Angry Birds aterizează pe marile ecrane în 2016

de Cristina Grigore în 12 Dec 2012
Angry Birds aterizează pe marile ecrane în 2016

Compania creatoare a seriei de jocuri Angry Birds, Rovio Entertainment, şi-au anunţat încă de acum un an intenţia de a aduce pe marile ecrane simpaticele înaripate-proiectil, însă acum au făcu primul pas concret spre producţie prin angajarea producătorului lui Despicable Me, John Cohen.  La bordul ecranizării se află şi David Masel, fost preşedinte al studiourilor Marvel şi producător executiv al lui Iron Man.

„Atât din persperctivă strategică, cât şi din ce a industriei divertismentului, Rovio este avangarda inovaţiei în jocurile video şi găseşte întotdeauna noi moduri pentru ca fanii Angry Birds să poată interacţiona cu aceste personaje. Eu însumi am petrecut nenumărate ore jucând acest joc în ultimii ani şi pot acum să îi justific cu plăcere ca o intensă documentare pentru film”, a declarat Cohen.

Proiectul are în vedere realizarea unei animaţii 3D şi a fost programat să ajungă în cinematografe în 2016. Va fi primul film pentru cei de la Rovio Entertainment, care au transformat fructificat deja franciza Angry Birds în nenumărate cărţi, jucării şi filmuleţe de animaţie. Jocul a înregistrat mai bine de un miliard de downloadări, devenind astfel cel mai descărcat joc de până acum de pe internet.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 12 decembrie 2012 12:20
Sunt astia intr-un asa HAL de lipsa de idei astfel ca dupa ce au facut Battleship(sanchi), film inspirat dintr-un boardgame no less, acum se gandesc la animatie inspirata din Angry Birds.
Nu ca jocul nu ar fi simpatic, chiar este DAR chiar asa au ajuns. Chiar nu vad cum ar putea sa dezvolte o idee pe baza Angry Birds.

Dar_kvampire pe 12 decembrie 2012 13:10
O porcarie mie personal nu imi place de loc acest joc darmite animatia.
rizea.alex70 pe 12 decembrie 2012 14:22
Sincer mi se pare o idee stupida,dar ramane de vazut,poate ma insel....
Bayard pe 12 decembrie 2012 15:58
Eu chiar sunt curios ce film ar putea scoate din asta :)
Nimicdinceparafi pe 12 decembrie 2012 19:51
De Oscar ,normal...:)
Macabru pe 12 decembrie 2012 17:15
Nici eu nu-s fan Angry Birds. L-am jucat o data, si apoi Delete imediat. Nu inteleg de unde atata isterie cu porcaria asta. Sunt serii intregi (Rio, Space, Star Wars etc), se fac si concursuri mondiale de Angry Birds..wtf ! Au luat-o grav pe aratura multi. Cat despre film, hell no !
cristics pe 12 decembrie 2012 17:38
Fiecare cu parerea lui , jocul e foarte frumos... dar intradevat , au ajuns sa faca filme dupa jocuri (fiind atat de populate ) Cand e vorba de bani ... Ramane de vazut si filmu , avem de asteptat
alex_il_fenomeno pe 4 ianuarie 2013 13:41
Doamne, ce data... ma intreb totusi cum va fi filmul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells