Continuarea lui 300 rămâne fără titlu şi fără regizor

de Cristina Grigore în 7 Apr 2011
Continuarea lui 300 rămâne fără titlu şi fără regizor

Schimbătoare sunt căile Hollywoodului! După ce a fost răspândită vestea că Zack Snyder lucrează, împreună cu Frank Miller, la o continuare a lui 300 intitulată Xerxes, iar, recent, numele lui Guy Ritchie a fost vehiculat drept noul regizor al acesteia, iată că apar noi informaţii, ce lasă în viaţă proiectul, lipsit însă şi de titlu şi de regizor, scrie CinemaBlend.

Zack Snyder, care are de mult în plan o continuare a succesului din 2006, declara la convenţia Comic Con de anul trecut că lucrează la scenariu, în timp ce Miller se ocupa de romanul grafic care urma să stea la baza noului film.

De atunci însă scenariul şi cartea au fost terminate, dar Snyder a preluat în schimb regia lui Superman pentru Warner Bros. Ulterior, zvonul potrivit căruia Xerxes, aşa cum a fost numit, ar putea fi regizat de Guy Ritchie s-a dovedit a fi fals, lăsând din nou pelicula fără omul din spatele camerelor de filmat.

Chiar şi în aceste condiţii, sequel-ul lui 300 râmâne în picioare, ne asigură producătorul Mark Canton, însă nu va mai purta numele romanului grafic, Xerxes. „În loc să facă o slabă continuare a peliculei, Snyder a iniţiat acest nou proiect, şi nici noi nu am grăbit producţia. Iar acum cred că suntem pe cale să realizăm ceva grozav”, a adăugat Canton.

Momentan, Snyder se află în imposibilitatea de a regiza filmul şi nu este clar dacă şi în ce calitate va rămâne ataşat proiectului. „Îl are pe Superman. Este ocupat. Şi noi la fel. Dar nu cred că vom mai aştepta doi ani pentru a face filmul. Ne vom consulta cu el şi vom stabili cine îi va lua locul ca regizor, dacă el nu o va putea face”, a mai spus producătorul.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
rizea.alex70 pe 7 aprilie 2011 09:40
Este o veste destul de trista....ar fi bine sa se gaseasca un regizor cat mai repede...
anna.n pe 7 aprilie 2011 10:12
abia astept sa vad continuarea..sa speram ca o sa gaseasca cat mai curand un regizor
krelias pe 7 aprilie 2011 13:19
Great ! Less abs and fetishes. (sper)
legolas05 pe 7 aprilie 2011 14:28
foarte trist....astept sa se faca o continuare....mia placut mult filmul 300
alex_il_fenomeno pe 7 aprilie 2011 19:54
mare pacat , avand in vedere ce film pun cei de la Hollywood in asteptare ! acum , DACA se va mai face , cu siguranta filmul va aparea mult mai tarziu decat se estima !
Krakatau pe 11 aprilie 2011 00:13
Ok, dar cum poate arata continuarea unui film in care mor toti?
Poate va fi tot despre spartani, dar n-are cum sa aiba vreo legatura cu primul film.

CosminHorrorMaster pe 20 aprilie 2011 21:15
asta a fost dur...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells