Braveheart devine un serial TV în genul lui Spartacus şi Game of Thrones

de Cristina Grigore în 14 Mar 2012
Braveheart devine un serial TV în genul lui Spartacus şi Game of Thrones

Un serial bazat pe drama istorică Braveheart a fost iniţiat de STV Productions, scrie Deadline, iar intenţia producătorilor este ca producţia să fie în genul şi de proporţiile serialelor Spartacus şi Game of Thrones.

Cel care va adapta pentru micul ecran întâmplările care l-au avut în centru pe William Wallace, interpretat de Mel Gibson în pelicula de Oscar a anului 1995, va fi Mick Davis (The Eleventh Hour). Scenariul se va axa pe evenimentele anterioare din viaţa lui Wallace, pe anii petrecuţi în încercările sale de unificare a Scoţiei, pe lucrurile preţuite şi decepţiile sale, cât şi pe luptele sale legendare cu regele Edward I "The Longshank" şi rivalul său Robert "The Bruce".

„A fost o perioadă turbulentă în istoria Scoţiei, în care William Wallace a avut un rol fundamental”, se spune în comunicatul companiei producătoare. „Ne-am propus să explorăm cât mai profund existenţa acestui personaj şi să-i descoperim pasiunile pentru a aduce în faţa publicului momente importante ale istoriei într-o ecranizare spectaculoasă şi fidelă acelor momente istorice”.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 14 martie 2012 11:35
Cum sa spui ca Spartacus si Game of Thrones sunt acelasi lucru??? ce blasfemie!!! :)) ..... nu stiu ce succes ar putea avea un serial ca asta, cum il inlocuiesti pe Mel Gibson???
Crist11 pe 14 martie 2012 16:46
A vrut sa spuna acelasi gen adica ' istoric '. Am vazut si Spartacus si GOT ambele sunt seriale istorice, insa in ambele predomina si pronografia la cote inalte, sper ca serialul asta sa nu aiba si asa ceva sau daca au macar in proportii mici, eu vreau actiune intre personaje, batai, lupte in arene iar la ceilalti mai multa actiune.
Supplex pe 30 martie 2012 15:31
ce prost esti,Spartacus este un serial istoric,preluat in parti si din cartea Spartacus.Dupa tine nici Troia sau Regatul Cerului nu sunt istorice,pentru ca,sa recunoastem,cine stie intrigile sau actiunile acelor vremuri...notarile istorice sunt cam rare vis-a-vis de Spartacus,dar sunt cunoscute principalele actiuni ale lui,nume ale conducatorilor,cum a evadat,etc,de ajuns pentru a face un film...Zi-mi si mie un film istoric 100%istoric,destepu`...
nicolas84 pe 14 martie 2012 12:02
Acum depinde daca filmul vrea sa urmareasca ceva mai mult adevarul istoric,lucru care ar fi nou si daca e facut cum trebuie ar putea atrage;sau vor sa il faca un fel "filmul lui Mr Mel serializat".
Bayard pe 14 martie 2012 16:08
Daca ar respecta mai mult istoria, ar fi un serial extrem de violent!!! Mult peste ce s-a intamplat in film :). Sa dau un exemplu? :) PG 18!!! dupa prima mare victorie, la Stirling, scotienii l-au jupuit de viu pe comandantul englez si au luat toti suvenir cate o bucatica. Iar William Wallace, a pastrat pt sine o fasie lunga, de la cap pana la talpi, cu care si-a legat manerul sabiei :)). Hahahaha, am citit acum mult timp timp chestia asta .... dar nu e ceva care sa se uite :))
cristi23 pe 14 martie 2012 12:56
super.....ar fi o mare reusita....
rizea.alex70 pe 14 martie 2012 14:07
Pare o idee interesanta,iar daca va aparea serialul si va fi in stilul lui Game of Thrones cu siguranta il voi viziona si eu.
catasmile17 pe 14 martie 2012 14:32
Mi se pare interesanta ideea !!!
Crist11 pe 14 martie 2012 16:46
Idee interesanta, insa sa faci un serial Spartacus si GOT este mai usor decat ce vor astia sa faca... cel putin asa cred eu.
Bayard pe 14 martie 2012 17:39
Nu e chiar asa, nu trebuie sa recreeze mai nimic.... niste sate prapadite din Scotia?? castelele sunt inca pe-acolo :). In GOT au trebuit sa refaca toate cetatile (sau ar fi trebuit), in Spartacus, orasul Capua si amfiteatrul.... un Braveheart ar fi mai usurel cred, lupte mari sunt doar vreo 2, exact cele din film
Crist11 pe 14 martie 2012 19:45
nu cunosc povestea, scuze.
xerses pe 14 martie 2012 21:00
Interesant....Oare va "prinde" la public?
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2012 11:33
cred ca poate avea succes !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells