Davio Media Center – primul sistem home entertainment integrat

11 Mai 2005
Davio Media Center – primul sistem home entertainment integrat
Din mai, romanii pot achizitiona, in premiera la Media Galaxy, primul sistem home entertainment integrat: Davio Media Center.
Davio Media Center apartine liniei de computere Davio, comercializate in exclusivitate in retelele ALTEX, ALTEX Megastore si Media Galaxy. Davio Media Center va putea fi achizitionat la acest moment din cele cinci electrocomplexuri Media Galaxy din Bucuresti (Bucuresti Mall, Plaza Romania, Complex Orhideea), Iasi (Iulius Mall) si Cluj (Magazinul Universal).
Davio Media Center reprezinta cel mai nou produs multimedia lansat pe piata romaneasca si inglobeaza cele mai performante facilitati oferite de tehnologia digitala, puse la dispozitia utilizatorilor direct pe ecranul televizorului de acasa si accesate prin intermediul unei singure telecomenzi.
Lansarea Davio Media Center va consolida succesul brandului Davio pe piata de PC-uri din Romania. In numai cateva luni de la lansarea sa din septembrie anul trecut, prin retelele ALTEX, ALTEX Megastore si Media Galaxy s-au comercializat aproximativ 28.000 unitati Davio, dintre care 24.000 numai in ultimul trimestru al anului 2004. Acest lucru situeaza Davio ca fiind cel mai bine vandut brand in Q4 2004. La o crestere estimata a pietei de PC-uri in 2005, de 25% fata de 2004 (cu 415.000 unitati vandute) si avand in vedere obiectivul de productie a peste 100,000 de unitati din gama Davio, ne asteptam ca acest brand sa detina aproximativ 20% din piata de profil”, spune Costin Soare, Sales & Marketing Manager IT&C la ALTEX.
Din numeroasele facilitati oferite de sistem se pot mentiona: vizionarea si inregistrarea emisiunilor TV, programarea inregistrarii programelor preferate, transferul ulterior al inregistrarii pe suport CD/DVD, navigarea directa pe inregistrarea live (imagine stop-cadru, derulare inainte sau inapoi); ghidul programelor TV disponibil on-line, vizionarea filmelor in orice format si de pe orice suport media digital si inregistrarea lor pe orice mediu de stocare (CD, DVD +/-RW, carduri de memorie, USB flash); receptia programelor radio FM si a posturilor de radio difuzate pe internet; redarea si inregistrarea CD-urilor, DVD-urilor si a altor formate de fisiere audio; vizualizarea directa a fotografiilor in format digital prin intermediul cititoarelor de carduri incluse; rularea diverselor jocuri compatibile sistemului Windows XP; navigare directa pe internet (cu ajutorul telecomenzii sau a tastaturii si a mouse-ului, incluse) si, nu in ultimul rand, toate facilitatile oferite de un computer performant, dotat cu o configuratie moderna.
Davio Media Center este echipat cu procesor Intel® Pentium® 4 si ruleaza sub sistemul de operare Windows. In plus, producatorul suedez de software Wellton Way impreuna cu echipa de tehnicieni COMPLET ELECTRO SERV au configurat un soft MultiMedia Center perfect adaptat necesitatilor utilizatorilor din Romania.
"Lansarea primului Entertainment PC din Romania reprezinta un pas important pe care il facem in demersul nostru de a le oferi si utilizatorilor romani continut multimedia de calitate, intr-o locuinta digitala. Intel crede ca in urmatorii cativa ani, vom vedea cum PC-ul evolueaza intr-un dispozitiv de tipul "toate intr-unul singur", care sa includa echipament video high definition, sistem de sunet high fidelity si conectivitate wireless”, spune Richard Horvath - Intel Retail Marketing Manager Hungary & Romania.
Davio Media Center este produs in exclusivitate pentru Romania de catre COMPLET ELECTRO SERV, companie apartinand ALTEX, si va fi disponibil in prima faza in doua variante: Gold si Platinum, cele doua variante diferentiindu-se prin performante si caracteristici tehnice proprii.
Lansarea Davio Media Center coincide cu lansarea site-ului Davio, care poate fi accesat la adresa www.davio.ro . Acesta contine detalii tehnice ale tuturor produselor din gama Davio, detalii referitore la finantare, punctele de vanzare si ultimile produse lansate. In plus, exista o sectiune de consultanta si asistenta pentru cei care deja au un produs Davio si pentru cei care doresc sa achizitioneze unul. Ca o noutate, cei care acceseaza site-ul Davio au posibilitatea de a-si configura si comanda on line propriul calculator care le va fi livrat la domiciliu.
In imagine: site-ul CineMagia care poate fi vizualizat prin intermediul Davio Media Center direct pe ecranul televizorului!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells