Cele mai cool fete din benzile desenate. De la Batgirl şi Wonder Woman la Poison Ivy, Dark Phoenix şi Black Widow

de Gloria Sauciuc în 27 Iul 2009
Cele mai cool fete din benzile desenate. De la Batgirl şi Wonder Woman la Poison Ivy, Dark Phoenix şi Black Widow

Personalitatea, abilităţile, frumuseţea şi aventurile în care au fost implicate au atras prea mult atenţia cineaştilor, pentru ca poveştile lor să rămână doar pe pagina de hârtie a romanelor grafice ori a revistelor de benzi desenate, de cele mai multe ori marca Marvel sau DC Comics. Iată mai jos cele mai de succes eroine care au prins literalmente viaţă, portretizate de unele dintre cele mai frumoase actriţe de la Hollywood. Iată topul pe care vi-l propunem. Recunoaştem că nu ne-a fost prea uşor să alegem, cu atât mai puţin să argumentăm. Dar vă invităm să realizaţi propriul clasament în comentariile voastre.

Fantastic Four (2005) - Jessica Alba
Fata Invizibilă, sau Femeia Invizibilă, are capacitatea parapsihologică de a se juca cu energia cosmică, de a prelucra lumina într-o formă necunoscută de energie, pe care o poate proiecta asupra oamenilor sau obiectelor făcându-le invizibile. Film bazat pe comics-urile Marvel.

G.I. Joe: The Rise of Cobra (2009) - Rachel Nichols
Scarlett, Shana M. O'Hara, este expertă în arte marţiale şi în arme, dar nu numai atât. A terminat facultatea la 12 ani şi a devenit expertă în informaţii.

Watchmen (2009) - Malin Akerman
Silk Spectre luptă cu crima în calitate de  justiţiar.


Batman & Robin (1997) - Alicia Silverstone
Batgirl (DC Comics) e o femeie justiţiar, care devine iubita lui Robin. Nu vedem niciun minus la acest personaj, deşi ecranizat şi-a pierdut din spectacular.

Wonder Woman (2010) - Megan Fox (conform comic-icons.com)
Wonder Woman (DC Comics) îşi trage puterile din Amazoanele create de către Afrodita, Amazoane care depăşeau în toate pe bărbaţi, iar Diana era prima dintre ele. (Wonderwoman din 1977 era Lynda Carter.)

X-Men Origins: Wolverine (2009) - Lynn Collins
Kayla Silverfox a fost cândva iubita lui Wolverine. Ea are o capacitate superioară de vindecare şi în plus poate manipula o persoană prin simpla atingere. Film bazat pe comics-urile Marvel. Ne place pentru că are o energie pozitivă. Nu ne place pentru că l-a trădat pe Wolverine. Dar a făcut-o ca să-şi salveze sora. Bună în fond, frumoasă, cu abilităţi excepţionale.

Hellboy (2004) - Selma Blair

Liz Sherman deţine control total asupra focului: ea poate să producă mici flăcări de mărimea palmei pentru a lumina în întuneric, dar poate şi să erupă într-o explozie care distruge totul în jur.

She-Hulk (data premierei va fi anunţată) - Megan Fox

She Hulk e o avocată bine pregătită, dar şi înzestrată cu puteri supranaturale, care o fac una din cele mai puternice femei ale universului Marvel. În 1980 Brigitte Nielsen trebuia să o portretizeze pe She Hulk, dar filmul nu s-a mai produs.


Harley Quinn
Iubita Jokerului, duşmanul de moarte al lui Batman, aliata cu Poison Ivy, în universul DC Comics. În seria Birds of Prey (2002) a fost portretizată de actriţa Mia Sara şi de către Sherilyn Fenn în episodul pilot. Deşi nu este tocmai de treabă, are o isteţime de apreciat.

X-Men: The Last Stand (2006) - Famke Janssen
Dark Phoenix, Jean Grey-Summers, e un mutant de nivel Omega, şi una din gazdele fizice a unei enorm de puternice Forţe Phoenix. Cu puterile ei de zeitate, e una din cele mai de temut fiinţe care au existat vreodată. Une femme fatale.

Batman Returns (1992) - Michelle Pfeiffer
Catwoman e o spărgătoare de mare clasă, înarmată cu un bici, care are un apetit special pentru furturile făcute cu mare artă. Şi e îndrăgostită de Batman. Catwoman a avut un film numai al ei, în 2007, cu Halle Berry ca protagonistă. Dintre fetele rele, pe care nu poţi - însă - să nu le iubeşti.

Batman & Robin (1997) - Uma Thurman
Poison Ivy (DC Comics), Pamela Lillian Isley, e o eco-teroristă obsedată de plante, botanica şi mediul înconjurător. Işi foloseşte propriul sânge, ca şi toxinele din plante, pentru a-şi proteja activităţile criminale. Ea e tot genul de "femme fatale", luat literalmente.

X-Men Origins: Wolverine (2009) - Tahyna Tozzi
Emma Frost e un mutant cu abilităţi telepatice enorme, care e capabilă de a se transforma pe sine însăşi într-un cristal cu o duritate ieşită din comun. De parcă telepatia nu era de ajuns...

The Avengers (2011) - Eva Longoria Parker (conform comic-icons.com)
Wasp (Viespia, Janet van Dyne, are puterea de a se micşora până la câţiva centimetri, poate să zboare cu nişte aripi ca de insectă, şi loveşte cu impulsuri de energie. Filmul e inspirat de comics-urile Marvel.

Æon Flux (2005) - Charlize Theron

Specializată în asasinate şi acrobaţii. Iniţial desen animat pentru micul ecran, realizat de animatorul coreean Peter Chung. Universul în care operează Æon Flux e unul distopic, prin urmare nu e foarte sigur nici ce am putea găsi în mintea acestei periculoase agente secrete.

Blade II (2007) - Jessica Biel
Abigail Whistler face parte dintr-o grupare de vânători de vampiri numiţi Nightstalkers. Film bazat pe comics-urile Marvel. Cum e nevoie de Abigail şi în seria Twilight, iar ea sigur nu va fi prezentă, parcă nu ne mai e aşa de dragă...
  
Daredevil (2003) - Jennifer Garner
Electra e o eroină care are drept atuuri stăpânirea artelor marţiale şi a armelor. Film bazat pe comics-urile Marvel. Ecranizarea a tras în jos comics-urile. Poate nu era Jennifer Garner cea mai potrivită actriţă să o portretizeze pe Electra.



Electra (2005) - Natassia Malthe
Typhoid Mary e mutant şi are un număr de puteri parapsihologice, ce-i drept, limitate - Poate face să leviteze obiecte mici, are capacităţi piro-kinetice şi poate induce sugestii în minţile altora. De asemenea, poate aduce în stare de somn pe cei cu mintea slabă şi animalele. Film bazat pe comics-urile Marvel.

Generation X (1996) - Heather McComb
Jubilee are puterea mutantă de a da naştere unor explozii multicolore de energie plasmatică, din vârful degetelor.

Batman (1992) - Kim Basinger. Vicki Vale e una dintre iubitele lui Batman. Eh, are ceva calităţi de vreme ce tocmai Batman s-a îndrăgostit de ea...

The Incredible Hulk (2008) - Liv Tyler
Betty Ross e iubita lui Bruce Banner şi colega acestuia în incercarea savantului de a găsi un remediu. Film bazat pe comics-urile Marvel.

Ghost Rider (2007) - Eva Mendes
Roxanne Simpson e iubita lui Johnny Blaze, Ghostrider-ul. Film bazat pe comics-urile Marvel.

Ironman 2 (2010) - Scarlett Johansson
Văduva Neagră e atletă, gimnastă, expertă în arte marţiale, trăgătoare de elită şi specialistă în arme. Se pricepe şi la spionaj. Film bazat pe comics-urile Marvel.Nu ştim cum se va mişca Scarlett Johansson în costumul strâmt din latex negru, dar în mod cert actriţa nu arată ca o gimnastă ori ca o expertă în arte marţiale. Dar, personajul ei este suficient de cool ca să aibă succes.

GI Joe: The Rise of Cobra (2009) - Sienna Miller
Baroneasa e un spion de elită.

Ironman (2007) - Gwyneth Paltrow
Pepper Potts, la început o simplă secretară, urcă mai sus în carieră reparând o greşeală făcută de Stark însuşi.

Jonah Hex (2010) - Megan Fox
Leila e o fată - pistolar care se îndrăgosteşte de Jonah Hex.

Popeye (1980) - Shelley Duvall
Olive Oyl e iubita lui Popeye.

Sheena: Regina Junglei (1984) - Tanya Roberts
Sheena are puterea de a sta de vorbă cu animalele sălbatice. De asemenea, dă dovadă de îndemânare în lupta cu cuţitul, lancea, arcul, şi alte arme improvizate. În zilele noastre nu ştim cât de necesară mai e această capacitate a ei, dar în mod cert e o eroină super-cool.



The Spirit (2009) - Scarlett Johansson
Silken Floss

The Spirit (2009) - Eva Mendes
Sand Saref

Tank Girl (1995) - Lori Petty
Tank Girl e fata cu tancul: ea îl conduce, în el îşi are casa. Ea duce la capăt o serie de misiuni în folosul unei organizaţii obscure înainte de a face o greşeală serioasă şi a fi declarată o proscrisă datorită înclinaţiilor lesbiene şi dependenţei de droguri.



Tank Girl (1995) – Naomi Watts
Jet Girl

Thor (2011) - Jessica Biel (nu există decât zvonuri, nimic confirmat legat de distribuţia actriţelor în film)
Lady Sif e una dintre zeiţele din a doua generaţie, este soţia hărăzită lui Thor şi e, de asemenea, una din cele mai puternice femei asgardiene. Film bazat pe comics-urile Marvel



Thor (2011) - Nathalie Portman
Jane Foster e o asistentă medicală angajată de către Dr. Donald Blake, adevăratul nume al lui Thor.

Vampirella (1996) - Talisa Soto
Vampirella e o femeie vampir, deoarece are nevoie de sânge pentru a supravieţui şi are multe din puterile vampireşti cunoscute, precum forţa fizică şi reflexele ascuţite, puterea de a se transforma într-un liliac, şi o privire care captivează. În plus, nu o afectează lumina zilei, usturoiul sau semnul crucii.

Sin City (2005) - Jessica Alba
Nancy Callahan a fost răpită de fiul senatorului Roark, un molestator de copii, pe când era încă o fetiţă. Însă, în scurt timp, a fost salvată de către detectivul John Hartigan.

Sin City (2005) - Rosario Dawson
Gail e prostituată, e femeia - dominatoare şi una din figurile cu prestanţă ale cartierului Old Town.

Barbarella (2009) - Kate Beckinsale
Barbarella poate călători de la o planetă la alta şi, nu numai atât, are şi aventuri erotice cu alte forme de viaţă.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Alexander Solis pe 27 iulie 2009 15:29
Nu ma pot decide care e cea mai tare dar un lucru e clar in benzile desenate au sani mai mari toate:))
X pe 27 iulie 2009 17:11
Daca la Jessica Biel in Thor si Megan Fox in She Hulk au existat niste zvonuri firave, de unde pana unde ajunge Megan Fox sa joace pe Wonder Woman sau Eva Longoria in Avengers greu de zis...Oare cum se numeste atunci cand se difuzeaza ceva care este mai inconsistent si decat un zvon?:)
BLACK-SPIDER pe 27 iulie 2009 18:56
Silk Spectre mi-a placut cel mai mult, urmeaza Liz Sherman din Hellboy, Jessica Alba in rolul din Sin City...in 4 Four trebuia o femeia mai in varsta parerea mea, Michele Pfeifer ca si Cat Woman s-a descurcat bine si Dark Pheonix a fost k. Cred ca meria mentionata si Natalie Portman in V de la Vendetta! Megan Fox e asaltata cu o gramada de roluri, o sa vedem cum o sa sa descurce, la fel si Scarlett Johanson alias Black Widow ! Cum ati putut sa o uitati pe Angelina Jolie in rolul Larei Croft...:-) sau ea era inspirata din jocurile video si nu din benzile desenate?
bia pe 27 iulie 2009 21:28
au astea niste sani in benzile desenate.. au stiut ce sa deseneze ca sa atraga publicul :)))
Alexander Solis pe 28 iulie 2009 11:46
Da nu zice aproape nimeni nimik de sani:) si oricum nu as vrea ca Fox sa joace in Wonder Women ar fi o pierdere de timp.
Diana pe 28 iulie 2009 14:23
Cinemagia nu si-a facut temele! Batgirl din poza e Cassandra Cain (Batgirl 2) in timp ce actrita o interpreteaza pe Barbara Gordon (prima Batgirl)!

Bun, acum astept o lista cu baietii frumosi din benzile desenate ;)

Gloria pe 29 iulie 2009 11:56
Raspuns pentru X:
"Daca la Jessica Biel in Thor si Megan Fox in She Hulk au existat niste zvonuri firave, de unde pana unde ajunge Megan Fox sa joace pe Wonder Woman sau Eva Longoria in Avengers greu de zis..."

am precizat publicatia unde am citit despre distribuirea Evei Longoria in Avengers si a lui Megan Fox in Wonder Woman: comic-icons.com


Raspuns pentru Diana
"Cinemagia nu si-a facut temele! Batgirl din poza e Cassandra Cain (Batgirl 2) in timp ce actrita o interpreteaza pe Barbara Gordon (prima Batgirl)!"

Si la Thor, in imaginea de langa Lady Sif, e Jessica Biel intr-o ipostaza din Blade... Iar la Betty Rose am pus-o cu poza pe Liv Tyler, dar nu numai Liv Tyler a jucat-o pe iubita lui Bruce Banner (Hulk), ci si Jennifer Connelly... Prin urmare, am ales o singura poza dintre actritele care au portretizat personajul animat.

Tot pentru Diana: va urma si lista cu baietii frumosi din benzile desenate ;)

Diana pe 4 august 2009 20:42
Am inteles si multumesc pentru raspuns :D
aXXo pe 21 august 2009 18:41
Michelle Pfeiffer (CATWOMAN) si JENNIFER Garner (Elektra ) vor fi pe primul loc pt. mine intotdeauna !!!
RbK pe 28 august 2009 11:34
is soper marfa :> ce noroc are batman =))))
rrs85 pe 23 martie 2010 15:02
sexul si in desenete animate este prezent.. ;)
Radu1711 pe 16 aprilie 2010 14:16
foarte frumoase toate femeile ce interpreteaza personaje din benzi desenate
MissyJennify pe 21 aprilie 2010 22:50
intra-adevar,michelle si cu jennifer sunt cele mai bune actrite din aceasta lista,mai ales michelle care are mai multa experienta,e o capodopera.cat despre batman returns,nota 10 fara cuvinte!
semuiel_jonson pe 30 iunie 2010 13:44
pff cum sa te decizi sant periculoase toate dar an benzile desenate toate au un abdomen bine definit>>>:))
grasu care sa culcat cu 10 fem pe 20 februarie 2011 21:31
hot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
goradimitrie pe 30 iulie 2011 10:19
ce tare .....................

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells