Noua adaptare din saga Labirintul întrece la box office-ul american drama poliţistă cu Johnny Depp

de Cristina Grigore în 21 Sep 2015
Cu şapte milioane de dolari în plus obţinute de la publicul nord american, thriller-ul inspirat din seria pentru tineret The Maze Runner obţine locul întâi în clasament

Maze Runner: The Scorch Trials, adaptarea celei de-a doua cărţi a seriei pentru tineret imaginate de James Dashner, a intrat în acest week-end pe marile ecrane din SUA, iar cele 30,3 milioane de dolari au transformat producţia în liderul momentan al încasărilor. Pelicula biografică despre unul dintre cei mai periculoşi criminali din istoria Americii, Whitey Bulger, cu Johnny Depp în rol central, a intrat în top pe locul doi, cu 23,3 milioane de dolari încasări, potrivit datelor obținute de BoxOfficeMojo.com.

Ocupanta locului întâi de săptămâna trecută, pelicula The Last Guy, coboară pe patru, cu 9,6 milioane de dolari încasări. Topul cinci al filmelor cu cele mai bune scoruri din această săptămână – pe teritoriul nord-american – este completat de horror-ul lui M. Night Shyamalan, The Visit (11,3 milioane de dolari), şi, pe cinci, The War Room (6,2 milioane de dolari).

Deşi nu şi-a asigurat încă o poziţie de top în box office-ul american, Everest a beneficiat de lansarea în format IMAX în 36 de ţări, şi a debutat pe primul loc în topul încasărilor în 13 dintre acestea, printre care şi România. Între timp, Sicario, intrat şi el de vineri pe marile noastre ecrane, a reuşit o cifră încurajatoare a încasărilor pentru studiourile Lionsgate (aproape 400 de mii de dolari) fiind lansat doar în câteva cinematografe americane, înaintea debutului oficial din 2 octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Maze Runner: The Scorch Trials, The Visit, Everest, Sicario, The Perfect Guy, Black Mass

Alte știri din cinema

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Comedia romantică Dragoste pe muchie de cuțit, disponibilă pe streaming

Dragoste pe muchie de cuțit va avea premiera în 29 aprilie, pe platforma de streaming SkyShowtime

Armurierul westernului Rust, condamnat la închisoare în cazul în care e implicat și Alec Baldwin

Apelurile lui Gutierrez Reed din închisoare arată „că nu are remușcări și că încă aruncă vina pe alții, inclusiv pe Baldwin, pe producătorii filmului și pe paramedici”

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 21 septembrie 2015 19:38
the last guy,the perfect guy pare destul de la fel

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells