Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeura de Aur

de Cristina Grigore în 26 Feb 2012
Adam Sandler, record de nominalizări la Zmeura de Aur

Adam Sandler este „vedeta” nominalizărilor la premiile Razzie de anul acesta. Numele său se regăseşte, potrivit The Examiner, în nu mai puţin de 11 categorii. Evenimentul ce atrage anual atenţia asupra celor mai nereuşite realizări cinematografice l-a avut până acum pe Eddie Murphy ca deţinător al recordului pentru cele mai multe nominalizări (cinci), pentru filmul său din 2007, Norbit.

Sandler a fost numit printre cei mai proşti actori, pentru interpretarea sa din Jack and Jill şi „concurează” la titlul de Cea mai proastă actriţă pentru rolul său de femeie din aceeași producţie. Alte două nominalizări au venit la categoria Cel mai slab cuplu de pe marele ecran, pentru apariţiile sale alături de Jennifer Aniston şi Brooklyn Decker din Just Go With It şi alături de Al Pacino în Jack and Jill.

Ca producător, lui Sandler i-a fost recunoscut „meritul” de cel mai prost film şi cel mai prost remake, prequel sau sqeuel atât pentru Bucky Larson: Born to Be a Star, cât şi pentru Jack and Jill. Numele său a apărut şi la categoriile ce nominalizau cele mai proaste scenarii (pentru ambele filme amintite mai sus) şi cea mai proastă distribuţie pentru Jack şi Jill.

Alături de filmele lui Sandler, printre concurenţii la secţiunea Cel mai prost film se mai află şi Transformers: Dark of the Moon, New Year’s Eve şi Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1.

Nick Swardson alături de  Russell Brand (Arthur), Nicolas Cage (Drive Angry, Season of the Witch şi Trespass) şi Taylor (Lautner Abduction, Breaking Dawn) au fost de asemenea nominalizaţi drept actorii cu cele mai slabe prestaţii, în timp ce Sarah Palin (The Undefeatead), Sarah Jessica Parker (I Don't Know How She Does It), Kristen Stewart (Breaking Dawn) şi Martin Lawrence (Big Mommas: Like Father, Like Son) au fost numiţi la categoria Celor mai proaste actriţe.

Nominalizările la premiile Zmeura de Aur au fost până acum anunţate cu o zi înaintea celor de la Oscar, iar câştigătorii săi, cu o zi înaintea celor acordate de Academia Americană. Fondatorul acestor „distincţii”, John Wilson şi cei 600 de membri votanţi au hotărât însă ca în acest an să decaleze cele două etape ale premiilor, anunţarea câştigătorilor urmând să aibă loc de această dată chiar pe 1 aprilie.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
marius93 pe 26 februarie 2012 10:25
Se pare ca am dreptate cand spun ca Adam Sandler este in cel mai fericit caz un actor de comedie mediocru.
Oricum, daca va si castiga jumatate din premiile puse in joc, poate sa-si puna cariera in sicriu si sa bata cuie.

3iulian3 pe 26 februarie 2012 15:09
am vazut si eu jack and jill si recunosc ca nu a fost prea reusit...nici macar pe aproape...dar doar pt ca a avut un film mai prost asta nu inseamna ca trebuie sa uitam nenumaratele filme bune care le.a avut in trecut si nu ma apuc acum sa le enumar pt ca sunt prea multe ;)
spanac2015 pe 28 februarie 2012 08:11
in sfarsit primeste si "porcaria aia atomica" de twilight toata atentia de care merita :)))
CosminHorrorMaster pe 26 februarie 2012 12:00
Nu prea imi plac aceste nominalizari. Parerea mea ar fi ca Twilight ar trebui sa aiba cele mai multe nominalizari.
HarryCineastul5 pe 26 februarie 2012 12:16
De acord cu tine... Adam Sandler nu o merita... Nu e un actor bun, dar macar are admiratia mea oentru ca isi face singur filmele. Cine isi mai face singur filmele si ajunge si la Hollywood? Cat despre Twilight sa o tina tot asa! Mai scoate un film "epic" fail si mai ia cate o zmeurica! Ii pla vad....
CosminHorrorMaster pe 29 februarie 2012 20:57
sa-mi iei, pardon
xerses pe 26 februarie 2012 12:13
Neonorante aceste nominalizari pentru actori care si-au dovedit in multe alte filme talentul artistic.
inexistentus pe 3 august 2013 14:27
Sunt cativa acolo in varf care premiaza cum vor, publicul larg insa apreciaza altceva.
wildinthecountry pe 26 februarie 2012 12:26
Adam Sandler a facut niste filme foarte bune de comedie in anii 90 (Big Daddy,Billy Madison ,Little Nicky..dar acum a decazut fantastic..nu stiu ce s-a intamplat cu el..nu mai are idei ?s-a delasat ? chiar nu stiu
crs.rd pe 26 februarie 2012 12:31
Jack and Jill este clar cel mai prost film facut de Adam pana acum , dar este inca tinar si mai are timp sa scoata niste petarde si mai mari. Ii urez cat mai multe zmeure.
v0ltz pe 26 februarie 2012 14:06
Niciodata nu a fost un actor de comedie stralucit dar in mare masura filmele in care a jucat si actorii din jurul sau l-au facut mare. In ultima vreme se pare ca a decazut enorm iar singura explicatie care imi vine in minte este ca nu mai are aceeasi actori langa el, singur nefiind capabil sa faca ceva bun (ex. Bedtime Stories iar acum Jack and Jill).
legolas05 pe 26 februarie 2012 15:20
sper sa castige Twilight
Costirik pe 26 februarie 2012 16:23
le merita din plin un actor foarte slab ca de altfel si filmele lui..
Dragosus pe 26 februarie 2012 19:11
Twilight e cel mai prost film al anului orice ati zice.Cand vad fetitele alea pe strada care se tin de mana si nu stiu ce orientare sexuala au si tipa dupa actori din Twilight si povestesc ele...chiar ti se face scarba,plus ca e un film tras de par prea rau,cat despre Jack and Jill,nu am vazut.
Teddy-T pe 26 februarie 2012 21:38
*thumbs up* :D
Han_Solo pe 26 februarie 2012 22:02
Adam Sandler face filme proaste spre foarte proaste insa el are un anumic public care se pare ca il toleareaza pentru filmele sale proaste. Si din ce incasari au filmele sale se poate spune ca are un public mare si pe langa asta si un public fidel. Nimeni nu se asteapta ca la Adam Sandler sa vada filme de calitate ci doar comedii proaste. Bravo lui ca ii merge. Cei de la Zmeura de Aur pana la urma cine sunt? Niste ratati care probabil nu au avut succes la Hollywood in alt domeniu (nu cunosc detalii despre juriu deci se poate sa ma si insel). Insa atata timp cat filmele lui scot bani la Hollywood nici o data nu se vor numii esecuri. Aceasi situatie si in cazul Twilight.
La faza cu Transformers personal mi-i se pare o aberatie si o prostie. Orice Film cu Jenifer Aniston, Katherine Heigl sau mai sus amintitul Adam Sandler sunt de 10 ori mai proaste ca si Transformers. Acuma cei de la Zmeura de Aur ori au ceva cu Michael Bay ori au ceva cu filmele de actiune si fetele frumoase care nu stiu sa joace. In plus, Transformers 3 a castigat peste un miliard de dolari din rularile in cinematografe si deja se pregateste partea a 4-a si a 5-a, M. Bay tocmai ce a confirmat acest lucru.
Pana acuma nu vad vad cum zmeura a ingropat una din productile de mai sus sau un actor dintre cei mentionati. Twilight inca face bani si chiar am citit pe undeva ca s-ar putea ca tipa care a scris cartile sa mai scrie o continuare, deci nici Twilight se pare ca nu este ingropat de zmeura (din pacate). Atata timp cat filmele fac bani totul este irelevant la Hollywood.

Krakatau pe 27 februarie 2012 00:26
Adam Sandler si Al Pacino la cel mai slab cuplu de personaje? E adevarat ca Sandler e un actor foarte slab, dar si daca jucam eu alaturi de Al Pacino tot nu ar fi trebuit sa primeasca el nominalizare la zmeura...
GeorgeGeo2011 pe 10 martie 2012 18:21
::))))
mrcrabu pe 27 februarie 2012 09:45
Fuck Sandler!
Asa patesti cind te intinzi mai mult decit iti e plapuma.
Disperatul de Pacino a ajuns rau daca a trebuit sa apara in porcaria aia de film.
E clar ca e intr-o situatie destul de falimentara.

CosminHorrorMaster pe 27 februarie 2012 14:42
Du-te ba si te culca
mrcrabu pe 27 februarie 2012 15:58
Eu ma duc, ca stiu cit de lunga mi-e plapuma.
Dar tu?

CosminHorrorMaster pe 27 februarie 2012 20:23
Ce legatura are culcatul cu pula ta de elefant? Sau mai bine zis ce legatura are prostia ta cu astea, cocalare?
mrcrabu pe 28 februarie 2012 15:22
Violenta verbala este specifica numai celor care au absolvit BAC-ul cu casca in ureche, si care socializeaza numai cu FB-ul. In opinia ta noi nu putem trai fara Adam Sandler pentru ca, Holywood-ul fara el este ca Muzica de Petrecere fara Florin Salam. Iar in opinia mea tu esti un fel de Forrest Gump pedant (vezi DEX) pierdut in lupta filmelor mediocre din propriul razboi. PS Urmareste cu atentie filmele lui Stanley Kubrick, si apoi de mai bagi in seama cu mine, ca daca te duc la Citizen Kane, te pierzi in propriul razboi asa cum am zis mai sus.
alex_il_fenomeno pe 28 februarie 2012 14:06
imi pare rau sa aud asta , avand in vedere ca este un comediant excelent .
AimeeLov pe 13 iulie 2012 11:29
Pe bune?? Mie chiar îmi place acest actor...am văzut multe filme cu el şi chiar nu m-a dezamăgit.. Pe cele precizate mai sus nu le-am văzut dar le voi căuta...
ren22 pe 2 decembrie 2012 00:45
Dupa parerea mea,si le merita din plin...:)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells