Angelina Jolie, atrasă de un rol asemănător lui Salt?

de Ştefan Dobroiu în 26 Aug 2010
Angelina Jolie, atrasă de un rol asemănător lui Salt?

Deadline anunţă că Angelina Jolie este interesată să apară într-un lungmetraj bazat pe Unforgiven, un serial britanic din 2009, despre o deţinută eliberată după 15 ani de închisoare.

Închisă pentru uciderea a doi poliţişti veniţi să-i dea afară familia din casă, eroina nu vrea decât să se reapropie de sora ei înstrăinată, dar fiii unuia dintre cei doi poliţişti caută răzbunare.

Scenaristul angajat să se ocupe de proiect este Christopher McQuarrie, unul din scenariştii lui The Tourist, în care Jolie apare alături de Johnny Depp, şi X-Men Origins: Wolverine 2.

Deocamdată nu se ştie dacă Jolie va apărea în film, dar cei de la Deadline precizează că interesul ei în privinţa acestui film de acţiune e categoric. Actriţa va decide după ce citeşte scenariul scris de McQuarrie.

Ţi-a plăcut Salt? Vrei s-o vezi pe Jolie într-un alt action asemănător?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
GABRIEL2009 pe 26 august 2010 12:20
SPER SA ACCEPTE ROLUL FIINDCA ABIA ASTEPT SA O VAD IAR IN ACTIUNE.IMI PLACE CAND JOACA IN ASTFEL DE FILME..
mika88mia pe 26 august 2010 13:39
sper sa faca cat mai multe filme d actiune...imi plac mult de tot filmele in care joaca ea....cele de actiune...sper sa accepte rolul :)
flv pe 26 august 2010 14:14
ce surpriza. oricum numai in filme de genul joaca, filme proaste de actiune, unde are roluri de femeie fatala, si se joaca pe sine
aaaaa pe 26 august 2010 14:15
ma rog doar sa nu mi strice wolverine 2, si sa apara in el. ar fi epic fail
WonderLand pe 26 august 2010 16:55
Am vazut Salt si mi se pare acceptabil filmul, dar erau prea multe scene care nu erau deloc credibile, un exemplu ar fi scena in care ea este urmarita de politie, politia o prinde, dar ea scapa aruncandu-se dupa un pod pe un camion...I mean...nimeni n-ar fi putut sa faca asta fara cateva consecinte, dar ea nu a patit nimic. Sper ca daca mai joaca intr-un film asemanator, sa aiba scene de actiune mai credibile...
Kalrak pe 26 august 2010 18:23
Nu am mai auzit de Christopher McQuarrie, sau de The Tourist, dar tipu asta seamana foarte mult cu stephen king.
ON TOPIC Angelina Jolie, de la Cyborg incoace, pot spune ca acest gen de filme a devenit trademark-ul ei, deci sa speram ca o sa fie bine pus in scena filmul, inca nu am vazut Salt, dar din trailer, se poate observa ca e un filme plin de sf-uri.

Kalrak pe 26 august 2010 18:28
Revin,in poza de aici Angelina Jolie, seamana ff mult cu Cynthia Rothrock, protagonista din China O'Brien.
Nu stiu, dar, simteam nevoia sa impartasesc asta cu voi :-))

optimus.prime pe 26 august 2010 19:30
Si eu simt nevoia sa spun ca Cynthia Rothrock SEAMANA cu Angelina Jolie !!!!
Kalrak pe 26 august 2010 21:51
@optimus.primenu e nevoie de baza, ma refeream strict la poza care insoteste stirea asta, cea in care agelina j are in mana teava aia.
teutzza pe 27 august 2010 01:55
ma bravo ei...deci ce sa zicem succes la filmari daca va fi nevoie
alex_il_fenomeno pe 27 august 2010 08:27
sa vedem ce film ne mai aduce....
Barbaru pe 27 august 2010 10:09
doamne insfirsit unu care crede ca mine ca filmele lui angelina julita sunt sf si nu filme de actiune.e frumoasa e buna ca actrita a demonstrat acest lucru are fata un oscar ( bine in rol secundar dar totusi e un oscar ) sincer pentru mine cel mai tare film al ei a fost GIA super rol si super poveste o drama de nota 10 . dar intelegeti nu am nimica cu ia dar cind vad o femeie de 55 kg maxim cu pumni cit un ou si fata de papusa ca da si ia pumni ma sparg de ris . nu sunt misogin dar totusi trebuie si o limita aici ca sf imi plac dar nu la nivelul asta.
Domyno pe 27 august 2010 17:50
SF, actiune, pentru mine nu conteaza, atat timp cat ea joaca in el, devine superb! Intr-adevar e o femeie superba, dar nu putem omite si faptul ca are talent la acest gen de filme!
nicoletamaria pe 27 august 2010 17:53
Barbaru ai dreptate.Am vazut foarte putin din Salt pt ca nu mi-a placut cit am vazut.Poate ce va urma va fi mai bun.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells