Like a Boss

(2020)

Șefele

Poster Like a Boss Postere Like a Boss

Sinopsis Like a Boss

Like a Boss SUB

Rose Byrne și Tiffany Haddish sunt protagonistele comediei Like a Boss, în care cele două, prietene de-o viață, au împreună o firmă de cosmetice. Una e pragmatică, cealaltă își dorește doar bani și o viață de răsfăț. Când firma începe să piardă bani, însă, cele două caută o soluție pentru a ieși din impas. Abia acum prietenia dintre două firi complet opuse va fi pusă la grele încercări...

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Caseta tehnică

AKA

  • Limited Partners

Produs de

Artists First

Distribuitorul international

Paramount Pictures

Distribuit in Romania de

Ro Image 2000

Țara

SUA

Box office Like a Boss

Weekend premieră (06.01.2020)
  • Loc 1
  • Spectatori 29.214
  • Încasări (RON) 636.611,48
Total
  • Spectatori 62.468
  • Încasări (RON) 1.330.987,26
  • Încasări (USD) 308.809,83

Părerea criticului

Gloria pe 25 Februarie 2020 10:22
O comedie fără umor
Filmul are o premisă promițătoare. În era Botox-ului, industria cosmetică este un subiect bogat pentru satiră, pe care scenariul o exploatează din plin, în regia portoricanului Miguel Arteta. Este singurull plus al filmului. Gag-uri scatologice sunt semănate în scenariu, care pune personajele să se poarte ridicol și să vorbească vulgar numai pentru că nu au altceva de făcut.

Salma Hayek este aici o caricatură a ambiției feminine fără scrupule, care urlă porunci la cei din jur.

Nu există aici o veritabilă poveste, ci doar caricaturi, ocazii pentru actori să se fie ridicoli.

O comedie fără pretenții, cu gaguri ușoare, cu rezolvări previzibile și stereotipuri obosite. Glumițe vulgare cu ardei la o demonstrație de gătit, o prăjitură în formă de vagin la un botez, referințe la nuditatea masculină, cineva care stă… citeşte

0 1

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
dany6960 pe 10 Ianuarie 2020 11:15
Obligatoriu de vazut
Ce inseamna pritenia, familia, casa? Toate astea le veti afla urmarind o comedie de exceptie care va va descreti fruntile si va va face sa radeti cu gura pana la urechi.
Felicitari regizorului Miguel Arteta pentru distributie si mai ales pentru cuplul umoristic alb-negru, blond-brunet, Rose Byrne-Tiffany Haddish. Aceasta din urma joaca nemaipomenit incat la finalul filmului iti vine s-o iei acasa sa te faca sa razi non-stop. Lor li se adauga o Salma Hayek in nota cu care ne-a obisnuit in comediile jucate de-a lungul anilor cat si Billy Porter cunoscut din serialul american Pose.
O comedie de senzatie despre lumea cosmeticelor in care razi cu gura pana la urechi si in care Billy Porter are o scena care va ramane de referinta, cea in care la masa unui restaurant i se aduce la cunostinta ca a fost concediat. Un film de neratat cu o Haddish intr-un joc de zile mari.

2 7
mister_sir pe 7 august 2020 19:38
Iar comenteaza robotul asta platit. Bah esti dezgustator cu "articolele" astea. Foloseste cuvintele proprii si trezeste-te la realitate, filmul e un Rahat.
user-5e3c5d1f7fc1d pe 06 Februarie 2020 20:44
Cel mai prost film vazut in ultimii 5 ani! Glume rasuflate, tot astepti sa vina momentul cand razi... sceneriu prost... Pacat de Salma....nu credeam ca o sa o vad in asa porcarie de film. Nota 4... cu indulgenta!
1 1
mister_sir pe 16 Ianuarie 2020 18:18
Nota 4 pe IMDB spune multe.
O incercare ratata de a face comedie. Glumele sunt proaste si rasuflate. Totul e previzibil, pana si glumele. Nu stiu cum cineva poate da o nota pozitiva acestui film plictisitor.

1 2
Dragos.87 pe 21 Iunie 2021 19:43
Slăbuț..
Un film care se vrea a fi comedie dar din păcate e o dezamăgire..glume forțate care sa te facă să schițezi un zâmbet, dialoguri fără sens și scene care te plictisesc îngrozitor..coloana sonoră este cea care salvează tot filmul în rest e doar un film de duzină..
0 0

Spune-ţi părerea despre Like a Boss

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
jinglebells