Pax şi Zahara, alături de Angelina Jolie în Maleficent

de Cristina Grigore în 24 Oct 2012
Pax şi Zahara, alături de Angelina Jolie în Maleficent

Reuniune de familie sau versiune cinematografică bazată pe povestea Frumoasei din Pădurea Adormită? Maleficent, noul film al Angelinei Jolie, pare să însumeze ambele descrieri, mai ales după ştirea publicată de US Weekly, din care aflăm despre includerea în distribuţie a doi dintre copii actriţei, Pax şi Zahara.

Alături de sora lor, Vivienne Jolie-Pitt (4 ani), care a fost adăugată echipei de actori în urmă cu câteva luni, Pax (8 ani) şi Zahara (7 ani) îşi vor face astfel debutul pe marele ecran. Spre deosebire însă de Vivienne, care o va întruchipa pe micuţa prinţesă Aurora şi va rosti câteva replici, rolurile lor vor fi lipsite de dialog.

Cei trei vlăstari ai familiei Jolie-Pitt nu sunt însă singurii care se vor putea mândri cu o apariţie alături de unul dintre celebrii lor părinţi în faţa camerelor de filmat. La nici doi ani, Shiloh Nouvel a apărut alături de tatăl său, Brad Pitt, în The Curious Case of Benjamin Button.

Cu acţiunea centrată pe viaţa şi faptele vrăjitoarei Maleficent, cea care o condamnă pe Aurora la somn veşnic, filmul, cu Angelina Jolie în rol principal, va debuta în cinematografele americane pe 14 martie 2014.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Bayard pe 24 octombrie 2012 17:36
Primul poster arata excelent insa asta ....
alex_il_fenomeno pe 28 noiembrie 2012 16:18
clar, ceva bun va fi! de abia astept mai multe informatii.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells