Angelina Jolie, în The Great Beauty?

de Cristina Grigore în 31 Iul 2012
Angelina Jolie, în The Great Beauty?

Va fi Maleficent în inedita versiune cinematografică a basmului Frumoasa din Pădurea Adormită şi îşi va relua rolul din Salt pentru un sequel încă nedatat, însă celebra actriţă va mai putea fi văzută pe viitor şi într-o producţie italiană, intitulată La grande bellezza (The Great Beauty), scrie The Hollywood Reporter.

Regizorul Paolo Sorrentino, un răsfăţat al Festivalului de Film de la Cannes, a fost cel care comunicat scurta apariţie a lui Jolie în noul său film.

Producţiile sale s-au aflat printre nominalizările anunţate în ultimii cinci ani la Cannes, fiind răsplătit şi cu două premii – pentru Il Divo, centrat pe o figură notabilă a politicii italiene, Paolo Andreotti şi This Must Be the Place, în care Sean Penn apărea în rolul central, cel al unui rocker îmbătrânit, pornit să se răzbune pe cel care a dezvăluit trecutul nazist al tatălui său.

Momentan, detaliile despre recent anunţatul film al lui Sorrentino sunt destul de sărace. Acţiunea acestuia se va desfăşura la Roma, iar în rol central a fost distribuit starul unui alt film al său, Le conseguenze dell'amore (The Consequences of Love), Toni Servillo.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
darayawaus pe 31 iulie 2012 18:35
Aaahhh! Te rog, Cristina, nu ma mai speria! Pentru o clipa, am crezut ca aia din poza va juca rolul titular, dar m-am linistit. Lasa glumele, ca sunt om batran, si nu stau prea bine cu pitpalacu'.
alex_il_fenomeno pe 16 august 2012 13:20
era de asteptat sa fie folosita mai mult pentru publicitate ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells