Află povestea oficială a Omului cu pumni de fier

de Cinemagia în 24 Oct 2012
Află povestea oficială a Omului cu pumni de fier

Omul cu pumni de fier, scris de Eli Roth, produs de Quentin Tarantino şi regizat de RZA (Robert Fitzgerald Diggs) are un sinopsis oficial, via studiourile Universal, iar Cinemagia nu întârzie să vi-l prezinte. Cu premiera la noi pe 7 decembrie, The Man with the Iron Fists este o aventură inspirată de filmele clasice de kung-fu.

De la sosirea sa în Jungle Village, din China, fierarul oraşului (RZA) a fost forţat de facţiuni tribale radicale să creeze arme de distrugere extrem de sofisticate. Când războiul care mocnea între clanurile locale dă în clocot, acest străin va reuşi să capteze o energie străveche pentru a se transforma într-o armă umană. Un singur om trebuie să devină salvatorul poporului care l-a adoptat, luptând alături de eroi de legendă împotriva unor asasini diabolici.

Aflat pentru prima dată în postura de regizor şi protagonist al unui film de lungmetraj, RZA, alături de o distribuţie de vedete internaţionale, în frunte cu Russel Crowe şi Lucy Liu, spune povestea spectaculoasă a unor războinici şi asasini, precum şi a unui erou singuratic din China secolului al nouăsprezecelea, care trebuie să distrugă un clan de trădători ce vrea să-i lichideze pe toţi.

Combinând secvenţe spectaculoase de arte marţiale aparţinând unor maeştri ai acestui univers cu viziunea lui Tarantino, a lui Eli Roth şi a sa, liderul trupei de rap Wu-Tang Clan (care a făcut istorie dominând lumea artistică a ultimelor decenii), RZA aduce pe marile ecrane proiectul său cel mai ambiţios, un film care uimeşte prin stilul vizual şi scenele captivante de acţiune.

Mai multe detalii despre poveste găsiţi citind "Pumnii de fier ai lui Tarantino".

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 octombrie 2012 17:35
O sa fie ori foarte bun ori ingrozitor
justandy pe 24 octombrie 2012 20:07
Ori ai foarte mare dreptate ori gresesti foarte tare
Chelbos pe 25 octombrie 2012 00:54
:))
Chelbos pe 25 octombrie 2012 00:53
wow! tre sa pun bani deoparte sa merg la film:)
Chelbos pe 25 octombrie 2012 00:54
pare putin asemanator ca stil cu kill bill.
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 16:18
sunt niste oameni deosebiti in spatele filmului, asa ca este cu atat mai asteptat !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells