Înainte de caracatiţa Paul a fost motanul Oscar

de Ştefan Dobroiu în 26 Aug 2010
Înainte de caracatiţa Paul a fost motanul Oscar

Oscar, motanul care prevesteşte moartea şi care deja a inspirat un episod din serialul House M.D., va deveni şi eroul unui lungmetraj pentru marele ecran.

Sunt mari şanse să nu fi auzit de motan, chiar dacă acesta a fost "acoperit" de mai multe reportaje de televiziune după ce în 2007 un medic gerontolog a scris un articol în care prezenta lungul şir de "prevestiri" al lui Oscar.

Se pare că de obicei extrem de nesociabilul patruped se încovriga pe patul pacienţilor dintr-un azil de bătrâni din SUA cu câteva ore înainte ca aceştia să moară. Motanul s-a înşelat de atât de puţine ori, încât personalul spitalului contacta familia pacientului pentru a-i anunţa că sfârşitul este aproape şi că ar trebui să se grăbească dacă vor să-şi ia rămas bun.

După apariţia articolului, previziunile lui Oscar au continuat fără greş, ceea ce l-a determinat pe doctorul David Dosa să scrie o întreagă carte. Iar aceasta urmează să fie ecranizată...

Conform Cinematical, niciun regizor nu a fost ales, iar în acest moment proiectul nu are un scenariu redactat, prin urmare e greu de presupus care va fi abordarea scenariştilor.

Ce crezi despre subiect?

Taguri:  House M.D.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
dacoda pe 26 august 2010 15:19
INTERESANT CE POT SA ZIC :))
Domolul pe 26 august 2010 18:57
Poti sa nu zici nimic ?
rizea.alex70 pe 27 august 2010 11:38
Interesant....mai mult nu am ce spune!
danyx493 pe 27 august 2010 21:30
Aham...nu prea pare a subiect de film, dar....merge

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells