Endangered Species, un SF marca Eli Roth

de Gloria Sauciuc în 7 Oct 2009
Endangered Species, un SF marca Eli Roth

Vi-l amintiţi pe sergent Donnie Donowitz, ieşind din peşteră, cu bâta de baseball în mână, în Inglourious Basterds? Poreclit "Ursul evreu", Eli Roth ne-a dat ceva fiori când spulbera capul naziştilor cu bâta sa de baseball.

Cum promovarea filmului Inglourious Basterds e pe sfârşite, Eli Roth s-a întors la proiectele lui. Mai mult, dezvăluie numele misteriosului SF pe care îl pregăteşte. Acesta se va numi Endangered Species şi are la bază o idee faţă de care Roth este foarte entuziast. "Nu am mai fost atât de entuziast de la primul Hostel", a declarat Roth într-un interviu acordat publicaţiei Variety.

De asemenea, Roth lucrează la finalizarea scenariului pentru horror-ul Thanksgiving. Conform spuselor regizorului, ambele filme vor purta amprenta stilului său de a face umor.

Pe lângă că este actor şi regizor, Eli Roth se ocupă şi de producţia filmului independent Cotton, al regizorului Daniel Stamm. Genul filmului? Aţi ghicit - tot un horror, de această dată despre exorcism.

Eli Roth  s-a lansat în lumea cinematografiei cu Cabin Fever, prezentat la Toronto Film Festival 2002, film pe care l-a produs, l-a regizat şi căruia i-a scris scenariul. Producţie independentă, cu un buget de 1,5 milioane dolari, Cabin Fever a avut cele mai mari încasări la festival, aducând în culmea enervării şapte studiouri mari. Cabin Fever a avut ulterior cele mai mari încasări de la Lionsgate în 2003, cu 33 milioane dolari la cinema şi peste 70 milioane dolari pe DVD. Cel de al doilea film al lui Roth, Hostel, pe care l-a scris, regizat şi produs, a fost un hit internaţional, cu un buget de 4 milioane dolari şi care a adus încasări de peste 150 milioane dolari.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
claudiu-daniel-lugoj pe 7 octombrie 2009 21:16
Intradevar subscriu la ce ati scris mai sus,eu am vazut filmul Cabin Fever si pot spune ca este unul din bunele horroruri ce la-am vazut,se vede ca Eli Roth se pricepe la acest gen de filme,iar despre partile Hostel ce sa mai zic,cred ca sunt cele mai de groaza filme care le-am vazut vriodata,daca pot fi numite de groaza,dar mai bine spus sunt cinice,dar foarte bune.Astept cu nerabdare acel SF. de care ziceti voi,mai ales ca sunt fan al acestor filme,dar si acel horror care ziceti ca inca lucreaza la el.Cu siguranta vor iesi niste super producti cu incasari uriase.
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 19:43
foarte bun filmul Inglourious Basterds si filmul Hotel, ambele sunt reusite

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells