Contagion, thriller-ul lui Steven Soderbergh, va avea o continuare

de Cristina Grigore în 12 Mai 2012
Contagion, thriller-ul lui Steven Soderbergh, va avea o continuare

Studiourile Warner Bros vor să aducă pe marele ecran o continuare a peliculei de anul trecut a lui Steven Soderbergh despre o înfricoșătoare epidemie cauzată de un virus necunoscut, scrie ItSOnTheGrind.com.

Cu o distribuţie remarcabilă, ce i-a strâns laolaltă pe Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow, Marion Cotillard, Kate Winslet şi Bryan Cranston, filmul a reuşit să atragă atenţia criticilor – a primit 84 de procente pe RottenTomatoes.com – însă a avut un succes moderat la box-office, încasările obţinute dublând bugetul de producţie (de 60 de milioane de dolari) prin proiecţiile globale.

Cei de la Warner Bros. mizează însă pe o carte câştigătoare în cazul lui Contagion 2 şi sunt acum în căutarea unor scenarişti pentru a dezvolta povestea noului film. Momentan, Soderbergh şi actorii din distribuţia originală nu au dat semne că doresc să se reîntoarcă pentru un sequel, însă acest lucru se va lămuri odată cu alegerea celui ce va imagina scenariul filmului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 12 mai 2012 11:30
A fost un film slab.... ok, bun ca avertisment, dar nu mai mult.
xerses pe 12 mai 2012 11:53
Nu prea merita o continuare.
HarryCineastul5 pe 13 mai 2012 10:50
Mie mi-a placut. Scenariul a fost bun, idei inteligente, actori pe masura, dar nu cred ca ar trebui sa-i faca o continuare.....
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2012 14:44
poate va fi mai reusit ca primul ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells