma Stone în rolurile a două dintre cele mai iubite personje din lumea benzile desenate, Peter Parker şi Gwen Stacy. Ne intrigă şi câteva comentarii auzite deja, care etichetează producţia Sony drept "un film cu supereroi pentru generaţia Twilight". Nici nu ştim dacă e o laudă sau nu! Nu are rost să-ţi mai spunem despre ce e vorba, din moment ce filmul explorează cam aceleaşi evenimente ca şi originalul lui Sam Raimi. E de ştiut doar că inamicul lui Spidey este unul dintre cei mai interesanţi villaini din lumea Marvel, şi anume Şopârla...

Oslo, 31 august - 13 iulie
Lăsăm leneşii peltici, păianjenii radioactivi şi cuplurile trăsnite pentru o mostră de cinema european. Oslo, 31 august, regizat de Joachim Trier, a câştigat în această lună marele premiu al festivalului internaţional de film Transilvania. Împăcarea cu trecutul şi găsirea de resurse pentru a te îndrepta plin de curaj spre viitor sunt două dintre coordonatele scenariului scris de acelaşi Joachim Trier (în colaborare cu Eskil Vogt), despre Anders, un tânăr de 30 şi ceva de ani, care iese pentru o zi din centrul de dezintoxicare unde era internat pentru a merge la un interviu pentru un nou loc de muncă. Deşi ştie că trebuie să se întoarcă imediat, Anders profită de ocazie şi petrece ziua în oraş, reînnodând legăturile cu trecutul şi încercând să-şi dea seama dacă mai există speranţă pentru el.

Ted - 20 iulie
Mulţi spun că Ted, comedia regizată şi scrisă de Seth MacFarlane, omul din spatele serialului The Family Guy, nu e pentru firile sensibile, dar cum a trecut ceva vreme de când n-am mai văzut glume scandaloase pe marele ecran (de fapt Dictatorul a comis-o cel mai recent), nişte hohote (de râs, adică) la cinema nu puteau pica mai bine. Premisa lui Ted e cel puţin trăsnită: în copilărie, John îşi doreşte cu ardoare ca ursuleţul său de pluş, Ted, să capete viaţă. Dorinţa i se împlineşte, doar că ani mai târziu John vrea o relaţie, iar Ted nu are deloc de gând să fie exclus aşa uşor din viaţa vechiului său prieten, mai ales când "ameninţarea" vine din partea frumoasei Lori (Mila Kunis).
 
Cavalerul negru: Legenda renaşte - 27 iulie
Ce să mai spunem despre finalul trilogiei cu Batman a lui Christopher Nolan? Că este, pentru mulţi, cel mai aşteptat film al anului? Păi este! Puţine sunt filmele mai apreciate decât Cavalerul negru, prin urmare presiunea asupra lui Nolan, care ar trebui să ridice ştacheta, ca şi nerăbdarea noastră sunt maxime. Cu un nou villain, Bane (Tom Hardy), şi toate alianţele distruse la sfârşitul părţii anterioare, Batman (Christian Bale) va avea nevoie de toate resursele pentru a-şi recăpăta imaginea în faţa locuitorilor oraşului Gotham. Te poţi aştepta, fără teama de a fi dezamăgit, la efecte speciale spectaculoase şi la interpretări excelente din partea actorilor numai unul şi unul. Şi te mai poţi aştepta ca Cinemagia să se bată cu tine pe un loc în primul rând la premiera de pe 27 iulie!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
aavramescu23 pe 2 iulie 2012 09:30
Cel mai asteptat film probabil e The dark knight rises dar nu sunt de neglijat nici Amazing Spider-man 3D si Ice age 4 3D
marius93 pe 2 iulie 2012 10:03
Cel mai asteptat film trebuie sa fie The Dark Knight Rises, urmat de Spider-Man si Ice Age 4. Pentru mine insa, Ted e primul loc, urmat de Spidey si poate, Caut prieten pentru sfarsitul lumii (nu am vazut noua serie Batman in regia lui Christopher Nolan)
Andrey92 pe 2 iulie 2012 11:49
Un mic sfat, ca de la un cinefil la altul. Uita-te la seria Batman cea facuta de Nolan. Dar uita-te in saptamana cand apare The Dark Knight Rises. Poate chiar pe orarul: miercuri - Batman Begins, joi - The Dark Knight, iar in vinerea cand apare The Dark Knight Rises fugi la IMAX sa il vezi.
Alex4Fun90 pe 2 iulie 2012 17:36
The Dark Knight Rises are avanpremiera joi , dar inclin sa cred ca o sa aibe chiar 2 zile de avanpremiera
Manusa pe 2 iulie 2012 13:01
Cel mai mult astept Batman si Ice Age, la care voi merge la cinema :)
legolas05 pe 2 iulie 2012 13:52
filme interesante luna asta
Sapientia pe 2 iulie 2012 14:03
Singurul material demn de cinematograf de pe lista de mai sus este "The Dark Knight Rises".
Morphy pe 2 iulie 2012 14:31
Cu siguranta - The Dark Knight Rises. Restul sunt optionale :)
KarGo pe 2 iulie 2012 15:02
Cel Mai Mult Astept The Dark Knight Rises Mai Astept Si Ted Si Spideman
patry16 pe 2 iulie 2012 16:19
Batman si Ice Age :X:X:X
WeedMan pe 2 iulie 2012 16:22
Batman clar si Spaider Man !
cristi23 pe 2 iulie 2012 16:45
The dark knight rises si the amazing spider-man..........
karenin08 pe 2 iulie 2012 17:01
Toate porcarii!
_alien_ pe 2 iulie 2012 17:34
ma luminezi si pe mine?
Mishu25 pe 2 iulie 2012 22:14
@karenin08: Cred ca tie nu iti e prea clar despre ce e vorba aici, daca nu esti dispus la discutii scuteste-ne de pareri pe care nu esti in stare sa le argumentezi. Ti se pare dovada de inteligenta sa spui ca totul e o porcarie, dar n-ai chef sa explici de ce?
chrismechris pe 2 iulie 2012 17:52
Super lista, insa eu personal, cel mai mult astept sa vad Ice Age 4.
Georgik1989 pe 2 iulie 2012 22:50
Abia astept The Dark Knight Rises :D Si Ice Age 4, dar Batman clar e cel mai asteptat film al anului.
kalamity90 pe 3 iulie 2012 01:35
pentru mine cel mai asteptat film e the hobbit...urmat de dark knight bineinteles care probabil va uimi...
alex_il_fenomeno pe 23 iulie 2012 21:26
mai avem de asteptat cateva .
ardelean_carmin pe 5 iulie 2014 16:52
Ice Age Continental Drift si The Amazing Spider-Man.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells