Încep filmările la Wolverine 2

de Cristina Grigore în 18 Oct 2010
Încep filmările la Wolverine 2

Darren Aronofsky este pe punctul de a încheia negocierile cu 20th Century Fox pentru regia filmului Wolverine 2. Regizorul a acceptat oferta acum câteva zile, renunţând la regia Pride and Prejudice and Zombies şi discută deja cu Fox orarul de filmare, anunţă Deadline.

Se pare că filmările vor începe în luna martie a anului viitor, în Japonia, permiţîndu-i lui Aronofsky să se ocupe de lansarea şi eventualele ceremonii de premiere ale ultimului său film, Black Swan, ce va fi lansat la noi abia pe 25 februarie 2011.

Scenariul filmului, scris de Christopher McQuarrie (Suspecţi de serviciu), îl va purta pe Wolverine în Japonia pe urma unei femei de care se îndrăgosteşte, pe nume Mariko, fiica unui mafiot japonez, Shingen Yashida. În benzile desenate, acesta a avut şi un fiu ilegitim, mutant, care a ajuns să fie cunoscut drept Silver Samurai, un personaj negativ cu care e posibil ca Wolverine să se lupte.

Deşi nu a fost bine primit de critici, primul film Wolverine a avut încasări de 373 de milioane de dolari în toată lumea, ceea ce aproape că îi asigură lui Aronofsky succesul cu această continuare.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
camypreda pe 18 octombrie 2010 13:36
de abia astept sa-l vad pe Hugh Jackman...
danymury pe 18 octombrie 2010 14:20
da, cum primul film nu a fost vazut prea bn de critici, si cu lansarea aceea inainte de vreme, speram sa fie mai bn vazut de critici si sa fie la inaltime asteptarilor...
melody10 pe 18 octombrie 2010 22:00
Mi-a placut primul, dar sper ca al doilea va fi mai bun.
scandarelli pe 18 octombrie 2010 23:19
Sigur nu e "Volkswagen 2", ca mie asa mi se pare? :)
johnnyg pe 19 octombrie 2010 00:06
Problema primului film e ca acesta avea un potential incredibil! Dar undeva s-a pierdut! Eu sper ca acest potential sa fie exploatat la maxim in partea a2a, si cu Darren la carma, nu stiu de ce, dar nu imi fac griji ca nu ar fi,
Si oricat ar fi criticii de ofticati, primul film nu a fost un film rau; numai si pentru Hugh, care e actorul perfect pt a-l interpreta pe Wolverine.

madalin pe 30 noiembrie 2010 13:11
super debia astept sal vad cand il vor termina

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells