Kill Bill 3 este improbabil, spune Quentin Tarantino

de Cristina Grigore în 12 Dec 2012
Kill Bill 3 este improbabil, spune Quentin Tarantino

Regizorul Quentin Tarantino, ocupat zilele acestea cu promovarea noului său film, drama western Django Unchained, a fost întrebat recent dacă mai este interesat de producţia lui Kill Bill 3. Potrivit site-ului WeGotThisCovered, cineastul nu s-a arătat prea entuziasmat în această privinţă, astfel că şansele de a vedea o continuare a celebrei poveştii de răzbunare sunt acum minuscule.

„Nu ştiu dacă vom mai face vreodată Kill Bill 3. Rămâne de văzut, însă este puţin probabil”, a spus Tarantino.

Până în acest punct, regizorul şi-a exprimat în mai multe ori intenţia de continua cele două filme. După Kill Bill 2, el a declarat că următoarea parte se va concentra pe două dintre personajele Crazy 88 (o bandă de răufăcători ce a lucrat iniţial pentru O-Ren Ishii, inamica Miresei) care şi-au pierdut mâinile şi braţele într-o luptă împotriva Miresei. Kill Bill 4 urma apoi să urmărească povestea lui Beatrix Kiddo şi Venita Green (Vivica A. Fox), într-o misiune de răzbunare a mamelor lor.

Tarantino a mai afirmat că este pregătit să se retragă din industria cinematografică după cel de-al zecelea film al său. Momentan are în palmares opt filme, cel de-al nouălea anunţat având acţiunea plasată în lumea gangsterilor anilor ’30. Se pare că cineastul îşi doreşte mai degrabă realizarea unui proiect nou, ca ultim titlu în orarul său de lucru, decât revitalizarea unei vechi francize.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 12 decembrie 2012 12:16
Pai...Doooh !!!!
Dar_kvampire pe 12 decembrie 2012 13:06
Pare o mare prostie cu Kill Bill 3 nu vad de ce ar face o continuare pur si simplu siar bate joc de munca pe care adepusa in cele doua volume plus ca nu cred ca va fi atat de bun eu zic sa lase asa cum sa terminat pentru ca e pacat de munca actorilor dar si a lui.
Dar_kvampire pe 12 decembrie 2012 13:07
Cer scuze de exprimare si de greseli.
rizea.alex70 pe 12 decembrie 2012 14:20
Mi se pare un om neserios din moment ce anuntase chiar 2 continuari ale lui Kill Bill...persanal cred ca nu mai trebuie continuare la acest film,dar macar nu trebuia sa anunte ca le face...
Bayard pe 12 decembrie 2012 16:02
Ar fi culmea ca ultimul lui film sa fie un Kill Bill
Skynet.Zbenga pe 12 decembrie 2012 20:10
Primele 2 Kill Bill au fost superbe, zic eu. Nu cred totusi ca ar mai trebui continuare
Losai pe 18 decembrie 2012 04:24
Trebuia, nu trebuia - niste subiectivitati. Maiestrul Tarantino regizeaza de dragul artei, aspect pentru care mereu a fost apreciat. Faptul ca unii dintre noi s-au mai si saturat de povestea sangeroasa dintre Kill si Bill, nu cred ca l-ar impiedica din a o face. Asta ar filma si pentru un cercul restrans de sectanti daca si-a pus in cap.
alex_il_fenomeno pe 3 ianuarie 2013 18:22
Nu cred ca mai avea rost dupa atata timp alt film Kill Bill.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells