Filme şi muzică la Opera Naţională

25 Mar 2010
Filme şi muzică la Opera Naţională

Sâmbătă, de la 22.00, ShortsUP prezintă, la Opera Naţională Bucureşti, evenimentul MUSICOLOGY. O serie de scurtmetraje care se disting printr-o coloană sonoră de excepţie vor fi proiectate pe ecranul amplasat pe scena Operei, fiind prima oară când filmele scurte „păşesc” pe cea mai importantă scenă lirică a ţării.     
 
 Aproximativ 50 de artişti vor aduce scurtmetrajele la viaţă prin tango argentinian sau prin crearea live a coloanei sonore a unor filme, între care primul SF din istorie, realizat în 1902. Îşi vor aduce contribuţia o orchestră de muzică clasică, precum şi corul de copii al Liceului de muzică „Dinu Lipatti”, unul dintre cele mai premiate ansambluri de gen din Europa.
 
Printre invitaţii evenimentului ShortsUP se vor afla Gojira, dar şi Florin Piersic Jr., care va prezenta un scurtmetraj regizat de el.     
 
Filmele serii au fost distinse cu numeroase premii internaţionale: Signs, câştigător la Cannes Lions 2009, L'homme sans tete, marele câştigător la Cannes şi la premiile Cesar, sau Sniffer, cel mai bun scurtmetraj la European Shorts Awards şi la Cannes în 2007.
 
 Biletele la ShortsUP pot fi cumpărate online prin reţeaua Eventim sau din librăriile Cartureşti şi magazinele Vodafone. În limita locurilor rămase, se vor putea achiziţiona şi la intrare, în seara evenimentului. Preţul unui bilet este de 25 lei. Accesul publicului în sală se va face începând cu ora 22.00.

POŢI CÂŞTIGA 5 INVITAŢII DUBLE LA ACEST EVENIMENT, CHIAR AICI, PE CINEMAGIA!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Buri pe 25 martie 2010 01:25
Nu ma pot inca hotari daca sa dau votul lui "Pulp Fiction" sau Trainspotting"; dar sunt convinsa ca intr-un final il vai dau "Trainspotting-ului" pentru Iggy Pop si Joy Division:primul inspirand pe al doilea si ambii ajungand sa sfarseasca ...well, sfasietor!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells