Carey Mulligan - comparată tot mai des cu Audrey Hepburn

de Răzvan Boboc în 5 Feb 2010
Carey Mulligan - comparată tot mai des cu Audrey Hepburn

Tânăra actriţă Carey Mulligan, vedeta filmului An Education, a declarat că se simte stânjenită de comparaţia pe care tot mai muţi o fac în ultima vreme între ea şi legendara Audrey Hepburn, scrie Femalefirst.co.uk.

"Întotdeauna am fost atât de stânjenită de această comparaţie. E ca şi cum l-ai compara pe Shrek cu Audrey Hepburn", a spus actriţa care crede că această comparaţie este exagerată.

Rolul din An Education i-a adus lui Carey o nominalizare la Oscarurile de anul acesta. Prestaţia din acest film a fost recompensată cu premii la British Independent Film Awards şi National Board of Review. De asemenea, a fost nominalizată la Globuri şi la premiile oferite de Screen Actors Guild.

Câştigătorii premiilor Oscar vor fi anunţaţi pe 7 martie.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
r2zv2n pe 5 februarie 2010 03:22
nu am avut ocazia inca sa o vad pe micul,sau pe marele ecran dar a aparut acum cateva sapt la Craig Ferguson(The Late Late Show with Craig Ferguson)si din micul interviu(conversatie) pa care cei 2 l-au avut mi s-a parut o fara foarte politicoasa,putin timida,si care credeu ca va avea in viitor stralucit......maine,poimaine o sa iau si yo un film,doua cu ea ca sa vad ce poate;)
phufu.ruoz pe 5 februarie 2010 17:36
din punctul meu de vedere exista o oarecare asemanare intre ele :-?
cora_zon pe 6 februarie 2010 13:26
seamana putin :D
myra pe 6 februarie 2010 18:23
chiar seamana... dar nu putem compara legenda cu this chick who's just gettin' started. carey a jucat in Pride and prejudice 2005 ca sora a personajului principal(Kitty)... un rol de fetita vulgara. inca nu am vazut An education... maybe she's good. who knows?!
maya pe 18 februarie 2010 19:25
Audrey Hepburn e mult mai frumoasa si mai finuta, incomparabil!
Tim3a12 pe 12 mai 2010 15:13
seamana foarte bine:)
dar nu cred ca se compara la domeniul actoriei.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells