Viaţa lui Isaac Newton devine film de acţiune

de Cristina Grigore în 8 Iun 2012
Viaţa lui Isaac Newton devine film de acţiune

Isaac Newton şi-ar putea face în curând apariţia pe marile ecrane într-un film ce va reda ultima perioadă a vieţii sale, cea de după marile descoperiri.

Potrivit Variety, anunţul a fost făcut la Cannes de producătorii Gene Kirkwood (Rocky) şi Rob Cohen (The Fast and the Furious), care a scris şi scenariul original pe care se va baza filmul. Un volum de benzi desenate ce va descrie viaţa lui Newton va fi lansat aproape în acelaşi timp cu pelicula, pentru a atrage şi mai mult interesul publicului asupra acesteia.

Unul dintre cei mai influenţi oameni de ştiinţă care a trăit vreodată, Newton este renumit pentru contribuţiile sale în ştiinţe precum fizica, matematica, astronomia, punând bazele teoriilor ştiinţifice revoluţionare. În ultimii aproximativ 30 de ani ai vieţii, Sir Newton a activat însă ca detectiv şi cap al departamentului trezoreriei britanice ce se ocupa de tipărirea banilor (Royal Mint), veghind la buna desfăşurare a procesului şi elimanarea încercărilor de falsificare.

Pe această perioadă se va baza producţia de acţiune a lui Cohen, urmând să redea şi unele dintre excentricităţile ilustrului personaj.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
nicolas84 pe 8 iunie 2012 09:08
IOOOOIII...Astia sunt in criza de inspiratie. Acum eu unu prevad o noua moda cu personaje importante in istorie rescrise ca si personaje de actiune-> Dupa Lincoln vanatorul de vampirii vine Newton care probabil o sa ni se spuna ca a fost un John Wayne al epocii lui sau si mai bine un John McLane si parca vad ca o sa fie urmat de Niels Bohr aka. fizician nebun ce ajuta AlQuaeda sa planuiasca asasinate inca din secolul sau si tot asa...
Faza tare ca multi din generatia de McDonaldisti din America (si nu numai) vor crede ca aceste lucruri chiar s-au intamplat:)))))

zeno.marin pe 8 iunie 2012 11:32
:))))))) Super!
silviu1985 pe 10 iunie 2012 12:32
100% adevarat nu mai am ce adauga
Bayard pe 8 iunie 2012 09:38
Subiectul suna interesant si atata timp cat nu o sa-l transforme intr-un Sherlock Holmes si mai ales, o sa respecte cu adevarat viata lui, eu zic ca o sa fie un succes.
zeno.marin pe 8 iunie 2012 11:32
He he he :) Sa nu uitam ca regia ii apartine domnului acre a produs si The Fast and the Fourious. Deci va fi ceva cu multe urmariri pe trasuri "tunate", echipate cu nitro-boostere si cu mutli cai putere. Vreo 8 fiecare, supercharged cu fan de calitate premium.
isabela_isa pe 9 iunie 2012 15:03
Sunt curioasa sa vad care va fi distributia filmului....Sper ca va fi un film bun
alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2012 18:39
o astfel de personalitate merita un astfel de film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells