Familia Cruise îşi pune fetiţa pe tocuri

de Gloria Sauciuc în 8 Dec 2009
Familia Cruise îşi pune fetiţa pe tocuri

Suri Cruise se află în Spania, unde tatăl ei - actorul Tom Cruise - a început filmările producţiei Knight & Day. În pauza de la filmări, Suri,  Katie Holmes şi Tom Cruise au fost văzuţi plimbându-se pe străzile Seviliei.

În week-end Suri purta o rochie în stil flamenco şi tocuri.

"Ca orice fetiţă, adoră tocurile mele", a spus Katie Holmes publicaţiei Access Hollywood. Familia Cruise a fost criticată pentru că îşi pune fetiţa pe tocuri, unii fiind de părere că acestea ar putea să influenţeze negativ dezvoltarea fizică a copilului.


Ce părere ai despre costumaţia lui Suri Cruise?

Revenind la lucrurile mai serioase, Knight & Day este un film de acţiune centrat pe un cuplu de fugari (Cruise şi Cameron Diaz) care pornesc într-o aventură în care nimic şi nimeni, inclusiv ei, nu sunt ceea ce par a fi.

Acceptând alianţe pe care le reneagă apoi, cunoscând trădărea, ei pornesc într-o cursă în jurul globului, iar supravieţuirea lor atârnă de alegerea pe care o vor face între încredere şi adevăr.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
elenuk21 pe 8 decembrie 2009 17:21
oamenii au inebunit...cum sa puni un copil de trei ani pe tocuri????e cea mai mare prostie pe care am auzit-o...iar costumatia...no coment...la bani lor ma asteptam la mai mult!!!!
oandree pe 8 decembrie 2009 19:34
Cu costumaţia n-am nimic, e copil şi dacă nici copilăria nu e perioada fanteziei şi a jocului...atunci când? ... dar tocurile sunt un mare DON'T la vârsta ei!.... şi nu contează câţi bani au... picioare nu-i pot cumpăra ;))
dragutsik pe 8 decembrie 2009 20:16
avand in vedere inaltimea tocurilor:))..bine poate o data la cateva luni nu vad de ce nu ar putea purta daca ar fii chiar asa de MUST WEAR ..dar totusii..tot mai bine nu
koyaanisquatsi pe 8 decembrie 2009 20:32
destul de ciudata costumatia, in nici un caz pe gustul meu, dar fetita aia totusi are 4-5 ani si tocuri la varsta asta, e ceva ciudat si in nici un caz normal. "Acestea ar putea să influenţeze negativ dezvoltarea fizică a copilului."- cu siguranta vor afecta dezvoltarea.Pot afecta dezvoltarea unui copil de 10 ani, si cu atat mai mult al unei fetite mult mai mici
madalyna_girl pe 8 decembrie 2009 20:46
cu tocuri la varsta ei.....k nush ce fel de parinti are .......normal ca ii afecteaza dezvoltarea..............poate amu ii mica inaltimea tocurilor , da peste un an inca 2 cm , peste 2 an inca 3 cm ....o sa ajunga sa la 13 sa poarte tocuri 2cm..........hai sa fim seriosi...parintii aia au inebunit 8-|
madalyna_girl pe 8 decembrie 2009 20:48
vriam sa zic ca la 13 ani o sa poarte tocuri de 20 cm :D
klaudya pe 8 decembrie 2009 21:57
rochita e frumoasa pt varsta ei dar tocuri??? in nici un caz........
Manu_C pe 8 decembrie 2009 22:49
Se face destul de mult caz pe acest subiect si nu mi se pare normal ca o astfel de atitune sa devina condamnabila, in timp ce alte vedete isi lasa copii de izbeliste si duc o viata plina de excese. Din cate mi se pare mie, Tom si Katie isi iubesc foarte mult copilul si o inconjoara cu afectiune in permanenta. Faptul ca fetita are o atitudine de mica vedeta este absolut normal avand in vedere in ce familie a aparut pe lume, si sunt sigura ca pe viitor parintii ii vor limita accesele de teribilism daca vor considera ca asa e cel mai bine.
Una peste alta, tinuta ei mi se pare plina de personalitate si dragalasenie, chiar daca nu se asorteaza cu parerile fiecaruia dintre noi.

IonutzAntohi pe 9 decembrie 2009 11:56
mi se pare un bullshit, sora mea purta tocuri la acea varsta! acelea nu sunt tocuri!!!! oameni deschideti bn ochii...ei sunt vedete si de aceea se face atata caz, ca dak era vecinul de palier si o incalta pe fata lui cu aceiasi pantofi, nimeni nu comenta nimic!!!!
ellasiso pe 9 decembrie 2009 11:57
Pantofii pe care-i poarta sunt facuti pentru copii de varsta ei. Copii adora sa-i imite pe cei mari (si fetitele si baieteii), inclusiv sa poarte imbracaminte si incaltaminte ca mami/tati.
Pentru o scurta perioada nu cred ca are influenta asupra modului de dezvoltare fizica, din punct de vedere dezvoltare psihica se dezvolta normal.

lilliam pe 9 decembrie 2009 16:06
mie imi pare destul de marisoara fetita pentru pantofii care ii incalta si alea nu sunt tocuri...sunt niste pantofi pentru fetite care ii vin chiar bine
cristinica pe 9 decembrie 2009 17:44
avand in vedere inaltimea tocurilor,nu vad de ce nu ar merge...
lexie_roxi pe 10 decembrie 2009 13:32
si eu sunt foarte deacord ca acei pantofiori sunt facuti special pentru fetite de varsta ei si sa nu ii dauneze ...si eu aveam la varsta ei pantofiori in genul acesta si chiar nu am nicio problema cu picioarele, doar ca ai mei erau rosii(dorothy) :)
oandree pe 11 decembrie 2009 01:10
Pentru cei care sunt "foarte deacord" cu tocurile la 3 ANI!!!!!, http://suricruisefashion.blogspot.com/ în josul paginii există o poză cu această fetiţă chinuită de incapacitatea părinţilor de a-i explica limitele ei, incapacitate provenită nu din rea-voinţă sau prostie, ci doar din statutul de vedetă =no limits! Vorba celui care a comentat poza: bine măcar că nu mai poartă scutece!
tzibilush pe 11 decembrie 2009 11:32
lasati copilul sa isi traiasca si el copilaria! ce sa ne mai asteptam de la celebritati care semneaza contracte de milioane de dolari pentru a face un copil. daca tot stiti ca apareti in ziare macar asortativa si voi.
mira pe 26 iunie 2010 23:56
si eu am avut pantofiori asa cand eram mica, acum 20 de ani...ii purtam din cand in cand... .si nu am patit nimic .... nu stiu de ce se face atata scandal pe treaba asta. sunt sigura ca micuta aceea nici nu merge foarte mult pe jos ca sa ii afecteze in vreun fel.....

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells