Avatar - nominalizat la premiile operatorilor de imagine americani

12 Ian 2010
Avatar - nominalizat la premiile operatorilor de imagine americani

Avatar se pregăteşte să strângă multe premii anul acesta! Pelicula a fost nominalizată la cea de-a 24-a ediţie a premiilor oferite de Societatea Americană a Operatorilor, anunţă Hollywood Reporter.

Avatar, a cărui imagine este semnată de Mauro Fiore, va intra în competiţie alături de Barry Ackroyd (The Hurt Locker), Dione Beebe (Nine), Christian Berger (The White Ribbon) şi Robert Richardson (Inglourious Basterds).

Câştigătorii vor fi anunţaţi pe 27 februarie.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
angesa pe 12 ianuarie 2010 14:55
A propos de AVATAR:
Ati vazut parerea Vaticanului despre film? Nu ca ar fi o autoritate in materie de film.
De cand Vaticanul se ocupa si de filme.......??? Sau se ocupa de TOATE.
Ca idee iata parerea lor:
"Presa de la Vatican a criticat dur pelicula Avatar, realizata de James Cameron, catalogand-o drept o poveste plina ce clisee, siropoasa, lipsita de gust si profunzime.
Concentrandu-se pe construirea lumii fantastice Pandora, Cameron adopta o abordare lipsita de gust si de profunzime", scrie L'Osservatore Romano, publicatia oficiala a Sfantului Scaun.
Cu toate acestea, publicatia de la Vatican crede ca biletele la Avatar isi merita totusi banii pentru "spectacolul" oferit prin "efectele speciale incantatoare".
Postul de radio de la Vatican sustine ca filmul regizat de James Cameron nu va ramane in analele istoriei cinematografiei, din cauza lipsurilor si greselilor evidente".
Nu sunt de acord cu ei.

anca_luna pe 12 ianuarie 2010 15:00
@"angesa"
Culmea! Nu le convine ca este o parabola antimilitarista? Sau nu am inteles eu bine?
"Criticii de la Vatican sustin ca intriga din Avatar devine sentimentala, transformandu-se "intr-o parabola antiimperialista si antimilitarista ce nu se apropie de valoarea altor filme mai serioase".
Treaba lor!
Mie mi-a placut filmul asa plin "de sirop" cum este, vreau sa ma mai indulcesc cu ceva in viata asta "amara".
Sa se bucure ei de filmele nesiropoase!

gyxu78 pe 12 ianuarie 2010 17:03
vaticanul nu a fost de acord cu enorm de multe dintre care marea majoritate cu caracter religios si aici le dau dreptate pt ca sa zic asa este domenilu lor
dar nu vad ce ar putea deranja bisericii acest film

crist1 pe 12 ianuarie 2010 19:49
baietii astia de la vatican nu s-au trezit nici acum?..aut trecut atatia ani ,oamenii mai cred si in alte lucruri ..nu le-a convenit ca pentru bastinasi e mai importanta natura:)
PscofB pe 13 ianuarie 2010 02:21
Stiu ca toti ma veti injura, dar eu unul sunt de acord cu ei.Deoarece Avatar in afara de efectele intradevar SUPERBE scenariul este putin cam slab.Adica filmele lui Cameron (Terminator, Titanic) erau intradevar apreciate pentru efectele speciale dar si pentru povestea foarte buna si talentul actorilor(nu ca cei din avatar nu au dat dovada de asa ceva);cred ca o multime de oameni au plans la sfarsitul filmului Titanic si o multime stiu de unde vine replica "Hasta la vista Baby".Si amanunte mici ca acestea au facut majoritatea filmelor lui Cameron placute de catre public si astfel au ramas si in istoria cinematografica.In Avatar parca nu si-a pus tot sufletul cand a scris scenariul.
Sauron pe 16 ianuarie 2010 17:03
Fratilor in primul rand am si eu o intrebare despre film ca desi l-am vazut de atatea ori tot nu am inteles:Jake moare in final sau este readus la viata de preoteasa aia de pe pandora
In al doilea rand cei de la vatican nu sunt decat niste jigodii care ascund multe lucruri si sincer sa fiu eu cred ca multe lucruri din religia crestina sunt niste aberatii si niste minciuni.cat despre critica despre film papa ar trebui sa isi bage palaria in fund si sa taca din gura filmu e foarte tare si este o poveste destul de frumoasa(chestia ca un pamantean se indragosteste de o bastinasa de pe pandora e bn gandita)
asta e parere mea

mihaiavatar89 pe 18 ianuarie 2010 15:39
vaticanul sa isi vada d treaba lor acolo la roma nu inteleg cu ce ii deranjeaza pe ei filmul
ionescu andrei pe 28 ianuarie 2010 17:31
mi-a placut foarte mult filmul avatar este foarte tare si afot 3d afost grozav

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells