Clash of the Titans, Sex and the City 2, Cher - "şanse" la Zmeură

de Cristina Grigore în 5 Ian 2011
Clash of the Titans, Sex and the City 2, Cher - "şanse" la Zmeură

Sfârșitul lunii ianuarie nu va aduce doar nominalizările pentru premiile celor mai buni dar şi cele pentru cei mai puţin buni din industria cinematografică. Zmeura de Aur îşi va anunţa nominalizările pe 24 ianuarie – cu o zi înaintea celor la Oscar, însă Awards Tracker, blogul preluat de Los Angeles Times, a publicat deja o parte a listei posibililor câştigători.

La categoria "Cel mai prost film", finalistele sunt: The Bounty Hunter, Clash of the Titans, The Expendables, Grown Ups, Jonah Hex, Killers, The Last Airbender, Little Fockers, Sex and the City 2, The Twilight Saga: Eclipse, Vampires Suck şi Yogi Bear. Câştigătorul de anul trecut a fost Transformers: Revenge of the Fallen, în ciuda încasărilor de 834 de milioane de dolari.

Burlesque a scăpat de nominalizarea la cel mai prost film, dar a primit restul nominalizărilor. Muzicalul s-a calificat la categoriile Cel mai prost scenariu, Cel mai prost regizor, Cel mai prost actor în rol secundar (Cam Gigandet), Cea mai proastă actriţă în rol secundar (Kirsten Bell, dar şi Cher) şi Cea mai proastă actriţă (Christina Aguilera).

Premiul pentru cea mai proastă actriţă, câștigat anul trecut de Sandra Bullock pentru rolul din All About Steve, i-ar putea reveni acum şi lui Jessica Alba, calificată pentru interpretările din patru filme: The Killer Inside Me, Little Fockers, Machete şi Valentine’s Day, lui Emily Blunt pentru The Wolfman şi Gulliver’s Travels, dar şi Angelinei Jolie pentru rolul din The Tourist (film pentru care a primit şi o nominalizare la Globurile de Aur).

Cel mai prost actor în rol secundar ar putea fi George Lopez, pentru interpetările din Marmaduke, The Spy Next Door şi Valentine’s Day, dar şi Mickey Rourke pentru The Expendables şi Iron Man 2.

O categorie specială va fi introdusă anul acesta: "Worst Eye-Gouging Misuse of 3-D". Printre filmele calificate sunt Piranha 3D, The Nutcracker in 3D, şi Resident Evil: Afterlife.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Radu1711 pe 5 ianuarie 2011 09:59
abia astept sa vad filmul Burlesque, cred ca este foarte bun, pe masura lui Step Up 3D
mirko pe 5 ianuarie 2011 11:10
Uau, Angelina a fost nominalizata la Razzie si la Globurile de Aur pentru acelasi rol? Asta e incredibil. Adica uni au vazut partea buna a rolului, iar alti cea proasta... Asta da industrie a filmului. Abia astept sa vad daca va castiga la ambele categorii! :) Ar fi o mare premiera. La celelalte nominalizari sincer ma asteptam intr-o oarecare masura.
dani pe 5 ianuarie 2011 12:16
Astia-s tampiti? Killers si Clash of the Titans nominalizate la Zmeura de aur???
spanac2015 pe 25 ianuarie 2012 09:50
las ca preferata emonicilor a scapat :eclipsul vietii :))
cavallioty pe 5 ianuarie 2011 12:16
sper ca angelina sa castige doar la razzie,pentru ca la globuri au fost actrite mult mai bune care meritau o nominalizare,eu acum sunt subiectiv pentru ca nu imi place absolut deloc de ea dar este parerea mea personala dar mai important sunt actritele alaturi de care a fost nominalizata la globuri:Emma Stone,Julianne Moore,Annette Bening si Anne Hathaway.Chiar nu are cum sa castige
roxana pe 5 ianuarie 2011 12:19
:)) mie mi se pare absurd sa nominalizezi acelasi actor pentru acelasi rol atat la globurile de aur cat si la zmeura de aur:)))
daniela ela pe 5 ianuarie 2011 13:08
o mare aiureala....the twilight saga e foarte bun:P:P:P
qq pe 5 ianuarie 2011 13:18
o prostie

Clash of the Titans, The Expendables, The Last Airbender, Little Fockers sunt filme reusite. Poate nu sunt de top, dar pentru fanii genurilor sunt mai mult decat bune.

Anul trecut s-au luat de tranformers, care a fost mai slab decat primul, dar tot este un film frumos.

la capitolul 3D, pirahna e varza dar Resident Evil e chiar misto.

Nici o relevanta nu au aceste premii de cacao, cred ca multi se vor uita la filmele "Castigatoare" asa ca mai multa publicitate le fac ruptii astia,

johnnyg pe 5 ianuarie 2011 13:53
Nu are rost sa va bateti capul cu o institutie al carei scop a fost doar acela de a ocupa un loc vacant: adica al "festivalurilor" care desemneaza filme proaste.
Iar despre Globurile de Aur, atata va zic ca, spre deosebire de Oscaruri, ei au curajul sa isi asume riscuri si sa nu meara cu trendul.

SilverKnight pe 5 ianuarie 2011 14:17
Cele mai stupide si nereusite premii...
annad pe 5 ianuarie 2011 14:51
Foarte ciudate nominalizarile....
Roxana pe 5 ianuarie 2011 16:53
Pentru majoriatatea filmelor nominalizate la Oscar exista pareri impartite. Intotdeauna vor exista nemultumiti. Zmeura asta le face dreptate unora...
vladd pe 5 ianuarie 2011 17:43
Nu cred Mickey Rourke a jucat atat d prost in Iron Man 2 ...a fost un rol bun facut de actor. Ce ma enerveaza cel mai mult este faptul k sunt o gramada de filme cu buget mic si penibile care nu sunt nominalizate..
Cosmin P. pe 5 ianuarie 2011 18:33
Total neadevarate , mi se par, nominalizarile la acest pseudo-premiu. Clash of the titans are o poveste destul de buna ca si majoritatea dintre ele, fiecare pentru genul lor .Sunt de acord cu Grown Ups ca fiind o pierdere de timp.
starcx pe 5 ianuarie 2011 18:52
Cred ca sunt cele mai meritate filme pentru zmeura,dar unde este si The American
slam pe 5 ianuarie 2011 18:53
And the winner is The Twilight Saga: Eclipse
Piratu pe 5 ianuarie 2011 19:07
The Last AQirbender este favoritul meu pentru castigarea zmeurei de aur....
Sttef_an pe 5 ianuarie 2011 22:41
De departe: Grown Ups este castigator la acesta categorie.
Krakatau pe 6 ianuarie 2011 01:16
Mie mi se par destul de juste nominalizarile...voi nu puteti privi dincolo de preferintele propri.
Paulie pe 6 ianuarie 2011 03:02
la categoria aia 3D trebuia sa fie si ultimul Narnia.. desi biletu a fost scump in draci (ca toate 3D-urile) pot sa numar pe degetele de la o mana secventele 3D(filmul durand 2 ore si ceva) si asta nu-i tot.. pe departe cel mai bun efect 3D a fost ala de la inceput(care anunta tehnologia 3D) deci nici nu a facut parte din film.. da bine poate spun asta si pentru ca mie mi se pare toata treaba asta cu 3D-u o porcarie


Cat despre restul nominalizarilor toate filmele de la cat. cel mai prost film merita sa imparta premiul :) iar la actori.. stiam de mult ca Alba e praf iar Aguilera sa se tina de muzicuta ei de duzina si sa ne lase cu filmele

StevieGG08 pe 6 ianuarie 2011 14:59
Mickey Rourke pentru Iron Man 2?...mda ma rog daca tot e un festival care premiaza incompetenta de ce sa nu dea si ei dovada de prostie?
Delua pe 6 ianuarie 2011 18:12
Clash of the Titans nu mi s-a parut asa de dezastruos. Nu zic ca a fost bun, dar nici incat sa fie pe lista de zmeure...
Imi doresc din toaaata inima ca Airbenderul sa iasa cu Zmeura; a facut de ras tot animeul. Trebuiau sa-l bage si la categoria cu cel mai prost 3D

Pho3nix pe 6 ianuarie 2011 19:12
Eu nu inteleg cine face nominalizarile. Si ce-i cu ''zmeura de aur''? Mi se pare o mare prostie.
Adevarul este ca sunt cateva filme care intr-adevar, sunt proaste. Dar sunt si alte filme care n-au ce cauta aici.
Nu prea le vad rostul la aceste premii, but never mind.

cissy_ pe 6 ianuarie 2011 22:57
sper sa ai dreptate @ slam
cetateanu pe 7 ianuarie 2011 08:26
Sa le luam pe rand cu cateva nominalizari sunt deacord cu altele nu.Cred ca nu au fost filme reusite urmatoarele:The Last Airbender , Sex and the City 2 , Killers , The Bounty Hunter.O alta categorie ar fi filmele care mie mi-au placut dar care pe alti vad ca nu i-au convins :Clash of the Titans , The Expendables , Jonah Hex , Little Fockers(chiar daca nu este cea mai reusita continuare posibila) , The Twilight Saga: Eclipse.In schimb nu stiu ce cauta aici Grown Ups care pentru mine este una din cele mai reusite comedii din ultimi ani.Imi pare rau de Jessica Alba ca este o frumusete dar a fost penibila in Machete(apropo eu i-as da Zmeura de aur fara nici o problema) , Little Fockers si Valentine’s Day(alt film care m-a dezamagit profund) in schimb mi s-a parut bunicica prestatia din The Killer Inside Me sau am fost eu impresionat de film si de aici si aceasta judecata , oricum sper sa ia Zmeura cu brio.
rali pe 7 ianuarie 2011 15:29
cum pot sa-l vad de pe calculator online?
alex_il_fenomeno pe 7 ianuarie 2011 18:35
cred ca multe din filme sunt nominalizate injust !
psihologu pe 10 ianuarie 2011 14:09
cred ca sunt nominalizate prin sms...
brigitte_k22 pe 11 ianuarie 2011 14:02
mie chiar mi-au placut the bounty hunter si grown ups...
Cherry pe 25 iunie 2011 07:26
Holy concise data baamtn. Lol!
asjacolcjv pe 25 iunie 2011 15:22
RhLWnV zkldzbtdcsqo
xbzgxhipsp pe 26 iunie 2011 16:22
rAhH11 , [url=http://ikefvhhmqqbd.com/]ikefvhhmqqbd[/url], [link=http://enzswahccmfb.com/]enzswahccmfb[/link], http://wqkjjzydsepr.com/
jorojzbagm pe 27 iunie 2011 18:43
k6yfv5 bzzrpvacsqgr
pajciiia pe 28 iunie 2011 14:39
8P6rCB , [url=http://xglwndgtcroj.com/]xglwndgtcroj[/url], [link=http://bzdmrydgwytr.com/]bzdmrydgwytr[/link], http://ufwhkqqjdlpw.com/

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells