The Visit

(2015)

The Visit

Poster The Visit Postere The Visit

Sinopsis The Visit

The Visit

Un horror de tip found-footage, The Visit este povestea a doi frați care se bucură de o săptămână alături de bunicii lor, într-o izolată fermă din Pennsylvania. „Aici ora de culcare este 9.30. Ar fi o idee bună ca după această oră să nu ieșiți din cameră”, le spune bunicul nepoților, după care, așa cum probabil ne așteptam cu toții, lucrurile degenerează.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.3

Caseta tehnică

Produs de

Blinding Edge Pictures

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

Universal Pictures

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Mr.Halloween pe 07 Decembrie 2015 01:30
Ideea nu e chiar noua, dar e gandita bine
Un film incredibil de subapreciat. Te sperie, te tine in suspans, actorii joaca bine... Ce mai vrei?
10 2
Costirik pe 20 Ianuarie 2016 00:06
SPOILER ALERT!!!!!!
Ceea ce e remarcabil la filmul acesta e gradul ridicat de necunoscut si faptul ca mentine sentimentul de horror fantastic pana spre finalul filmului.Aici e meritul lui M. Night Shyamalan care ca si in The Sixth Sense (dar la scara mai mica) reuseste in finalul filmului sa ti schimbe modul de perceptie al filmului. Cand realizezi in final ca sunt doar doi pacienti ai spitalului psihiatric, parca ai si o mica dezamagire ca nu sunt cine stie ce creaturi:))) Insa, ramane interesant cum a reusit regizorul asta. De la vizitele vecinilor cand bunicii nu erau acasa pentru ai nu i demasca, vorbele in dodii ale celor doi de parca aveai impresia ca sunt de pe alta planeta, in schimb ei erau doar nebuni:))) Impresia ca vroiau sa i manance cand punea fata sa curete cuptorul si altele lucruri care te induceau cumva in eroare si iti distrageau atentia de la simplul fapt ca erau doar doi batranei… citeşte
7 0
Pantaleon pe 05 Februarie 2016 21:00
M. Night Shyamalan ca în vremurile bune
După ultimele sale filme cu care i-a dezamăgit, cred, pe mai toți fanii săi, regizorul indian M. Night Shyamalan revine cu acest horror care, așa cum ar spune unii mai sensibili, se vede cu lumina aprinsă. Ca în vremurile sale bune, regizorul reușește să te țină cu inima la gură și să-ți ofere suficient suspans cât să ți se ridice părul în cap. Filmul nu e nicidecum o capodoperă a genului sau un film care merită mai mult decât niște premii la festivaluri de film horror, dar este oricum mai mult decât m-aș fi așteptat de la el. Finalul m-a cam dezamăgit, din cauza iuțelii cu care personajele negative sunt scoase din scenă. Și încă de cine,nu ? Și cât de neverosimil, nu ? Și totuși nu pot să nu-mi pun o întrebare la care regizorul nu și-a dat silința să stoarcă o explicație: cum naiba să-ți trimiți copiii pentru a-și vedea bunicii pentru… citeşte
4 0
VasyL pe 17 Ianuarie 2016 22:24
Bun, peste asteptari!
Bunicel filmul, cand am vazut traileru-l nu mi sa parut cine stie ce de el, mai ales canu imi prea plac filmele gen documentary sau lost found fotage, totusi am zis sa-l vad mai ales la insistentele sotiei, asa ca l-am vazut impreuna, mi-a lasat o impresie buna chiar peste asteptari, asa ca ii dau un 6.5..
4 0
vladalmond pe 04 Ianuarie 2016 02:35
Trebuie vazut neaparat!
Prima data am oprit filmul dupa 10 minute, apoi, peste mai mult timp, i-am mai dat o sansa. A fost una din cele mai bune decizii pe care le-am facut. Nu a fost un film perfect, poate actorii-copii puteau juca mai bine, poate cateva scene au fost in plus (in special finalul filmului), dar clar a fost unul din cele mai ”disturbing” filme horror vazute de mine. Fara efecte speciale, fara sange si coloana sonora excesiva, ci doar datorita atmosferei si a necunoscutului, 90% din film am stat intr-o tensiune continua. Uneori nici nu stiam de ce imi e frica, dar atmosfera si comportamentul personajelor era atat de creepy incat ma asteptam mereu sa se intample ceva. Apoi, ultima parte a filmului, dupa plot-twist (nu foarte ingenios, dar foarte infricosator), au fost cateva momente in care imi venea sa pun pe pauza din secunda in secunda, fiind efectiv terifiat de ce urmeaza sa mai vad… citeşte
4 0
xerses pe 17 Octombrie 2015 15:30
Ciudat subiect; filmul a reusit sa creeze o atmosfera specifica punerii de intrebari...
4 0
Omu_Problema pe 03 Ianuarie 2016 02:19
Merita vazut!!!
Genul de film horror care merita vazut, in marea de filme proaste cu buget de salariu romanesc.
Filmul e bun pentru ca unu la mana e realist si pastreaza o aura de mister 80% din timp, ce vrei mai mult de la un horror capodopera?
aaaa da, mai trebuie sa te tina si in suspans, pai, te tine, si o face bine, actorii joaca fenomenal, ce sa mai, genul de horror care nu o sa fie apreciat de multi pentru ca asa sunt copiii de 11-12 ani care cica se uita si ei la horror.
Filmul se vede ca este facut de niste profesionisti, cu profesionisti!

3 0
Sorin87 pe 10 Ianuarie 2016 15:05
Un horror reusit, batranica este foarte "simpatica" atunci cand fuge dupa copii pe sub casa
3 1
Piratu pe 15 Ianuarie 2016 21:44
the visit The Visit (2015) – found footage horror
Filmul The Visit a ajuns destul de vehiculat în ultima perioadă din cauza regizorului M. Night Shyamalan de la care se asteaptă o renastere de genul păsării Phoenix. De la al saselea simţ („The Sixth Sense” din 1999) şi Unbreakable şi-a pierdut direcţia cu producţii de genul: The Last Airbender din 2010 (există o serie animată care bate la orice capitol filmul) şi After Earth cu Will Smith.

Lumea bună a filmului parcă obsedată de planurile acestuia, aruncă în faţă The Visit pe care îl consideră o revenire în simţuri a regizorului. Genul abordat face parte din cultura lui, doar că de această dată a ales o direcţie la modă în ultima perioadă de timp, un found footage horror care l-a ajutat să aibă un buget mic de doar 5 milioane de dolari. Pariul a fost câstigat mai ales pentru faptul că a a avut încasări de peste 57 de milioane de… citeşte

2 1
kakapiciu pe 24 Decembrie 2015 13:20
Cred ca e primul film horror care se imbina foarte bine cu comedia.
2 1
Omu_Problema pe 16 februarie 2016 03:05
Nici Dead End nu a dezamagit combinand aceste genuri sa stii
AndreBlack pe 03 Decembrie 2015 21:59
Hmm....nu stiu ce sa zic , cam spre final incepe sa fie intr-adevar interesant . In rest cateva sperieturi zdravene (putine pot spune) . Merita o atentie zic eu in special de amatorii de filme horror .
2 1
Bogdan.Alexandru pe 16 Martie 2017 17:16
Suspans pana in ultimele minute
Trebuie sa recunosc ca dupa primele 30 de minute eram deja pe ganduri daca sa opresc sau nu filmul. Acum probabil mi-ar fi parut rau daca nu m-as fi uitat la tot.

Cam dupa aproape o ora pot sa zic ca m-a prins...Ce mi-a placut mult a fost ca nu prea aveai cum sa anticipezi finalul, mai ales daca nu ai mai vazut niciun film cu subiect asemanator, cum e cazul meu.

In randul actorilor, mi-a placut mult interpretarea Oliviei DeJonge. Probabil mi-ar fi placut si a lui Ed Oxenbould daca nu erau scenele alea enervante si cretine de "rap". (n-am nimic cu acest gen de muzica, in principal asta ascult).

Per total, recomand. Suspans pana in ultimele minute ale filmului, deci daca sunteti mai slabi de inima nu va uitati singuri, noaptea.

Nota: 6

1 0
marius_oprea pe 29 Decembrie 2016 21:24
Recomand
Interesant filmul, pune accent pe latura umana foarte mult. il recomand cu cea mai mare placere!
1 0
daiana00 pe 02 Octombrie 2016 23:32
Dintre toate explicatiile care ar fi putut sa justifice comportamentul batranilor, la cel mai plauzibil nu m-am gandit de loc(am facut bine ca nu m-am uitat inainte la numele regizorului).Pentru asta si pentru atmosfera de tensiune creata,puncte in plus. Dupa ce plot twist-ul este dezvaluit se cam strica farmecul,dar per total nu imi pare rau ca l-am vizionat.
1 0
AdriAdrianna98 pe 23 Iunie 2016 01:25
E printre cele mai bune filme horror pe care le-am vazut in ultimul timp. E un film remarcabil deaorece reuseste sa creeze groaza prin suspans, nu neaparat aparitii si jump scareruri. De retinut, ca sa poti ajunge sa simti filmul, trebuie privit in liniste deplina, preferabil noaptea si intr-un numar cat mai limitat de persoane. Merita 100%, nu-l ratati.
1 0
Omu_Problema pe 27 decembrie 2016 01:21
Ai mare dreptate, eu l-am vizionat singur, sa sporesc suspansul si frica :)

Spune-ţi părerea despre The Visit

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu The Visit
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells