Eva Longoria Parker şi fetish-ul ei excentric

de Răzvan Boboc în 14 Iul 2009
Eva Longoria Parker şi fetish-ul ei excentric

Eva Longoria Parker, vedeta serialului Neveste disperate, a dezvăluit că adoră să fie legată în timpul partidelor de sex, conform Femalefirst.co.uk. Vedeta, care este căsătorită cu celebrul baschetbalist Tony Parker, mai spune că este extrem de satisfăcută atunci când este "sechestrată" în baie.

"Nu mă împotrivesc atunci când vine vorba să fiu legată cu eşarfe de mătase. Îmi place ca bărbatul să preia controlul. Este ceva foarte sexy în a fi dominat", spune Eva.

Mai multe staruri povestesc în revista Cosmopolitan despre cele mai bune momente intime ale lor.

Vedeta din Spider-Man, Kirsten Dunst, a dezvăluit că a avut parte de o partidă de sex în cabina de probă a unui magazin cu Jake Gyllenhaal.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Myrela23 pe 14 iulie 2009 10:09
cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca a zis ca ii place sa fie legata? este un articol oarecare...cum sunt atatea, gen "ce mananca vedetele", "de unde se imbraca" sau mai stiu eu ce...iar referitor la ce ai zis tu ca nu suporta sa sarute pe altcineva..si mie mi s-a parut penibil..la urma urmei ea si'a ales cariera asta.
nu conteaza pe 14 iulie 2009 11:38
dragos iar ai inceput sa comentezi tu aiurea chiar nu tiai dat seama ca nu esti agreat de nimeni aici ?:|
chuck norris pe 14 iulie 2009 12:53
dragosh dragosh... ma bucur ca ai comentat cum tocmai ai comentat, doar ai o reputatie de cocalar de aparat nu?... oi avea tu anti-manele la avatar dar sunt sigur ca asculti manele cum mananca ursul koala eucalipt.
k3neda pe 14 iulie 2009 13:44
eu credeam ca Eva era cu Adam. Tony asta de unde a mai aparut!aaa,ok el e sarpele!am inteles!scuze popor!lol
intj pe 14 iulie 2009 15:28
n-am gasit nimic nelalocul lui in argumentul lui dragos02.Hai sa o dam in generalitati ca niste tampiti ce suntem. El este foarte bine venit aici,nu mai vorbi in numele tuturor cel ce "nu conteaza" ca parerea ta nu e parerea majoritatii copil needucat. Creca e singurul om cu o parere sanatoasa vizavi de aceasta chestiune. Si legat de generalitati: "Toate generalizarile sunt periculoase,inclusiv aceasta.(dumas-fiul)"-> paradox filosofic.
kensu pe 14 iulie 2009 16:54
Dragosh02 eu zic sa nu te mai agiti atata pe seama articolelor care le face cinemagia.faci riduri daca te enervezi din nimic.sau tu esti ala care incepe sa comenteze negativ ca sa fi e in centrul atentiei?iti place sa fii in centrul atentiei prin ceea ce faci pe site nu?hai recunoaste
starcx pe 14 iulie 2009 19:19
Bai cocalare de chuck norris,Esti manelist? Nu esti in stare sa legi 2 cuvinte? Idolul tau este un tip cu 2 clase? Te-ai saturat de titluri de maimuta? Iti cumperi numai tzoale Dulce & Garbanna si adidasi Mike din bazar? Esti mai prost decat prevede legea? Dansezi ca un babuin cand vede banane? NU rata ocazia si toarna-ti benzina in cap.. de restu ne ocupam noi..)))
alex_il_fenomeno pe 18 decembrie 2011 19:58
raman la parerea ca este o declaratie ciudata ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells