Chitaristul formaţiei Rolling Stones din nou în Piraţii din Caraibe

de Cristina Grigore în 18 Oct 2010
Chitaristul formaţiei Rolling Stones din nou în Piraţii din Caraibe

Existau de mult zvonuri legate de o posibilă reîntoarcere a lui Keith Richards în rolul căpitanului Teague, tatăl lui Jack Sparrow în Piraţii din Caraibe: La capătul lumii. Ele au fost confirmate recent, printr-o informaţie adăugată de Reuters interviului acordat de către chitaristul Rolling Stones, în care acesta vorbeşte despre cartea sa autobiografică, intitulată “Life”.

Johnny Depp, care l-a cunoscut pe Richards prin intermediul fiului acestuia, a declarat în nenumărate rânduri că l-a avut pe legendarul chitarist drept model în interpretarea piratului Jack Sparrow. Deşi Căpitanul Teague nu a apărut în ultimul film decât pentru aproximativ trei minute, drept păstrător al codului piraţilor, statura impozantă, faţa brăzdată şi toate celelalte detalii ale înfățișării sale au făcut din chitarist un pirat veritabil.

Nu se ştiu prea multe detalii despre rolul lui Richards în ultima parte a aventurilor piratereşti ale lui Jack Sparrow, însă cum scenariul filmului va sonda mai mult trecutul faimosului pirat, e posibil ca o nouă reuniune de familie să-i ofere de data acesta o apariţie ceva mai consistentă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 19 octombrie 2010 09:46
Destul de interesanta povestea , numai daca ar ramane asa cu o reuniune de familie :D in still barbar cu rom rom ho ho :d

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells