Se lucrează la Rush Hour 4

de Cristina Grigore în 31 Iul 2012
Se lucrează la Rush Hour 4

Trilogia de acţiune a căror protagonişti au fost Jackie Chan şi Chris Tucker s-ar putea reîntoarce pe marele ecran. Conform CraveOnline.com, producătorul Arthur M. Sarkissian a declarat că a început lucrul la cel de-al patrulea film Rush Hour şi a vorbit despre aşteptările sale şi reîntoarcerea binecunoscuţilor actori din trilogie.

„Încerc să mă apropii de felul în care a fost realizat primul Rush Hour - mai realist, mai îndrăzneţ -  şi să introduc în scenă alte două personaje. Eu, unul, nu am fost încântat de felul în care a ieşit ultima parte a seriei, dar prima şi a doua cred că au fost foarte bune. Nu cred că e suficient să aduci înapoi acele personaje şi să le pui să evolueze într-un alt film sau un sequel, mutându-le doar în alt oraş şi făcându-le să se certe. Vreau altceva pentru noua producţie”, a spus Sarkissian.

În ceea ce priveşte cele două personaje menţionate, producătorul a explicat nu vom avea neapărat de-a face cu doi poliţişti mai tineri care să preia franciza. „Poate Chris este acum căsătorit şi poate că şi Jackie. Este căsătorit cu verişoara lui Chris, locuiesc în Shanghai, unde Chris merge să îi viziteze. Nu pot spune acum cu exactitate, dar vreau ceva dinamic”.

Chan şi Tucker şi-au exprimat deja dorinţa de a reveni pentru o nouă serie de aventuri Rush Hour, lucru confirmat de Sarkissian, în ciuda anunţului recent al celebrului actor chinez de a renunţa pentru restul carierei la filmele de acţiune. „Este un pic cam în vîrstă”, a spus producătorul, „dar poate face faţă”.

„Ceea ce a fost grozav la primele două filme ale seriei a fost chiar relaţia dintre protagonişti, un conflict amuzant şi realist care a apărut parcă din senin. Nu l-am creat noi, nu a fost în scenariu. S-a conturat pur şi simplu. Cred că trebuie să aibă o parte importantă în film, dar aceasta va trebui modelată în aşa fel încât să li se potrivească actorilor principali şi să nu îi conducă spre lucruri pe care nu le-ar face”, a mai adăugat acesta.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
body3DevinA pe 31 iulie 2012 10:06
Fara Jackie Chan şi Chris Tucker mai bine nu fac acest film, sper sa reapara cei doi sunt facuti sa joace astfel de filme si Chris Tucker ar trebui sa joace in mai multe filme :)
Pavel.F pe 31 iulie 2012 13:56
ai dreptate
Pavel.F pe 31 iulie 2012 13:57
Fara Jackie Chan si Chris Tucker mai bine sa nu faca filmul asta pentru ca cei doi fac ca filmul sa aiba actiune si comedie ei doi trebuie sa mai joace si in alte filme impreuna.......
Crist11 pe 31 iulie 2012 16:58
A fost genial 1 şi 2... amândoi fac o echipă perfectă. comedie şi acţiune din plin.
Kalrak pe 31 iulie 2012 18:37
Atata timp cat nu joaca Kristen Stewart si Robert Pattinson ... o sa fie un film perfect pentru o duminica de relaxare ...
blackheart4you pe 31 iulie 2012 20:31
;))
lucian.iorga pe 31 iulie 2012 21:14
Ca mare dreptate ai :)))))
alex_il_fenomeno pe 16 august 2012 13:19
primele au fost cu adevarat deosebite , deci alt film ce merita urmarit .
tatucu_alin pe 26 aprilie 2015 16:20
Sa speram ca noul film va fi mai bun ca 3-ul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells