15 imagini noi din Magic Mike, pelicula cu stripperi a lui Channing Tatum

de Cristina Grigore în 8 Iun 2012
15 imagini noi din Magic Mike, pelicula cu stripperi a lui Channing Tatum

Dacă trailer-ul şi imaginile publicate până acum din incitantul film cu stripperi bazat pe experienţa în acest domeniu a actorului Channing Tatum nu au fost de ajuns, invităm fetele la o nouă şi consistentă vizionare de imagini din film cu atractivii protagonişti ai acestuia.

Imaginile oferite de Collider.com sunt însoţite şi de sinopsis-ul peliculei, în care Mike (Tatum) este descris ca un "intreprinzător, un bărbat cu talente multiple, extrem de atractiv, hotărât să-şi împlinească Visul American prin toate mijloacele posibile: de la construirea de acoperişuri şi accesorizarea autovehiculelor până la designul de mobilier conceput în locuinţa sa de pe o plajă din Tampa, Florida".

"Însă noaptea este pur şi simplu… magic. Principala atracţie masculină a unui grup de dansatori ai clubului Xquisite, Mike îşi face numărul original, plin de mişcări grozave de dans, de ani de zile. Cu cât doamnele sunt mai atrase de farmecele lui, cu atât cheltuiesc mai mult, iar patronul localului, Dallas (McConaughey) este mai fericit".

Convins de potenţialul ultimului venit în trupă, căruia îi dă numele Kid (Pettyfer), Mike îl ia sub aripa sa şi îl şcoleşte în „artele” dansului, petrecerilor, cuceririi şi al obţinerii facile de bani. Pe măsură ce tânărul Kid devine din ce în ce mai popular, Mike se confruntă cu o problemă: este din ce în ce mai atras de sora acestuia şi chiar când îşi imagina că are o şansă în a o cuceri, lucrurile încep să se complice.

Magic Mike, în regia lui Steven Soderbergh (Traffic), intră în cinematografele româneşti din 20 iulie 2012.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
zeno.marin pe 9 iunie 2012 00:15
Magic Mike can kiss my Magic Johnson... Well, not that I woud apreciate it, but purely in a manner of speaking...
alyburchyshaf pe 16 iunie 2012 12:01
Channing Tatum este un actor care isi joaca foarte bine rolurile. L-am vazut in filme de genuri diferite (comedii,drama,actiune) si il pot numi unul dintre actorii favoriti.
Cat de curand o sa vad si Magic Mike.

alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2012 18:37
parca e prea multa publicitate in jurul acestui film ...

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells