Distribuţie impresionantă pentru noul proiect al fraţilor Wachowski

de Cristina Grigore în 18 Oct 2010
Distribuţie impresionantă pentru noul proiect al fraţilor Wachowski

Nu mai este o noutate faptul că Larry şi Andy Wachowski s-au apucat de adaptarea romanului SF de succes al lui David Mitchell intitulat Cloud Atlas, ale cărui drepturi de ecranizare le-au achiziţionat încă de anul trecut. De data aceasta, conform TotalFilm, au fost date publicităţii rolurile atribuite actorilor propuşi pentru acest proiect.

Lui James McAvoy i  s-a oferit rolul lui Adam Ewing, un avocat american ce traversa Pacificul în 1850, în timp ce Tom Hanks ar putea primi rolul doctorului Henry Goose, un chirurg faimos din Londra, şi o cunoştinţă temporară a lui Ewing. Rolul jurnalistului Timothy Cavendish ar putea reveni lui Ian McKellen, al cărui personaj va fi prizonier într-o casă veche. Halle Berry ar putea lua în considerare rolul lui Meronym, o supravieţuitoare unui viitor post-apocaliptic, în timp ce Natalie Portman va juca rolul lui Somni 451, o sclavă ce se revoltă împotriva societăţii în care trăieşte.

Romanul autorului britanic este format din şase părţi şi ne poartă în timp, din Pacificul de Sud al secolului XIX, până într-un îndepărtat viitor post-apocaliptic. Poveştile se desprind una din cealaltă, până la mijlocul cărţii, de unde acţiunea o ia înapoi în timp, finalizând istorisirile începute anterior şi readucându-ne în acelaşi cadru de început al Oceanului Pacific, în jurul anului 1850. Adaptarea cărţii îi aparţine regizorului şi scenaristului Tom Tykwer (Perfume: The Story of a Murderer).

Acţiunea romanului se anunţă interesantă şi, dacă actorii confirmă, se anunţă un film cu potenţial pentru creatorii celebrei francize Matrix.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Barbaru pe 18 octombrie 2010 10:55
ooo super tare , e da asta film,subiect vad ca are ,regizor e, actori buni , bani mai trebuie sa faca niste efecte asa spectaculoase si gata sf .
The Sun pe 18 octombrie 2010 11:13
da, vedeti ca nu e Larry watchowski, e Lara.
StefanDo pe 18 octombrie 2010 11:50
pana cand nu se confirma ca si-a facut operatie de schimbare de sex ramane larry
cetateanu pe 18 octombrie 2010 11:55
Da intradevar distributia este foarte valoroasa si fratii Wachowski care sunt creatorii celebrei francize Matrix ar putea face un fim deosebit.
fire2ice pe 18 octombrie 2010 12:56
Suna interesant filmul, dar vom vedea cat de interesant este in momentul in care va iesi pe ecrane. Daca va iesi...Si ceva off topic: dragiii mei, nu este nici o greseala in privinta numelui. Intr-adevar, "Larry" Wachowschi este o femeie, dar nu este "Lara", ci este "Laurence", zisa si "Larry". Mai intai informati-va, apoi lasati comentarii aiurea. ;)
Kalrak pe 18 octombrie 2010 14:31
Pare destul de interesant, pana se concretizeaza ceva, ma apuc sa citesc cartea.
andytimofte94 pe 18 octombrie 2010 15:04
sa vedem ce o sa iasa din aceasta minunata productie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells