Emma Watson se îndreaptă spre Noe

de Cristina Grigore în 8 Iun 2012
Emma Watson se îndreaptă spre Noe

Starul lui Harry Potter, Emma Watson, va adăuga programului de filmări (destul de aglomerat în ultima vreme) recent oferitul rol din producţia cu subiect biblic a lui Darren Aronofsky, Noah.

Actriţa o va interpreta în film pe Ila, cea care dezvoltă o relaţie apropiată cu Shem, unul din fii lui Noe, scrie Deadline.

Din distribuţia filmului fac parte, până acum, Russell Crowe, în rol titular, Douglas Booth (Romeo şi Julieta) şi Logan Lerman - partenerul lui Watson din viitoarea dramă romantică, The Perks of Being a Wallflower – drept doi dintre fiii acestuia.

De scenariul filmului, a cărui producţie va începe luna viitoare în New York, pentru a se muta apoi în Islanda, s-au ocupat Ari Handel şi John Logan (Gladiator, Hugo). Lansarea a fost programată pentru 28 martie 2014.

Watson, care a terminat recent filmările la The Perks of Being a Wallflower, va putea fi văzută anul viitor şi în pelicula Sofiei Coppola,The Bling Ring, urmată de comedia de acţiune The End of the World şi drama Your Voice in My Head.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
HarryCineastul5 pe 8 iunie 2012 09:44
In aplicatia "Cinemagia" pentru iGoogle scrie ca va juca in Black Swan, corectati!
Ma bucur pentru ea! Si la mai multe proiecte!

zeno.marin pe 9 iunie 2012 00:20
"Lansarea a fost programată pentru 28 martie 2014.". Un simplu calcul aritmetic ne duce la concluzia ca filmul acesta va aparea la ~ 7000 ani dupa Potop. Nu?... Daca nu, demonstrati-mi contrariul. :-P
silviu1985 pe 10 iunie 2012 08:44
e si tu..marketingul asta.... au calculat fix orice.... glumesc acum.... sa speram ca va fi un film bun mai ales ca in distributie...sunt destui actori talentati..care pot arata multe...
catasmile17 pe 9 iunie 2012 10:29
:) il astept de mult acest film. Oricum mai am ceva de asteptat.
alex_il_fenomeno pe 25 iunie 2012 18:41
ar fi un puternic pas inainte pentru ea .

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells