Jennifer Lawrence s-ar dezbrăca pentru filmul potrivit

de Cristina Grigore în 14 Mar 2012
Jennifer Lawrence s-ar dezbrăca pentru filmul potrivit

Protagonista lui The Hunger Games, Jennifer Lawrence, este una din tinerele actriţe cu potenţial de la Hollywood. Frumoasă şi talentată, ea a dovedit că are curajul necesar de a reuşi şi a se adapta cerinţelor industriei cinematografice prin declaraţia ei recentă, legată de apariţiile sale nud.

Într-un interviu acordat revistei Glamour, Lawrence a ţinut să menţioneze că ia in considerare varianta reunţării totale la haine în filme şi că este de acord şi cu hotărârile luate în acest sens de colegele ei de breaslă: „Până acum, nu am găsit un film în care mi-ar plăcea să apar goală, dar cu siguranţă nu am judecat apariția nud a altei actriţe într-un film. Este vorba de corpul omenesc şi acesta este un lucru frumos, nu? Aşa că fiţi pe fază, s-ar putea întâmpla…”.

Actriţa, nominalizată la Oscar pentru rolul din Winter’s Bone, a renunţat în mare parte la haine pentru o şedinţă foto sexy în 2010, când revista Esquire a arătat o altă faţă a îndârjitei protagoniste din drama regizoarei Debra Granik.

“La acea vreme, publicului îi era dificil să se gândească la mine ca la o femeie frumoasă sau sexy”, a declarat actriţa publicaţiei The Times. “Eram doar fata din mediul sălbatic al lui Winter’s Bone. Aşa că am ales să fac acea şedinţă foto pentru Esquire şi asta a fost cu siguranţă o alegere bună pentru cariera mea”, a adăugat ea.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 14 martie 2012 11:37
Din pacate nu poti reusi la Hollywood daca nu esti reprezentat ca sex-symbol, si interviul cu Jennifer Lawrence dovedeste asta, daca chiar si ea care a pornit cu o nominalizare la Oscar a fost obligata sa recurga la un photoshoot sexy
xerses pe 14 martie 2012 20:52
Pacat ca se ia in calcul aceasta idee.
alex_il_fenomeno pe 18 martie 2012 11:34
declaratii destul de indraznete din partea tinerei .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells