Trespass

(2011)

Ostatici

Poster Trespass Postere Trespass

Sinopsis Trespass

Mai mult
Trespass HD

Soții Kyle și Sarah Miller sunt proprietarii unei vile situate într-un cartier select al orașului, conduc mașini de lux și au seiful din interiorul locuinței plin cu bani și diamante, motiv pentru care pun preț pe siguranță și au investit în sisteme moderne de securitate.

Exasperată de comportamentul rebel și insolent al fiicei adolescente pe nume Avery, soția influentului om de afaceri se ocupă și de supravegherea lucrărilor de renovare a proprietății, privirea fiindu-i atrasă de Jonah Collins,…

citeşte
Au contribuit la sinopsis-ul filmului: robbiex2, uNICK
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.3

Caseta tehnică

Produs de

Millennium Films

Tip Ecran

wide

Distribuitorul international

Ascot Elite Entertainment Group

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
radu3455 pe 21 Octombrie 2011 18:54
un film super din toate punctele de vedere cu actori senzationali merita nota 10
12 9
mrpitt pe 22 Octombrie 2011 19:58
un film mai bun decat ma asteptam... un Nicolas Cage si o Nicole Kidman de nota 10.
11 9
cezarika21 pe 04 Mai 2014 15:54
Ameninţare mortală
Personal mă declar un fan al lui Joel Schumacher, unul dintre cei mai talentaţi regizori de thriller-uri. Cu excepţia lui "Flawless" nu am văzut niciun film de-al lui pe care să-l cataloghez ca fiind slab. Acţiunea alertă, suspansul, răsturnările de situaţii şi multă încrâncenare a personajelor sunt elementele care-i definesc stilul artistic.

Deşi utilizează un subiect des întâlnit în filme (atacul armat săvârşit de o bandă de criminali asupra unei locuinţe şi sechestrarea locuitorilor), "Trespass" foloseşte din plin elementele caracteristice thriller-urilor regizate de Joel Schumacher. Filmul nu e slab şi cu atât mai puţin plicticos; acţiunea e alertă, suspansul nu lipseşte, iar violenţa e la ea acasă.

Deşi scenariul nu aduce noutăţi, prezenţa în rolurile principale a lui Nicolae Cage şi a Nicolei Kidman e de natură să… citeşte

9 2
MikeNight pe 21 Octombrie 2011 22:05
7-
Un film care nu te plictiseste ... desi scenaristul a copiat ca la " Bac ".
8 8
DragonMaster pe 21 Octombrie 2011 00:18
Bunicel
Dupa ce am vizionat acest film pot sa spun ca Nicolas Cage si-a mai revenit din esecul care la avut cu ultimele filme si a jucat un rol destul de important si pe masura lui iar Nicole Kidman a jucat si ea destul de bine si cred ca scenariul ar fi trebuit sa fie mai bun si actori care au interpretat rolul hotilor la fel.Ofer nota 6 filmului si sper ca Nicolas Cage sa isi ia roluri tot mai bune pe viitor.
8 9
Gabbella pe 21 Octombrie 2011 09:53
Super
Un film bun, dar se putea mai bine. Decorul nu este schimbat de la inceputul filmului pana la sfarsit. Actorii sunt buni,Nicolas Cage si Nicole Kidman isi joaca rolurile incredibil de bine, dar mergea ca actiunea sa fie filmata in mai multe locatii, nu doar in acea casa....din acest motiv filmul a parut la un moment dat static.
Ofer nota 8 deoarece este un film foarte bun.

7 9
Manusa pe 23 Octombrie 2011 19:28
Un triller captivant cu o actiune tensionanta si care m-a tinut cu sufletul la gura. Este un film reusit in care au jucat actori foarte buni si cunoscuti.
6 7
xerses pe 21 Octombrie 2011 15:27
Un film in care m-am bucurat sa-l revad pe Cage jucand impecabil.
6 11
emi4bt pe 12 Martie 2012 08:28
copie
Hostage (2005) cu Bruce Willis si Trespass (2011) cu n cage- aceeasi marie dar cu alta palarie. SLAB - MULTA VORBAIALA - CHIAR LALAIALA
TE ROGI LA UNMOMENT DAT SA L INPUSTE O DATA PE N CAGE. SAI UCIDA PE TOTI SI SA TERMINE CU FILMUL
DACA VRETI SA PIERDETI TIMPUL VEDETIL DE DRAGUL Nicole Kidman CARE SARACA LA CATE CAPETE DE PERETI A LUAT TREBUIA SA FIE IN COMA DEMULT

5 4
SYNDJ pe 9 august 2013 22:51
Bine argumentat. Să ştii ca şi eu m-am uitat mai mult pentru Nicole şi pentru Cage. Dacă nu erau ei, nu cred că trageam filmul in the first place...
jude pe 22 Octombrie 2011 19:53
in ultimul timp am vizionat filme cu Nicolas Cage care m-au dezamagit enorm, dar azi am vazut din intamplare acest film si am ramas placut impresionata atat de actiunea filmului cat si de prestatia actorilor. Trespass este un film bun, il recomand celor care vor sa vada mai mult decat actiune.
5 7
robbiex2 pe 21 Octombrie 2011 01:24
Mult suspans cu multe minciuni
Lasand la o parte ultimele esecuri cu super actiune ale lui Nicholas Cage, trebuie sa recunosc ca filmul asta este un chiar foarte bun si lipsit de efecte.Un clasic....un film simplu, cu putine personaje si cu un scenariu foarte natural.Foarte asemanator cu filmul lui Bruce Willis din 2005, Hostage.Ramane unul dintre putinele filme din 2011 la care nu am pus pauza si am stat "gura casca" mai tot filmul.
4 6
tibijuve pe 29 Decembrie 2010 18:38
Filmul se anunta cel putin interesant pentru ca ne propune o combinatie pe care nu am mai vazut-o pana acum, Nicole Kidman si Nicholas Cage in rolurile principale. 2 mari actori de la Hollywood care au castigat Oscarul, Globul de Aur si multe alte premii. Sa speram ca scenariul si regia vor fi pe masura potentialului celor 2 actori si ca filmul nu va fi doar un blockbuster.
4 9
Sorin87 pe 04 Martie 2012 23:02
Trespass
Un film bun cu un scenariu interesant , ritm foarte bun ce i se datoreaza in mare parte coloanei sonore si o ditributie excelenta care in opinia mea e punctul forte al acestui film mai ales ca Nicolas Cage nu a mai dezamagit asa cum a facut-o in ultima vreme. Merita vazut.
3 5
cosminlipsa pe 28 Octombrie 2011 00:31
Un film bunicel, actori de top, Kidman joaca excelent , Cage si-a mai spalat din pacate cu filmul asta.
3 6
k-rissa pe 23 Octombrie 2011 14:20
actori foarte buni, nu avea cum sa fie altfel decat bun:)
3 8

Spune-ţi părerea despre Trespass

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Trespass
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells