Jonah Hex

(2010)

Jonah Hex

Poster Jonah Hex Postere Jonah Hex

Sinopsis Jonah Hex

Jonah Hex ro

Pistolarul desfigurat Jonah Hex (Josh Brolin) trebuie să dea de urma preotului voodoo Quentin Turnbull (John Malkovich), care plănuiește, la sfârșitul secolului 19, să elibereze sudul Statelor Unite cu ajutorul unei armate de morți vii! O mână de ajutor o să-i dea lui Hex și prostituata Leila (Megan Fox), pe care pistolarul o place nu doar pentru mâna ei sigură și gloanțele trimise exact la țintă.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 4.7
Megan Fox Megan Fox Lilah John Malkovich John Malkovich Quentin Turnbull Josh Brolin Josh Brolin Jonah Hex
Michael Fassbender Michael Fassbender Jeffrey Dean Morgan Jeffrey Dean Morgan Jeb Turnbull Wes Bentley Wes Bentley Adleman Lusk
Michael Shannon Michael Shannon Doc Cross Williams Will Arnett Will Arnett locotenentul Grass Julia Jones Julia Jones Cassie
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

DC Comics

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Warner Bros. Pictures

Distribuit in Romania de

InterComFilm Distribution

Țara

SUA

Site oficial

Jonah Hex
Film disponibil pe DVD în România

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
mvpsebi pe 03 Iulie 2010 15:10
sucks so BAD !!
Un film la fel de bun, pe cat e de aratos Jonah Hex..cel mai naspa film pe care l-am vazut din 2010 (pana in acest moment cel putin). Megan Fox inteleg cum a ajuns sa joace intr-un asemenea film, Malkovich insa s-a injosit rau de tot, e mult prea mare pt filmul acesta.
12 5
DianaMS pe 15 Decembrie 2009 14:43
Un film despre un erou mai putin cunoscut (la noi). ptr cei care se uitau la Justice League, apare in episodul A Once and Future Thing. Dati un search pe net, e smecher baiatul! ;)
11 5
FamilyGuyFan pe 25 iunie 2010 00:44
Normal, facut de marvel. Sunt si benzi desenate doar cu Hex. Imi plac replicile lui din film sunt "mortale" si ca efecte din trailer se vede misto acum sa vedem si filmul.
voidberg pe 3 iulie 2010 19:07
Hex este DC Comics, nu Marvel.
bugs pe 03 Octombrie 2010 17:13
nu m-a impresionat.puteti sa-l vizionati doar daca nu aveti ce face si sunteti dispusi sa pierdeti o ora jumate din viata.
7 2
Kytta pe 04 Octombrie 2010 20:52
si alea cand apare Megan Fox
Singurul lucru frumos in filmu asta e Megan Fox, daca ar fi jucat o urata cu siguranta il inchideam de mult, si astfel m-am uitat 80-90 de min ca sa realizez ca aia nu a aparut mai mult de 5-10 min in tot filmu,,, a si cateva replici comice!!!
6 4
theothe pe 05 Mai 2010 09:34
dap...
uite un western la care nu adorm...facut dupa eroi din benzi desenate...
obligatoriu de vazut...dap.

6 7
otonis pe 08 Mai 2010 17:50
Yeah !
Looks gr8. Can't wait 2 c it, and that FOX... wow, she's hot as ever. :D

Later edit: 4 iulie 2010
E un film ok. Nimic special.

5 2
robbiex2 pe 03 Octombrie 2010 01:19
1:20 min? nu m-a deranjat, cu cat tine mai putin, cu atat este mai la obiect si cu atat lipsesc mai multe scene inutile si plictisitoare.Stiam de filmul asta de cateva luni, vazusem trailer-ul iar faza cand trage el cu mega mitraliera de pe cal mi`a ramas in minte, si pot spune ca e tare :)) memorabila ! in rest ? Megan Fox, joaca pentru aspectul fizic, asta o spune clar si rolul pe care il are.Nu, nu ma intristeaza ca are un runtime atat de "scurt".Totusi...este ok, daca te uiti la el fara pauze, vorbiri la telefon sau alte chestii, nici nu-ti dai seama ca a trecut atat de bine timpul.Efectele sunt bune, povestea e ok, insa..parca se putea mai multa actiune, parca ar mai fi mers o ora de film, nu zic nu!plictisitor nu a fost desi...pe mine filmele lungi ma plictisesc, dar asta ?nu cred ca ma plictisea si daca ma plictisea, aparea Megan Fox si imi reveneam imediat :))
3 1
dracusoru_cret pe 17 Decembrie 2010 14:44
Un film slabut in care avem un erou cu o poveste interesanta, nu degeaba este un personaj DC comics, dar scenariul este prost si are o poveste rasuflata care nu aduce nimic nou "same old,same old".Lipseste ceva din actiune si la un moment dat devine aberant,Megan Fox confirma declinul carierei de actorie dupa rolurile bune din seria "Transformers" si se transforma intr-o actrita ieftina,de duzina(calitatea unei actrite nu se judeca dupa aspectul fizic) dupa "Jennifer's Body" si rolul unei prostituate din acest film.Un film slabut caruia ii lipseste din momentele subiectului, intriga.As fi vrut mai mult de la acest film mai ales ca nu s-a mai realizat nici un western bun in ultima perioada,si acum este clar pentru mine ca nici nu o sa se mai faca perioada lor de glorie a apus din pacate.Nu recomand decat daca nu este nimic mai bun macar la televizor si aveti o ora si 20 de minute de… citeşte
2 0
robson pe 11 Octombrie 2010 17:44
de supereroi
se pare ca hollywood a intrat in pana de idei.m-am saturat de supereroi din benzile desenate, la actorii folositi si la banii cheltuiti ar fi rezultat un "superwestern" ,nu o abureala cu morti vii si arme de distrugere moderne. sa fi afectat criza a afectat si cinematografia?
2 1
ciobotaru pe 09 Octombrie 2010 16:33
slab film se putea mai mult ................................
2 1
rowatt pe 12 Iulie 2010 13:26
a se revizui sinopsisul
Total eronat sinopsisul: fara armata de morti si fara Malkovich "cel voodoo", ci doar cu o ideologie de a schimba rezultatul razboiului de secesiune castigat de unionisti; proiecte de arme secrete si eroi negativi. O combinatie de X-files si Sergio Leone, o combinatie nereusita... Un film prost, la fel de prost ca mai toate filmele aparute anul acesta. Se intelege ca e criza si in industria filmului, dar asta s-ar vedea mai ales la calitatile tehnice si in mod logic ar trebui sa compenseze cel putin cu scenarii bune, dar se pare ca la americani totul e pe bani, chiar si scenariile, iar daca nu sunt bani...scenariile lasa foarte mult de dorit. Ideea filmului lasa loc de foarte multe dezvoltari mai reusite. Un film slab, de nota 5 cu indulgenta, datorita distributiei care l-a mai ridicat
2 1
the_best_guy pe 19 Decembrie 2010 16:42
Interesant film. Mai ales prezenta actritei Megan Fox care il faci si mai placut.
2 3
sarge pe 20 Mai 2010 14:31
Pare foarte interesant. Presimt ca o sa fie ceva f. bun
2 4
trustme pe 07 Iunie 2010 23:53
Piesa de piesa
O sa fie super tare mai ales western :X:X:X sg o sa fie marfa
2 5
SoKaT pe 13 Decembrie 2010 00:06
nu prea mi-a placut cine stie ce , nu prea ma dau eu in vant dupa westernuri , dar asta prea de tot , faza ca el poate vorbii cu mortii :-j ... nota 7 !
1 1

Spune-ţi părerea despre Jonah Hex

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Jonah Hex
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells