Câştigătorii Oscarurilor din 2010 - previziuni astrologice

de Gloria Sauciuc în 28 Ian 2010
Câştigătorii Oscarurilor din 2010 - previziuni astrologice

Un articol publicat marţi, 12 ianuarie, în revista Asociaţiei Astrologilor din România (AAR) ne-a atras în mod deosebit atenţia pentru că oferă primele predicţii pentru Oscar 2010. Perspectiva din care s-au făcut aceste preconizări este aproape ştiinţifică (astrologia încă este considerată o pseudoştiinţa) - dar exemplele din anii anteriori, riguros documentate de astrologul Valeriu Panoiu - autorul articolului - oferă credibilitate acestor previziuni.
 
Prin urmare, dacă vreţi să ştiţi cine are cele mai mari şanse să primească pe 7 martie 2010 râvnitele Oscar-uri, continuaţi citirea acestui articol.
 
Anul acesta este posibil să se stabilească noi recorduri, în oricare dintre direcţii - de vârstă (cel mai tânăr/ bătrân nominalizat/ câştigător), de nominalizări (cele mai multe) etc. Vărsătorul omagiază înţelepciunea şi experienţă de viaţă, în speţă, experienţa artistică.
   
 În 2009, Jupiter a tranzitat Vărsătorul. Iar la premiile Oscar de anul acesta e de aşteptat ca nominalizaţii şi câştigătorii să rezoneze cu idei gen progres individual şi social, futurism, proprii Vărsătorului.
 
 Cu ochiul astrologului, Valeriu Panoiu vede o candidată serioasă la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol principal pe protagonista filmului An Education (O educaţie), unde se vorbeşte despre "A girl beyond her years". Este primul indice al vibraţiei lui Jupiter în Vărsător. Carey Mulligan (despre ea este vorba) joacă rolul unei adolescente care în anii 1960 încearcă să îşi construiască o personalitate distinctă, dincolo de mediul rigid în care a fost crescută şi de standardele sociale fixe.
 
 Emanciparea se produce sub auspiciile unei relaţii de iubire neconvenţionale cu un bărbat de două ori mai în vârstă. Emanciparea, câştigarea independenţei, iubirea care sare din tipare, evadarea din normele sociale, dorinţa de a fi altfel, de a da culoare unei lumi terne, ar putea propulsa An Education pe lista nominalizărilor (Alfred Molina ar putea fi o opţiune pentru actor în rol secundar). Încă ceva - Carey este născută în 1985, deci are Jupiter în Vărsător pe harta natală.
 
 Precious: Based on the Novel Push by Sapphire - povestea unei adolescenţe de culoare analfabete din Harlem, gravidă a doua oară, care primeşte o nouă şansă - va fi nominalizat pentru Gabourey "Gabby" Sidibe şi Mo'Nique. Justificare astrologică dată de Valeriu Panoiu: filmul este despre egalitatea de şanse şi despre condiţia minorităţilor. Experienţa Oscarurilor decernate în acest context spune că ar trebui oricum să asistăm la nominalizarea mai multor actori de culoare (vezi, mai jos, o altă trimitere posibilă: Morgan Freeman).
 
Astrologul Valeriu Panoiu se aşteaptă anul acesta ca norocosul câştigător "să ia tot” şi numeşte un mare favorit - AVATAR.  Pentru că "1. Filmul este o capodoperă a progresului tehnic de la Hollywood. 2. Avatar prezintă o viziune asupra viitorului. 3. Poartă un mesaj umanist şi social ridicat la scară interplanetară".

Matt Damon ar putea intra în atenţia juriului pentru rolul secundar din  Invictus, mai degrabă decât pentru rolul principal din The Informant (rolul de agent secret are mai puţine şanse de a accede în prim-plan anul acesta). În  
Invictus însă, film pentru care Clint Eastwood îi va da probabil replică lui  Cameron la categoria "Cel mai bun regizor”, Damon (în postura căpitanului echipei de rugby a Africii de Sud) devine liantul a două clase sociale aparent ireconciliabile, structurate pe criterii rasiale (albi vs. negri).  


Citeşte continuarea pe pagina 2! 

Pagina
1 2

Părerea ta

Spune-ţi părerea
silviu1985 pe 15 ianuarie 2010 20:56
bau bau 0uri
aia care aleg preminti sunt oameni cu multa scoala, nu cititori in stele...
care au vazut si analizat la viata lor miii de filme
nu niste lunatici care se chiorasc pe cer dupa stele...ele sunt acolo de multi ani si acolo vor ramane si peste alti multi ani....

Vortex pe 15 ianuarie 2010 21:29
Previziunile astea sunt cam indoielnice,uneori nimeresc alteori nu,de obicei o dau pe matematica ,chestia cu sansele ca un eveniment sa sa intample,dupaia o trec prin jupiter,prin casa lu' Urania trece din sagetator in varsator inmultit cu un anumit numare de case astrale si Evrika!!!
Iar Avatar:|,vad acolo avatar,avatar nu e atat de bun pe cat se spune,sau pe cat vrea lumea sa se vada ,exista doar cateva filme atat de bune pe cat se spune de avatar si printre alea nu e si avatar.

rvn pe 15 ianuarie 2010 21:34
parerea mea este ca la oscarul nu a mai fost castigat de mult de un film adevarat!!In viziunea mea filme extraordinare care si-au meritat premiul pe deplin au fost:O minte sclipitoare - 2002,Pacientul englez - 97,American beauty-2000,Tacerea mieilor - 92,Dansand cu lupii din 1991,Departe de africa 1986,cele doua filme Nasul.....Si daca ne gandim ce distributii de exceptie au avut aceste filme,Slumdoog Millionaire pare ceva facut la mana a 14-a de niste amatori,nicidecum un castigator de oscar.Asa ca,sper ca intr-o zi sa mai putem vedea in calitate de oscarizate filme de prima mana nu orice umpluturi cu indieni si alte chestii!!!!!
Codrutz pe 15 ianuarie 2010 21:53
De unde stiu ca astea nu sunt direct previziunile astrologului despre castigatorii Oscarurilor? :) Sa fim seriosi, cand va aud cu horoscopul si stelele ma ia durerea de cap.
allblack pe 15 ianuarie 2010 22:34
Cred ca marea surpriza va fi tocmai la cea mai importanta categorie! De ce? Pentru ca 2009 a fost un an foarte slab din punctul de vedere al productiilor cinematografice. Numai sf-uri inspirate din revistele de benzi desenate si filme siripoase. Putine productii au fost cu adevarat originale si cred ca asta va conta mult in ochii celor care au votat.
allblack pe 15 ianuarie 2010 22:38
"care vor vota" scz :)
doinarac pe 16 ianuarie 2010 00:30
@silviu 1985 ai dreptate cu "stele...ele sunt acolo de multi ani si acolo vor ramane si peste alti multi ani...."
si tocmai de aceea s-ar puteasa aiba un rost al lor.
Nu inseamna ca daca nu cunosti ceva, nu exista.
Asa ca sa " nu dam" in astrologie...si astrologi, ca nu sunt niste lunatici
Cine nu crede ok, cine crede la fel de ok.
Exista si presedinti de state (ca sa dau un exemplu de nivel inalt) care nu actioneaza decat dupa consultarea sfatului unui astrolog.
Si probabil multi altii ....
Mie mi se par niste oameni interesanti astrologi, cei foarte buni.....asa ca astept sa vad in ce % previziunile lor s-au concretizat

doinarac pe 16 ianuarie 2010 00:31
rectific : astrologii, cei foarte buni.....asa ca astept sa vad in ce % previziunile lor s-au concretizat
cucus pe 16 ianuarie 2010 01:00
AVATAR IA TOT

cel mai beton film din istorie.. de departe :D

cr1st1an pe 16 ianuarie 2010 01:23
Anul trecut SLUMDOG MILLIONAIRE.
Daca anul asta va fi AVATAR...
Nu e bine cu Oscarurile astea.

proto pe 16 ianuarie 2010 09:47
Eu cred ca filmul -2012- merita cateva premii Oscar . Exact cum-Titanic- prezentand evenimente din trecut a fost apreciat asa si -2012- trebuie respectat chiar daca are un subiect des intalnit.El poate prezice viitorul.Cine stie !
guvernu pe 16 ianuarie 2010 14:21
dute frate lasa-ne cu 2012... ala ii film de oscar? anul asta Inglourious Basterds va castiga :P... pt astia care spun ca SLUMDOG MILLIONAIRE nu merita oscarurile alea... ati vazut macar filmul? e cu 10 clase peste The Dark Knight...
charity pe 16 ianuarie 2010 14:27
Sunt de acord cu tine proto!
consulul pe 16 ianuarie 2010 15:18
2012 ? Oscar ? Prezicerea viitorului ? Ma innebunesti..Crezi ca Titanicul a fost apreciat ca a prezentat un eveniment al trecutului ? Cum poti sa compari 2012 cu Titanicul ? Ce te-a mirat asa de mult in 2012 ? Ai vazut pentru prima ora nave spatiale ? 2012 sa stea la locul lui.E un film nereusit
blackblood pe 16 ianuarie 2010 17:19
hmm, ramane doar sa vedem rezultatele, chiar daca nu prea cred...avatar e clar ca ia premiu, e cel mai bun for god sake!!
Shellshock pe 18 ianuarie 2010 11:21
Avatar o sa ia pt regizor pt efecte pt imagine pt poate cel mai bu film dar nu are cum sa ia pt actori in rol principal/secundar acolo unde sigur up in the air sau cel mai probabil Inglorious Basterds pt rolul secundar al coloneluli...un fel de The joker din Dark kngiht.
Octaz pe 14 februarie 2010 12:07
Eu sper sa castige "A Serious Man " :)
marius93 pe 22 iulie 2010 21:52
:)
alex_il_fenomeno pe 25 iulie 2010 08:37
sunt doar pronosticuri spune in vant!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells